- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
- Konu Sahibi tupbebekis
-
Ama yazdığını değiştirmiş yasak değil mi,
senAma yazdığını değiştirmiş yasak değil mi,insanları yanlışa yönlendiriyor
Ama yazdığını değiştirmiş yasak değil mi,insanları yanlışa yönlendiriyor
Sen kimsin ya ben niye insanları yanlışa yönelnediriyim dengesiz misin benim için acısız geçti anestesiye o kadar para vermenize gerek yok bence doktorda bir sakınca görmediyse dedim dengesiz misin sen ya defol git kendine yeni konu bulAma yazdığını değiştirmiş yasak değil mi,insanları yanlışa yönlendiriyor
Arkadaşa yüklenmiyoruz arkadaş ilk önce kesin bir dille gerek yok diyor biz kendi tecrübelerimizi paylaşıyoruz sonra da üslubuna dikkat etmiyor sonra da yazısını değiştiriyor yoksa bananae tanımam etmem. Bak sen ayrıntı belirtmişsin doktor yer teknoloji herkes bu imkana sahip mi? Herkesin vücudu bir mi?Arkadaşa niye bu kadar yükleniyorsunuz. Bende geçen sene anestezi almadan çektirdim. Üstelik hiç ağrı da hissetmedim. İyi bir yerde yeni teknolojik aletlerle çekilirse niye ağrı olsun. Doktorum Cevat Bayrak kadınlar kulübünde bu doktorla ilgili bir çok konu var. Okumanızı tavsiye ederim.
Cidden çok teşekkür ederim destek için beni. Gittiğim yerde gayet başarılı bir yerdi herkes araştırıp ona göre gitsin o zaman sanki kötü biriyim demişim gibi özüyorlar ya yok yanlış yönlendriyormuşum psikolojileri bozuk ya dengesizlerArkadaşa niye bu kadar yükleniyorsunuz. Bende geçen sene anestezi almadan çektirdim. Üstelik hiç ağrı da hissetmedim. İyi bir yerde yeni teknolojik aletlerle çekilirse niye ağrı olsun. Doktorum Cevat Bayrak kadınlar kulübünde bu doktorla ilgili bir çok konu var. Okumanızı tavsiye ederim.
Doktor falan demedin hakaret ettiğin için ceza alacaksın konunu da değiştirdin insanları da yanlışa yönlendirdinSen kimsin ya ben niye insanları yanlışa yönelnediriyim dengesiz misin benim için acısız geçti anestesiye o kadar para vermenize gerek yok bence doktorda bir sakınca görmediyse dedim dengesiz misin sen ya defol git kendine yeni konu bul
Bu benim görüşüm gerek yok diyorum herkes kendisi biliyor sonuçta gerek duyup duymadığını böyle bir tercih var ya hani isteyen anestezi istemeyen almıyor yani o kadar da sıkıntılı değil demek ki diyeArkadaşa yüklenmiyoruz arkadaş ilk önce kesin bir dille gerek yok diyor biz kendi tecrübelerimizi paylaşıyoruz sonra da üslubuna dikkat etmiyor sonra da yazısını değiştiriyor yoksa bananae tanımam etmem. Bak sen ayrıntı belirtmişsin doktor yer teknoloji herkes bu imkana sahip mi? Herkesin vücudu bir mi?
Kendi doktor falan demedi net bir dille para vermeyin gerek yok çok kolay dedi,sonra lafını yedi ve yazdığını sildiArkadaşa niye bu kadar yükleniyorsunuz. Bende geçen sene anestezi almadan çektirdim. Üstelik hiç ağrı da hissetmedim. İyi bir yerde yeni teknolojik aletlerle çekilirse niye ağrı olsun. Doktorum Cevat Bayrak kadınlar kulübünde bu doktorla ilgili bir çok konu var. Okumanızı tavsiye ederim.
Lafın sana iade,çok dengeli olsan yazdığını değiştirmezdinCidden çok teşekkür ederim destek için beni. Gittiğim yerde gayet başarılı bir yerdi herkes araştırıp ona göre gitsin o zaman sanki kötü biriyim demişim gibi özüyorlar ya yok yanlış yönlendriyormuşum psikolojileri bozuk ya dengesizler
Kardeşim benim seninle bir derdim yok bence uzatmayalım. Tartışmak gibi bir derdim de yok zaten. Gerçekten ben çekiliyorum artık bu konudan rica ediyorum bana da kimse birşey yazmasın.yoksa gelir cevap veririm yani. Sonra da cevap verdim diye kızmayın. İyi günlerBu benim görüşüm gerek yok diyorum herkes kendisi biliyor sonuçta gerek duyup duymadığını böyle bir tercih var ya hani isteyen anestezi istemeyen almıyor yani o kadar da sıkıntılı değil demek ki diye
Seviyeni belli ettin laftan da anlamıyorsun daha fazla kalamıycamSen kimsin ya ben niye insanları yanlışa yönelnediriyim dengesiz misin benim için acısız geçti anestesiye o kadar para vermenize gerek yok bence doktorda bir sakınca görmediyse dedim dengesiz misin sen ya defol git kendine yeni konu bul
Doktor falan demedin hakaret ettiğin için ceza alacaksın konunu da değiştirdin insanları da
Doktor falan demedin hakaret ettiğin için ceza alacaksın konunu da değiştirdin insanları da yanlışa yönlendirdinSenDoktor falan demedin hakaret ettiğin için ceza alacaksın konunu da değiştirdin insanları da yanlışa yönlendirdin
Sizler öyle yazınca o yüzden sildimKendi doktor falan demedi net bir dille para vermeyin gerek yok çok kolay dedi,sonra lafını yedi ve yazdığını sildiayrıca hakaret ediyor,yazılanları bir okuyun isterseniz
Kendi düşüncem kötü olduğu için değilSizler öyle yazınca o yüzden sildim
Şu yazını daha yeni görüyorum admin bunu görmüyor mu ya? Sen buraya genel konu açarsan biz de gelir kendi görüşümüzü yazarız forumun anlamı da budur! Sen ilk yazında boşuna anestezi parası veriyorsunuz gerek yok vermeyin dersen bende gelirim ne demek gerek yok diye sorarım. Sonra gelip üslubuna dikkat etmezsen, yok araştırsınlar, iyi yete gitsinler dersen empati yeteneğinden yoksun olduğunu anlarım herkesi kendi imkanlarının bar olduğunu sanmandan belli derim. Üzerine bunları yapıp birde bize psikolojileri bozuk ve dengesizler dersen yani hakaretten seni şikayet ederim. Sen ilk önce şuraya bi düstur çek öyle gir kimseye bu şekilde konuşamazsın.! İnsanlara kendi düşüncelerini dikte ettiremedin diye de atar gider yapamazsın. Haddini bil. Terbiyesiz. Konu açtın diye buraya yazma diye emir de veremezsin. Sinirlendim ya benim gibi sakin birisini bile kızdıracak yetenekte arkadaş alkış.!Cidden çok teşekkür ederim destek için beni. Gittiğim yerde gayet başarılı bir yerdi herkes araştırıp ona göre gitsin o zaman sanki kötü biriyim demişim gibi özüyorlar ya yok yanlış yönlendriyormuşum psikolojileri bozuk ya dengesizler
Sen beni kötü niyetliymişim gibi göstermeye çalışırsan burda söylediğim her şeyi hak edersin konuları buraya getiren sizsiniz ben gayet empati yeteneği iyi merhametli vicdanlı bir insanım ki burda ki insanlara korkmayın o kadar strese girmeyin diye sohbet etmek için konu açmışım diğer arkadaşlar yanlış anlamazken siz konuyu farklı yerlere getirip benim bu şekilde konuşmama sebep oldunuz daha fazla bir şey yazmayın yoksa uzak susmam çünkü istediğin yere şikayet et kim kimi ediyor bakalımŞu yazını daha yeni görüyorum admin bunu görmüyor mu ya? Sen buraya genel konu açarsan biz de gelir kendi görüşümüzü yazarız forumun anlamı da budur! Sen ilk yazında boşuna anestezi parası veriyorsunuz gerek yok vermeyin dersen bende gelirim ne demek gerek yok diye sorarım. Sonra gelip üslubuna dikkat etmezsen, yok araştırsınlar, iyi yete gitsinler dersen empati yeteneğinden yoksun olduğunu anlarım herkesi kendi imkanlarının bar olduğunu sanmandan belli derim. Üzerine bunları yapıp birde bize psikolojileri bozuk ve dengesizler dersen yani hakaretten seni şikayet ederim. Sen ilk önce şuraya bi düstur çek öyle gir kimseye bu şekilde konuşamazsın.! İnsanlara kendi düşüncelerini dikte ettiremedin diye de atar gider yapamazsın. Haddini bil. Terbiyesiz. Konu açtın diye buraya yazma diye emir de veremezsin. Sinirlendim ya benim gibi sakin birisini bile kızdıracak yetenekte arkadaş alkış.!
Bırakında başkaları sizi övsün siz kendinizi övmeyin. İlk yazım da belli sizin üslubunuzda belli. Anlatmaya gerek yokSen beni kötü niyetliymişim gibi göstermeye çalışırsan burda söylediğim her şeyi hak edersin konuları buraya getiren sizsiniz ben gayet empati yeteneği iyi merhametli vicdanlı bir insanım ki burda ki insanlara korkmayın o kadar strese girmeyin diye sohbet etmek için konu açmışım diğer arkadaşlar yanlış anlamazken siz konuyu farklı yerlere getirip benim bu şekilde konuşmama sebep oldunuz daha fazla bir şey yazmayın yoksa uzak susmam çünkü istediğin yere şikayet et kim kimi ediyor bakalım
Bırakında başkaları sizi övsün siz kendinizi övmeyin. İlk yazım da belli sizin üslubunuzda belli. Anlatmaya gerek yokgerçekten normal hayatta asla muhatap olmayacağım tarzda birisiniz belli hayatta başarılar….
Aynen hadi güle güleeeeeeBırakında başkaları sizi övsün siz kendinizi övmeyin. İlk yazım da belli sizin üslubunuzda belli. Anlatmaya gerek yokgerçekten normal hayatta asla muhatap olmayacağım tarzda birisiniz belli hayatta başarılar…. Umarım…
Kişinin üslubu onun karakterinin yansımasıdır.Aynen hadi güle güleeeeee
Evet evet çok alkış çok bilgilisinizKişinin üslubu onun karakterinin yansımasıdır.
Johann Wolfgang von Goethe
Size de güle güle…
Bana bunları söylerken kendi üslubunuza bakın okeyEvet evet çok alkış çok bilgilisiniz
Sizin yüzünüz den açtığım konu nerelere geldi sayfamı batırdın yazma yaaaa artık git kendine yeni başlık aç orda yorum yapmaya devam etBana bunları söylerken kendi üslubunuza bakın okey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?