Rahim kanseri ve brakiterapi

badem tanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
2
0
44
Merhaba. Bir süre önce yoğun kanama nedeniyle hastaneye gittim. Rahim kanseri tanısı kondu. Rahmin yumurtalıklarım ve lenflerim alındı. Patoloji sonuçlarım yeni çıktı. 3 seans brakiterapi görmeme karar verildi. İlk seansı 6 Şubat'ta alacağım. Nasıl uygulandığı, acı verip vermedi, ne kadar sürdüğü konularında bilgi almak istiyorum. Daha önce yaşamış ve atlatmış arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsalar sevinirim

Merhaba bende rahim kanseri oldum rahim ve yumurtalıklarım alındı sizin evreniz kaç

Benim lenflerim alınmadı Brekiterapi ilk kürü aldım salı günü.korkulacak kadar zor değil merak etmeyin hangi şehirde alacaksınız tedavinizi

Merhabalar,
Annem rahim ağzı kanseri tedavisi görüyor. 25 ışın tedavisini tamamladı. Evre 2b. Şimdi sırada brakiterapi var. Maalesef izmirde anestezi altında yapan bir yer bulamadık. Kendisinin radyoterapiyede bağlı çok fazla darlığı ve kuruluğu var. Jinekoloji muayenesinde bile çok ağrısı oluyor. Şöyle anlatayım, ağrısından ve bağırışlarından ölmek istiyorum diye haykırıyor brakiterapi nasıl bir işlem? Kaç dakika sürüyor? Bu kadar darlığı olan ve tecrübesi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim. Allah herkese şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…