• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim hazırlığında doktorum kontrole çağırmadı sizce neden?

seminfam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
66
9
1
34
Merhaba arkadaşlar. Sebepsiz İnfertilite sebebiyle özel bir klinikte tüp bebek tedavisine başladık. 2 ay rahim dinlendirme yaptık dün de rahim hazırlıgi sürecine başladık
Toplamda 13 gün estofem kullanıcam. Ama bu 13 gün içinde hiç kontrole çağırmadı. Bu bana pek doğru gelmedi. Yani en azından bir kere çağırması gerekmezmiydi bende paranoya yapıyorum bilemedim. Adetin ilk günü rahim kalınligim 3.5 mm di.

Merhaba arkadaşlar. Sebepsiz İnfertilite sebebiyle özel bir klinikte tüp bebek tedavisine başladık. 2 ay rahim dinlendirme yaptık dün de rahim hazırlıgi sürecine başladık
Toplamda 13 gün estofem kullanıcam. Ama bu 13 gün içinde hiç kontrole çağırmadı. Bu bana pek doğru gelmedi. Yani en azından bir kere çağırması gerekmezmiydi bende paranoya yapıyorum bilemedim. Adetin ilk günü rahim kalınligim 3.5 mm di.
Benim doktorum 14 gün kontrol çağırdı normal bir durum zaten o süreç içinde rahim kalınlaşıyor son kontrol sonra progeston destekli ilaçlara başlıyor endişe etmeyin

İyi günler bende reglın 3 cu gunu grtdım reglıb 21 cı gunu kontrola çağırdı galıba bıyle oluyır estoferm kullanıyorım şu an, hangı hadtane

Bılmıyorumkı 21 cı gun gıtdıyunde kan testımı ve kalınlıga bakım gun vercek

Back
X