Rahim filminden korkmayın

Geçmiş olsun benim gittiğim doktorum ve yer çok basit adet sancısı gibi hemen bitiyor dediler dedikleri gibi de oldu benim için

Zaten benim dememle karar verecek değiller herkesin kendi kararı herkesin doktoru ben benim kendi yaşadığımı belirttim. Geçmiş olsun

Bende geçen sene çektirdim. Korkarak girdim. 2 ya da 3 dakika sürdü. Hoca bitti kalkabilirsin dedi. Şok oldum hiçbir şey hissetmedim. Belki tüpler açık olduğu için ya da çeken doktordan kaynaklı da olabilir. Nerede çektirdiniz?

Zaten benim dememle karar verecek değiller herkesin kendi kararı herkesin doktoru ben benim kendi yaşadığımı belirttim. Geçmiş olsun
Yazınızı değiştirmişsiniz ilk yazınız ile karar verebilecek bir sürü kişi olabilirdi. İyi bari hatanızdan dönmüşsünüz. Üslubunuz ia göre cevap vermek gerekirse de; Biraz dürüst olsanız keşke neyse muhatap olmaya gerek yok diye düşünüyorum. İyi günler.

Siz de benim gibi olmuşsunuz Ankara da özel bir merkezde çektirdim . Herkes aşırı tepkili demek ki buraya çok acıyo herkes korksun şöyle böyle yazmam gerekiyordu ben kendi yaşadıklarımı yazdım insanlarda fazla korkutuluyor korkmamaları için en azından daha az stresle girmeleri için açmıştım ama herkes alıp götürdü konuyu

Olma yorum yapma benim konuma

Ben kararsız kalanlar için yazdım doktoru anestesi diyorsa sağlık durumu nasılsa öyle yaptırır tabi ki ama doktorum bana öyle bir şey demedi

Siz niye çok kolaymış gibi insanları zor olduğu herkesçe bilinen birşeye çok kolay diye inandırmaya çalışıyorsunuz,
Bir çok kişi için de kolay benim içinde öyle geçtiği için görüşümü paylaşıyorum sen niye ortalığı karıştırıp sanki bi yerimizi kesiyorlar gibi mesaj yazıyorsun iyi o zaman tamam herkes korksun hepiniz korkun öyle bir acıyor ki içerde kesiyorlar bizi

Bura benim açtığım konu muhattap olma o zaman yazma girme git kendine konu aç ordan konuş görüşünü yaz

Aynen bende araştırıp korkarak gitmiştim. Acı eşiğimde yüksek daha önce pandemide anestezi almadan histeroskopiyle polip aldırdım. Ama ona rağmen rahim filmi çektirirken tir tir titriyordum. Hoca bitti derken bende nasıl yani ben hiç bir şey hissetmedim dedim. Çektirdiğim yerden ve hocadan çok memnun kaldım. Bunu da bu formda devamlı dile getirdim

Çok teşekkür ederim benim bu konuyu açmamda ki amaçta buydu insanlar daha az strese girsin o kadar korku yaşamasın diye ama kadar çok yazdılar ki kötü bişey yazmışım gibi ben benim başımdan geçeni yazdım sizde o kadar endişelenmeyin çok acımıyor çünkü amestesi parası da fazla alıyorlar doktoru da bişey demezse gerek yok bence diye

Nerde yazmışım kesiyorlar diye,madem çok kolaydı falandı da niye birsürü insan tepki verince konuyu değiştirdin

Hem bir daha yazmam diyor hem habire bana saldırıyor şaka gibi ya milleti yalan yanlış yönlendirme,dediğin doğru olsaydı yazdıklarını değiştirmezdin,istiyorsun ki insanlar acı çeksin yazık senin gibilere

Ben kararsız kalanlar için yazdım doktoru anestesi diyorsa sağlık durumu nasılsa öyle yaptırır tabi ki ama doktorum bana öyle bir şey demedi
Sağlık durumuyla ne alakası var yahu,yazdığının arkasında dur bak unuttuysan diye yapıştırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…