• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim kalınlığı 15cm ama Beta HCG negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

curbin

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
367
192
303
İstanbul
Bugün vajinal enfeksiyon nedeniyle doktoruma gittim ve zaten reglime 2 gün kaldığı için gebelik durumunu da öğrenirim dedim. Sabah normal kaset testi yapmıştım negatif çıktı. Dr. rahmin kalınlığı 15 mm olmuş, 12 mm iken regl olunuyor diyerek idrar testine rağmen kan testinin yapılmasını istedi. Hiç belirtim olmamasına rağmen biraz da olsa umutlanmıştım ilk kez ama malesef <1.20 negatif. Bu kadar kalınlık hamilelik yoksa ve regl olamazsam kötü mü acaba? Polikistiktim zaten ama bugün iki tarafında da olduğunu öğrenerek bir darbe daha yedim.

Son düzenleme:
Bugün vajinal enfeksiyon nedeniyle doktoruma gittim ve zaten reglime 2 gün kaldığı için gebelik durumunu da öğrenirim dedim. Sabah normal kaset testi yapmıştım negatif çıktı. Dr. rahmin kalınlığı 15 cm olmuş, 12 Cm iken regl olunuyor diyerek idrar testine rağmen kan testinin yapılmasını istedi. Hiç belirtim olmamasına rağmen biraz da olsa umutlanmıştım ilk kez ama malesef <1.20 negatif. Bu kadar kalınlık hamilelik yoksa ve regl olamazsam kötü mü acaba? Polikistiktim zaten ama bugün iki tarafında da olduğunu öğrenerek bir darbe daha yedim.
Cm değildir o mm'dir. Adet olmanıza iki gün kalmış kalınlaşması da gayet normal. Adet olmaya yakın da rahim kalınlaşır gebelik oluşmazsa kanamayla dökülür yani incelir.

Back