• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim iç zarında kalınlaşma yardımm...

benim test yaptı adet söktürücü verdi
özel hastanede hormon testi yaptırdım herşey normal çıktı ama temmuzdan beri hamile kalmıyorum temmuzda 10 haftalık düşük yaptım

canım ne oldu sonucun meraktayız

ay yazamadım ben unutmuşum konuyu yaa:) Yok ondan birşey çıkmadı zaten sonuçları almaya gittik birşey çıkmadı eve geldik o akşam regli oldum bu ay için bebek düşünüyoruz kısmetse...

Hadı geÇmıŞ olsun canım ohh rahatlamıŞındır bu ay benım adette gecıktı bu sabahkı ıdrada negatıf ama gelen gıden de yok

Hadİ geÇmİŞ olsun canım ohh rahatlamıŞındır bu ay benİm adette gecİktİ bu sabahkİ İdrada negatİf ama gelen gİden de yok

canım birşey çıktı mı haber ver yaz... Benim maalesef sınav stresindne sanrım nisanın 12 sinde ara kanamam oldu dr randevum vardı zaten bir gün sonra yumurtlamama bakcaktı ama ara kanama nedeniyle yumurtlama olmamış suya düştü umutlarım baktı ultrasonda bişi çıkmadı reglinin 3. günü gel dedi hormon testi yapalım, değerlerin düştüyse yumurtlama ilacı veririm bekleriz dedi ama ben normalde kaç aydır 35 günde bir regli olurken bu ay 27. gün oldum ve şehir dışındaydım 3. günü hormon testine gidemedim.. Yani ayın 21 inde oldum ara kanamayı saymadım. Zaten yerde yokmuş burada olsam bile.. Ara knama olaiblir mi yine dedim ama dün olmam gereken reglimi olmayınca geçen hafta olan kanamanın regli olduğuun anladım pazartesi gideceğim zaten yumurtlama varsa görür bu ay çalışmalara devam.. İnşallah gelir bebiş.. Ay ne karışık dimi...

arkdşlr bugun doktora gittim adetm 7 gndür gecikiyo. usg ile gebelik göremedi kan tahlili yptı sonuç negatf ama rahimde kalınlaşma oldugunu 10 içinde adet görmezsem testi tekrarlıcanı söledi sizde hamilelik olabilr mi?

Back