• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim T şeklinde olması

Ben o riski alamadım. Hamile kalmak eninde sonunda olur hiçbir sıkıntınız yokmuş. Ama o gebeliğin devamı için garanti veriyor mu doktorunuz? Ben ilk teşhis konulduğunda Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesine gidiyordum. Sonra bazı sebeplerden orda operasyon olamadım ama orda da çok fazla ödeme yapılmıyor herşey ücretsiz zaten muayeneler testler. Heyete bile girmiştim ama sabırsızlıktan gittim başka doktorda oldum. Histeroskopi size sadece 2 ay kaybettirir. Sonra zaten korunmanıza gerek Yok yada aşılama olacaksa olur. Ben son operasyondan 8 ay sonra hamile kaldım. Karar size ait. Risk alacağım diyorsanız en fazla bir ayınız ve bir miktar paranız gider.
kendılıgındenmı hamıle kaldın cnm. yoksa aşılama falanmı

doktorumda bana dusuk olabılıyor dedı ama kesın oldugunu soylemedı yanı. ama ben 15-16 aydır hıc hamıle kalamadım
Olabilir. Ama rahim şekliniz hamile kalmanıza engel olmuş olabilir. Bebeğe yerleşecek alan vermezseniz nereye yerleşecek. Garantisi Yok tabiki düşük olacak diye ama bölmeye ne kadar yakın yerleşirse risk o kadar yükseliyor. E onu da siz değil bebek seçiyor.

kendılıgındenmı hamıle kaldın cnm. yoksa aşılama falanmı
Kendiliğimden kaldım. Eğer bu ay da kalmasam tüp bebek başlanacaktı. Doktorum histeroskopi sonrası 4 ay deneyin olmazsa gelin demişti ama ben kendimi anca hazır hissediyodum gitmek için ve o ay regl beklerken hamile olduğumu öğrendim. Bebiş biraz da zamanını bekliyor. Bende paniklemeye başlamıştım 3 kere hamile kaldım şimdi neden kalamıyorum diye. 30 yaşındayım zaman gidiyor. Çok şükür bebeğim kendisi gelmeyi seçti daha fazla üzmedi beni. Hayırlısıyla sana da öyle olur umarım

Kendiliğimden kaldım. Eğer bu ay da kalmasam tüp bebek başlanacaktı. Doktorum histeroskopi sonrası 4 ay deneyin olmazsa gelin demişti ama ben kendimi anca hazır hissediyodum gitmek için ve o ay regl beklerken hamile olduğumu öğrendim. Bebiş biraz da zamanını bekliyor. Bende paniklemeye başlamıştım 3 kere hamile kaldım şimdi neden kalamıyorum diye. 30 yaşındayım zaman gidiyor. Çok şükür bebeğim kendisi gelmeyi seçti daha fazla üzmedi beni. Hayırlısıyla sana da öyle olur umarım
Rabbim hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsın cnm ınsallah benımde en kısa surede gelır bebegım dualarına ihtiyacım var. tekrar tşk ederım

Rabbim hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsın cnm ınsallah benımde en kısa surede gelır bebegım dualarına ihtiyacım var. tekrar tşk ederım
Merhaba.. Benimde bir seneye yakın olmadı bebek. Rahimde perde var dedi doktor.ama y şeklindeymiş rahim. Birde lh\fsh oranı 3ten büyükse pko oluyo.hafifte pko var dedi.yumurtlama ilacı verdi.ilk ay hemen hamile kaldm kimyasal gebelk oldu.2.denemede gene kimyasal gebelik.sonra fakülteye gittim.

Özel muayene oldum fakültede. Yar doç doktorum. Bu arada genetik ve diğer testler temiz.olmalısın dedi amelyatı ve regl olur olmaz oldum.2hafta oldu daha regl oşduktan sonra korunmayı bırakıcaz.

Merhaba.. Benimde bir seneye yakın olmadı bebek. Rahimde perde var dedi doktor.ama y şeklindeymiş rahim. Birde lh\fsh oranı 3ten büyükse pko oluyo.hafifte pko var dedi.yumurtlama ilacı verdi.ilk ay hemen hamile kaldm kimyasal gebelk oldu.2.denemede gene kimyasal gebelik.sonra fakülteye gittim.
En azından bir kere hamılelık yaşamışsın cnm bende hıc olmadı

İlaç içmeyince kalamıyordum.sende ilaç alsan kalırsn muhtemelen de tutunması sıkıntı.perde olunca tutunmuyor

İlaç içmeyince kalamıyordum.sende ilaç alsan kalırsn muhtemelen de tutunması sıkıntı.perde olunca tutunmuyor
Ne ilacı içtin Dr bana bısey veremedi cuma rahım filmi çekildim bu ay normal dene dedı onumuzdekı ay ıstersen aşılama yapalım dedı ama ben ne yapacağımı bilmiyorum

Benim de rahim Y şeklindeydi. Bir buçuk sene bebek yapmaya çabaladık, ameliyat oldum, ilk defa geçen ay hamile kalabildim, hoş kimyasaldı ama bu bile bir şeydi benim için. Hiç korkmayın çok kolay bir ameliyat. Histeroskopiyle yapılıyor galiba aynı gün çıkıyorsun hastaneden. Eğer laparoskopiyle tüplere de bakılacaksa o da kolay ertesi gün çıkıyorsun. Bende her ikisi de oldu, gözünüzü karartın yaptırın derim. Geçmiş olsun

Ya barız bı sekılde bellı oluyo mu hsg de bende rahım fılmı cektrdım ve butun testlerımız nrmal sebebsız ınfertılıte dendı acaba byle bısey mı var bende de dıye paranoya yapıyorum

Eklentiler

• IMG_3709.jpg
    IMG_3709.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 459
Benimde Rahim bu sekılfe resim atıyorum kızlar

Eklentiler

• IMG_0843.JPG
    IMG_0843.JPG
    71 KB · Görüntüleme: 526
Benimde Rahim bu sekılfe resim atıyorum kızlar
Ya canm kusura bakma doktor değiliz tabi bilemeyiz ama zaten rahim T şeklinde olmamalı mı ki? yanlış bir şey de söylemek istemiyorum ama sanki bi anomali yokmuş, normalmiş gbi. Bilemedim ama mutlaka bu sonucu başka bir doktora da göster bence. Benim eciş bücüş saçma rahimimin yanında :)) normalmiş gibi

Back