- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
- Konu Sahibi tupbebekis
-
Geçmiş olsun benim gittiğim doktorum ve yer çok basit adet sancısı gibi hemen bitiyor dediler dedikleri gibi de oldu benim içinBende anestezili çekilmıstım anesteziye gerek olmasan doktor illa anestezili çekelim demez uyandıgımda kanamam olmustu anestezi almadan cekilemezdim bunları okuyanlar varsa eğer iyi arastırıp iyi sorsunlar ağrılı zor bir işlem ama anesteziyle bir sey hissetmıyorsunuz sonra antıbiyodık verıyorlar riske atmayalım die
Zaten benim dememle karar verecek değiller herkesin kendi kararı herkesin doktoru ben benim kendi yaşadığımı belirttim. Geçmiş olsunBen anestezi altında çektirdim uyandıktan sonraki acıya bile katlanamayıp parol serum taktırdım. Herkes herşeye katlanacak dayanacak diye bir kaide yok. Tabiki siz görüşünüzü belirtmişsiniz ama anesteziye gerek yok yazmanız insanları sıkıntıya sokabilir. Benim eltimin acı eşiği çok yüksektir anestezili girmeyeceğim diye artislik yapmıştı sonra neredeyse doktoru tekmeliyormuş canı çok yanmıştı. Kesin hüküm olarak yazmanız yanlış sadece yoksa siz tercih etmemiş olabilirsiz ama tavsiye etmeyin bari
Yazınızı değiştirmişsiniz ilk yazınız ile karar verebilecek bir sürü kişi olabilirdi. İyi bari hatanızdan dönmüşsünüz. Üslubunuz ia göre cevap vermek gerekirse de; Biraz dürüst olsanız keşke neyse muhatap olmaya gerek yok diye düşünüyorum. İyi günler.Zaten benim dememle karar verecek değiller herkesin kendi kararı herkesin doktoru ben benim kendi yaşadığımı belirttim. Geçmiş olsun
Siz de benim gibi olmuşsunuzBende geçen sene çektirdim. Korkarak girdim. 2 ya da 3 dakika sürdü. Hoca bitti kalkabilirsin dedi. Şok oldum hiçbir şey hissetmedim. Belki tüpler açık olduğu için ya da çeken doktordan kaynaklı da olabilir. Nerede çektirdiniz?
Olma yorum yapma benim konumaYazınızı değiştirmişsiniz ilk yazınız ile karar verebilecek bir sürü kişi olabilirdi. İyi bari hatanızdan dönmüşsünüz. Üslubunuz ia göre cevap vermek gerekirse de; Biraz dürüst olsanız keşke neyse muhatap olmaya gerek yok diye düşünüyorum. İyi günler.
Ben kararsız kalanlar için yazdım doktoru anestesi diyorsa sağlık durumu nasılsa öyle yaptırır tabi ki ama doktorum bana öyle bir şey demediBende anestezili çekilmıstım anesteziye gerek olmasan doktor illa anestezili çekelim demez uyandıgımda kanamam olmustu anestezi almadan cekilemezdim bunları okuyanlar varsa eğer iyi arastırıp iyi sorsunlar ağrılı zor bir işlem ama anesteziyle bir sey hissetmıyorsunuz sonra antıbiyodık verıyorlar riske atmayalım die
Bir çok kişi için de kolay benim içinde öyle geçtiği için görüşümü paylaşıyorum sen niye ortalığı karıştırıp sanki bi yerimizi kesiyorlar gibi mesaj yazıyorsun iyi o zaman tamam herkes korksun hepiniz korkun öyle bir acıyor ki içerde kesiyorlar biziSiz niye çok kolaymış gibi insanları zor olduğu herkesçe bilinen birşeye çok kolay diye inandırmaya çalışıyorsunuz,
Bura benim açtığım konu muhattap olma o zaman yazma girme git kendine konu aç ordan konuş görüşünü yazYazınızı değiştirmişsiniz ilk yazınız ile karar verebilecek bir sürü kişi olabilirdi. İyi bari hatanızdan dönmüşsünüz. Üslubunuz ia göre cevap vermek gerekirse de; Biraz dürüst olsanız keşke neyse muhatap olmaya gerek yok diye düşünüyorum. İyi günler.
Aynen bende araştırıp korkarak gitmiştim. Acı eşiğimde yüksek daha önce pandemide anestezi almadan histeroskopiyle polip aldırdım. Ama ona rağmen rahim filmi çektirirken tir tir titriyordum. Hoca bitti derken bende nasıl yani ben hiç bir şey hissetmedim dedim. Çektirdiğim yerden ve hocadan çok memnun kaldım. Bunu da bu formda devamlı dile getirdimSiz de benim gibi olmuşsunuzAnkara da özel bir merkezde çektirdim . Herkes aşırı tepkili demek ki buraya çok acıyo herkes korksun şöyle böyle yazmam gerekiyordu ben kendi yaşadıklarımı yazdım insanlarda fazla korkutuluyor korkmamaları için en azından daha az stresle girmeleri için açmıştım ama herkes alıp götürdü konuyu
Çok teşekkür ederim benim bu konuyu açmamda ki amaçta buydu insanlar daha az strese girsin o kadar korku yaşamasın diye ama kadar çok yazdılar ki kötü bişey yazmışım gibi ben benim başımdan geçeni yazdım sizde o kadar endişelenmeyin çok acımıyor çünkü amestesi parası da fazla alıyorlar doktoru da bişey demezse gerek yok bence diyeAynen bende araştırıp korkarak gitmiştim. Acı eşiğimde yüksek daha önce pandemide anestezi almadan histeroskopiyle polip aldırdım. Ama ona rağmen rahim filmi çektirirken tir tir titriyordum. Hoca bitti derken bende nasıl yani ben hiç bir şey hissetmedim dedim. Çektirdiğim yerden ve hocadan çok memnun kaldım. Bunu da bu formda devamlı dile getirdim
Yukarıda bir kez yazmışsın ikinci kez yazınca cevap atayım dedim.Bura benim açtığım konu muhattap olma o zaman yazma girme git kendine konu aç ordan konuş görüşünü yaz
Sen ilk yazını değiştirip burada mağdur edebiyatı yapınca haklı olmuyorsun. Dürüstlük lütfen iyi günleeerrrAmacım iyilikken zorla böyle kavga derecesine getiriyorsunuz bazılarınız
Nerde yazmışım kesiyorlar diye,madem çok kolaydı falandı da niye birsürü insan tepki verince konuyu değiştirdinBir çok kişi için de kolay benim içinde öyle geçtiği için görüşümü paylaşıyorum sen niye ortalığı karıştırıp sanki bi yerimizi kesiyorlar gibi mesaj yazıyorsun iyi o zaman tamam herkes korksun hepiniz korkun öyle bir acıyor ki içerde kesiyorlar bizi
Hem bir daha yazmam diyor hem habire bana saldırıyor şaka gibi ya milleti yalan yanlış yönlendirme,dediğin doğru olsaydı yazdıklarını değiştirmezdin,istiyorsun ki insanlar acı çeksin yazık senin gibilereBir çok kişi için de kolay benim içinde öyle geçtiği için görüşümü paylaşıyorum sen niye ortalığı karıştırıp sanki bi yerimizi kesiyorlar gibi mesaj yazıyorsun iyi o zaman tamam herkes korksun hepiniz korkun öyle bir acıyor ki içerde kesiyorlar bizi
Sağlık durumuyla ne alakası var yahu,yazdığının arkasında dur bak unuttuysan diye yapıştırıyorum..Ben kararsız kalanlar için yazdım doktoru anestesi diyorsa sağlık durumu nasılsa öyle yaptırır tabi ki ama doktorum bana öyle bir şey demedi
Selam kızlar baya bir yazı gördüm herkes çok korkuyor anestesiye falan bir sürü para veriyor hiç gerek yok kızlar rahim filmi kısa bir işlem 5 dk sürmüyor hiç acımıyor çok az bişey anestesi falan gerek yok boşuna para vermeyin o kadar kafasında soru işareti kalanlar sorsun korkmanıza gerek yok basit bi işlem
Ayrıca anestesi değil anesteziSağlık durumuyla ne alakası var yahu,yazdığının arkasında dur bak unuttuysan diye yapıştırıyorum..
Ama yazdığını değiştirmiş yasak değil mi,insanları yanlışa yönlendiriyorHanımlar rica ediyorum tartışmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?