• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim kalınlığı, kahverengi lekelenme, Kan testinin negatif çıkması, Gebelik ???

Arkadaşlar benim yumurtlama döneminde ilişkiden bir hafta sonra kahverengi lekelenmem geldi, doktora gittim rahmin kalinlasms muhtemelen hamilesin dedi. Ama sabah aile hekimliği test sonucu 0.20 akşam yaptirdigim ise 1.20 çıktı . Hamilelik olmasına rağmen gelen lekelemeye hiçbir anlam veremedim. Adetime de sekiz gün var. Bir fikri olan var mı acaba ? Olursa ilk olacak o yüzden meraklaniyorum ister istemez . Haftaici tekrar doktora gorunucem ama benzer durumu yaşayan veya fikri olan var mı merak ettim:110:
bu mesajı okuyunca araştırdım kahverengi akıntının bir çok sebebi olabileceği yazıyor

Kızlar çok şükür ben pozitifi gördüm dün artmıştı:KK200: yerleşme kanamasindan sonra ki gün kanda çıkmadı üç gün beklemek gerekmiş, inşallah sizinde yerlesmedir uyku hali benim ilk belirtilerinden di hayra olsun insallah:emir_bebek::dua:
Canım coook sevindim hayırlı olsun inşallah sağlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin:) inşallah bizimde yerleşme kalmamasıdır valla hala hiç gelen giden yok bnm 2 gün kahve rengi leke geldi başka da bişey yok hala :(

Canım coook sevindim hayırlı olsun inşallah sağlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin:) inşallah bizimde yerleşme kalmamasıdır valla hala hiç gelen giden yok bnm 2 gün kahve rengi leke geldi başka da bişey yok hala :KK43:
Bendede hala tık yok hiçbir renkli akıntı bile yok dün biraz karnım ağrıyordu şimdi oda yok :110:

Çok şükür güzel haberler aldım canim :KK31::KK69: Ama henüz daha çok küçük 3. Haftadayim inşallah sağlıklı gebelik olur, adet dönemini bekliyorum şuan birşey geçmeden bitsin diye :olamaz: İnşallah Allah sağlıkla bebiklerimize kavuştursun olmayan herkese de nasip etsin:dua:
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin.bende 3 haftalıkken öğrendim..allahon izni ile gün geçtikçe büyüyücek ve göreceksin.ben 6 haftalıkken gittim kontrole kalp atışını bile gördük şükür mevlaya

Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin.bende 3 haftalıkken öğrendim..allahon izni ile gün geçtikçe büyüyücek ve göreceksin.ben 6 haftalıkken gittim kontrole kalp atışını bile gördük şükür mevlaya
Teşekkür ederim çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin bebikler:) İnşallah şuan yakın zamanda beklediğim de kalp atışını duyabilmek Allah nasip ederse o günleri de görürüz artık :)

H Hsnye14 canım sen hiç test yaptırmışmıydın
Ben yaptm ama 2 hafta önce yaptm adet tarımı bi kaç gün g3cmisti evde yaptm negtf cıktı yaptığım testin markası yazdm googleye herkesin yorumu çok kotu test yanlış çıkıyor almayın diye o yüzden umursamadm akıntılarım devam edio benm sarıya donuyor bazen adetim de baya oldu pko var bende o yüzden düzensiz kaç gün gecikti tam olarak hatrlamiorm âmâ nisan ayında hiç adet olmadım mart ayının basında oldum sanki 3 4 gibi yani 2 ay olcak:(

Ben yaptm ama 2 hafta önce yaptm adet tarımı bi kaç gün g3cmisti evde yaptm negtf cıktı yaptığım testin markası yazdm googleye herkesin yorumu çok kotu test yanlış çıkıyor almayın diye o yüzden umursamadm akıntılarım devam edio benm sarıya donuyor bazen adetim de baya oldu pko var bende o yüzden düzensiz kaç gün gecikti tam olarak hatrlamiorm âmâ nisan ayında hiç adet olmadım mart ayının basında oldum sanki 3 4 gibi yani 2 ay olcak:KK43:
Bende hala olmadım canım bugün 16.gun çoktan olmam gerekiyordu

Sabah test yaptm bebe time testini yaptm negatif canım yaa hala hasta da olmadim
Bende hala hasta olmadım canım cuma gününe randevum var bakalım o zamana kadar adet olursam gene gidicem nden bu kadar gecikti merak ettim olmazsam zaten gidicem büyük ihtimalle gene bakarlar beta HCG ye hayırlısı olsun artık:110:

Back