• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim içi çizik

icroc

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
1.929
2.035
333
herkese merhabalar hayırlı günler

4. tüp bebek denemesinden sonra 5. gün embriyomuz 22 ocakta transfer edilmişti. Geçtiğimiz günlerde tahlil yaptırdım 12 çıktı değer 2.kere yaptırdım 2 gün sonra 6ya düşmüş gebelik tahlilim. Rahimde incelme durumum söz konusu ve tedavim boyunca estrofem kullanıyorum. Şimdi ise 2.kere histereskopi yapalım sana dedi dokktorum ve çizik atacağını söyledi.

Böyle bir durumla karşı karşıya olan arkadaşlarım var mı acaba yaptırıp ta sonucu mutlulukla biten muradına eren varmı

cevaplarınız için teşekkür ederim. Rabbim herkese yardımcı olsun inşallah

4. tüp bebek denemesinden sonra 5. gün embriyomuz 22 ocakta transfer edilmişti. Geçtiğimiz günlerde tahlil yaptırdım 12 çıktı değer 2.kere yaptırdım 2 gün sonra 6ya düşmüş gebelik tahlilim. Rahimde incelme durumum söz konusu ve tedavim boyunca estrofem kullanıyorum. Şimdi ise 2.kere histereskopi yapalım sana dedi dokktorum ve çizik atacağını söyledi.

Böyle bir durumla karşı karşıya olan arkadaşlarım var mı acaba yaptırıp ta sonucu mutlulukla biten muradına eren varmı

Rahim duvarımda hiç sıkıntım yoktu kalınlık hep istenilen seviyede oldu geçen seneki tedavimden önce doktor çizik atalım rahim duvarın bi yenilensin dedi attı ama sonuç negatif oldu. Bu sene pozitifi başka doktor ve hastanede bulduk çok şükür

Rahim duvarımda hiç sıkıntım yoktu kalınlık hep istenilen seviyede oldu geçen seneki tedavimden önce doktor çizik atalım rahim duvarın bi yenilensin dedi attı ama sonuç negatif oldu. Bu sene pozitifi başka doktor ve hastanede bulduk çok şükür

cevabınız için çok teşekkür ederim. ben ilk histereskopiyi başka yerde yaptırmıştım. Bu doktorumu ben yeni buldum. Doktorum gerçekten güvenilir insan özel muayenesi var ve işlemlere hep kendi giriyor 2. histereskopiyide kendi yapacak, kendisinin açıklması ise bazı hekimler pek önermiyor dedi. Ancak ben birkaç hastama yaptım. Kararı size bırakıyorum dedi elbetteki Takdir Rabbimin biz elimizden geleni yapıyoruz diye konuştu telefonda, şimdi kullandığım ilaçları bıraktım sonuç negatif sonuçlandığı için adet olmayı bekliyorum. Adetten sonra yapalım demişti. Herşey çok güzel ilerlemişti, ancak bu rahimdeki problem sorun oluyor. Tek çarede kalınlığın sürekliliğini devam ettirmek için transfer sonrası bile estrofemi kullanmak, ancak yine nasip olmadı. Rabbim sizinde bebeğinizi hayırlı eylesin kucağınıza sağlıcakla alırsınız inşallah

merhaba
benimde altıncı tup bebek tedavim ancak bazı tereddutlerim var
hem yumurta sayılarım ve buyume milimleri olarak
hemde bana bu yumurtaların toplanacagı besıncı gune yasarsa genetıge gonderılıp dondurulucak
ve sonrakı ay histereskopi yaparak çizik atmaktan bahsetti
ancak bende faydasının olacagını dusunmuyorum
cunku rahim iç tabakasının kaızlması başka bır doktor tarafından ıyı bısey olmadıgını kazınan yerın altından yıne aynı tabakanın olusmama yada kazınan yerın altında yıne aynı saglıklı rahım tabakasının cıktıgı kanıtlanmadı demıstı

son tedavını nerede yaptırmıstın tatlım

merhaba
hemde bana bu yumurtaların toplanacagı besıncı gune yasarsa genetıge gonderılıp dondurulucak
cunku rahim iç tabakasının kaızlması başka bır doktor tarafından ıyı bısey olmadıgını kazınan yerın altından yıne aynı tabakanın olusmama yada kazınan yerın altında yıne aynı saglıklı rahım tabakasının cıktıgı kanıtlanmadı demıstı
merhaba
inanın bende korkuyorum ne yapacağımi bilmiyorum kararı bana bıraktı doktorum Rabbim yardımcimiz olsun

rahim içi çizik operasyonumu 20 şubatta oldum ve 1 aya yakın hafif kanamalarım oldu. Adet görünce tedaviye başlayacağız bundan da negatif sonuç alırsam eylüle kadar tedavi olmayacağım. Eşim yorucu bir iş sezonuna giriyor. Allah herkese yardımcı olsun inşallah

Back