• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim T şeklinde olması

Merhaba arkadaslar bende 1 kez kimyasal gebelik gecirdim sobra histereskopi cekildim doktorum rahmin T seklindeymis acabildigim kadar actim dedi bebegin tutunmasina engel olur bu durum demisti 4 ay oldu cekileli 6 ay normal yolla olmasini bekleyelim demisti henuz gebelik yok 2 ay sonra tekrar gidecegiz bakalim gebelik olmazsa

Nereye yazacagimi bilemedigimden buraya yaziyorum. Gebe kalirsam paylasip yardimci olacagim diye kafamda kuruyordum cok sukur oldu😊 Hsg sonrasi T rahim oldugumu ogrendim. Ayrıca rahimin ileri derecede geriymis. 10 aydir cocuk sahibi olamadik dogal yollarla. Ayrica esimin morfolojisi 1di. Sayisi hareketliligi falan cok dusuktu. Tup bebek zor olur dedi doktorlar. Bizde tup bebek yoluna girdik hsg cekildigim ayi degenlendiremedik ondan sonraki ay hamile kaldim.Bu ay farkli denemeler yaptim. Ters rahim icin nette gezerken gordugum seyleri denedim. Dizdirsek pozisyonunda iliski oldu. O sekilde 5 10 dk bekledim. Ondan sonra yuzustu10 15 dk yattim ondan sonra sirtustu yattim. Bunu denedigim ay hamile kaldim. Belki etkisi olmustur size yaziyorum.😊 Rabbim herkese sağlıkla bebişlerini nasip etsin😊

Konu acılalı 3 yıl olmus ama ben 2009 yada 2010 yılı olmalı rahim filmi cektırmıstım 3 tane Dr gordu o yıllar hıcbırı de gebelıge engel demedi bunlar bırı uzman dıgerı asistan bir dıgerı de docenttı ben gebe kaldım 2012 yılında cok saglıklı gebelik gecırdım hatta dogum doktorum soyle demıstı rahminın anatomık yapısından dolayı bebek cok guzel gelısıyor 4 kilo dogum yaptım ama catım ne yazıkkı normal doguma izin vermedi eger normal dogumu bekleseydim Dr un dedıgı gıbi 4kılo 800 gr dogardı 2 yıl once normal muayene ıcın gittigım Dr da soyle dedı rahim t seklinde bu anatomık bir yapı bir bozukluk degıl fakat kurtaj ıcın bir tehlike kurtaj durumunda muhakkak doktora rahminın durumunu bildir demıstı onemsememıstım kurtajlık durumum olacagını dusunmedıgım ıcın bu arada annemınde rahmi t seklinde ve cok saglıklı 2 gebelıgı mevcut

Merhaba gerçi bunu yazdığınızdan 3 yıl geçmiş, bende de T durumu var, ardından laparoskopi dediler, istemedik, başka hastaneye geldik, 3 boyutlu ultrason ve ofis hsg çekildi. Normal dediler. Aşılamaya yönlendirdiler, henüz hiç aşılama yapilmadi, benim de kafam karışık. Hsg 'yi anestezi olmadan çektiler, o yüzden bir daha cesaret edemiyorum. Siz naptınız acaba, öyle merak ettim ki anlatamam, umarım şifa bulup bebeğinizi sagliklica kucaklamissinizdir🙏🍀

Merhaba y seklinde rahim ameliyati olmussunuz. Bende de y yipi rahim tespit edildi. Resmi yolluyorum. Sizinki ile benzermi?

Eklentiler

• SmartSelectImage_2020-10-27-09-56-44.png
    SmartSelectImage_2020-10-27-09-56-44.png
    1.018,6 KB · Görüntüleme: 117
Merhaba sizin rahminiz ameliyat oncesi benimkine yakin miydi? Ekte resmi yolluyorum

Eklentiler

• SmartSelectImage_2020-10-27-09-56-44.png
    SmartSelectImage_2020-10-27-09-56-44.png
    1.018,6 KB · Görüntüleme: 83
Nereye yazacagimi bilemedigimden buraya yaziyorum. Gebe kalirsam paylasip yardimci olacagim diye kafamda kuruyordum cok sukur oldu😊 Hsg sonrasi T rahim oldugumu ogrendim. Ayrıca rahimin ileri derecede geriymis. 10 aydir cocuk sahibi olamadik dogal yollarla. Ayrica esimin morfolojisi 1di. Sayisi hareketliligi falan cok dusuktu. Tup bebek zor olur dedi doktorlar. Bizde tup bebek yoluna girdik hsg cekildigim ayi degenlendiremedik ondan sonraki ay hamile kaldim.Bu ay farkli denemeler yaptim. Ters rahim icin nette gezerken gordugum seyleri denedim. Dizdirsek pozisyonunda iliski oldu. O sekilde 5 10 dk bekledim. Ondan sonra yuzustu10 15 dk yattim ondan sonra sirtustu yattim. Bunu denedigim ay hamile kaldim. Belki etkisi olmustur size yaziyorum.😊 Rabbim herkese sağlıkla bebişlerini nasip etsin😊
Merhabalar, Çok sevindim, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim de rahmim T şeklinde, özelden detaylı yazsam iletişimde olabilir miyiz? Hamilelik olur da düşük yaşarsam diye çok korkuyorum çünkü.

Merhabalar, Çok sevindim, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim de rahmim T şeklinde, özelden detaylı yazsam iletişimde olabilir miyiz? Hamilelik olur da düşük yaşarsam diye çok korkuyorum çünkü.
Cnm benimde t seklindeydi bebegim 39+5 te dogdu 🙂 doktorlar erken dogum olur vs diye de cok bekledi ama olmadı sukur

Cnm benimde t seklindeydi bebegim 39+5 te dogdu 🙂 doktorlar erken dogum olur vs diye de cok bekledi ama olmadı sukur
Merhaba bana da T rahim dendi ama çok hafif o yüzden histeroskopiye gerek yok dedi size resmini atsam rahmimin sizinkine yakin mi bir bakar mısıniz rica etsem🙏🙏😒

Eklentiler

• IMG_20200911_225604_260.jpg
    IMG_20200911_225604_260.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 118
Merhaba bana da T rahim dendi ama çok hafif o yüzden histeroskopiye gerek yok dedi size resmini atsam rahmimin sizinkine yakin mi bir bakar mısıniz rica etsem🙏🙏😒
Evet benimde böyleydi gayet iyi genisledi hamileyken sıkıntı yaşamadım hic hamile kaldiniz mi? Ben doktor... Degilim ama sanki hafif y gibi de geldi ust kismi endometrium denen yer ice dogru gibi hafif bilemiyorum gebelige engelolurmu

Gerçi 3 boyutlu bakildiginda da ust kisim duz gibi duruyor hangi sehirde yadiyorsunuz?

Merhaba postunuz baya eskimiş acaba ameliyat oldunz mu bebeğiniz oldu mu benim de rahmim t seklimdeymis asilama yaptirdik tutmadi

Back