- 14 Ağustos 2014
- 27
- 6
- 40
- Konu Sahibi Meltem223822
Herkese selam. Bu rahatsızlık sadece bende mi var gerçekten? Kimseden yardım alamıyorum ve çok endişeliyim. Rahim içi yapışıklık nedeniyle histereskopi yapıldı.1 aydır estrofem ve oksapar iğne kullanıyorum.Ameliyat sonrası 15 gün sonra kontrole gittim rahim duvarının hala ince olduğunu ve ilaçlara devam etmemi söyledi doktorum.ama yapışıklık yok dedi şükür ki Bu sürede adet görmeyeceğimi ve hamile kalmamam gerektiğini belirtti. Ancak ben yine gününde adet gördüm. Doktorum bunun da olabileceğini söyledi. 1 ay yarın doluyor.duscopan diye bir ilacı 10 gün kullanacağım ve adet görmeyi bekleyeceğim. Sonra hsg çekilecek bir yapışıklık oluşmamışsa doktor 3-4 ay bebek denememizi önerecek ancak yapışıklık varsa yeniden ameliyat bu tarz durumlarda yapışıklığın yeniden oluşma ihtimali çok yüksekmiş. İkinci ameliyattan sonra da yapışabilirmiş. Benim durumumda olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Benim ameliyatıma giren doktor çok iyiydi ancak hamile ve şubat sonu izne ayrılacak kısmet işte
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok minnettar olurum sevgiler
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok minnettar olurum sevgiler