tıkalı tüpünle ilgili herhangi bir belirti yaşadınmııSelam canlar ya belli aynı durumu yaşayan vardır hemde bizden sonrakilere bir Umut olsun diye konuyu açıyorum yaklaşık iki senedir bebek istiyoruz eşim ameliyat oldu varikosel ameliyatı ben de aralık ayında rahim filmi çektirdim dağ tüp kapalı çıktı .. acaba nasıl actırabilirim bir doktora sordum tekrar rahim filmine gir dedi güya rahim filminde alttan verilen ilaç bazen açtırıyormuş tüpleri .. bilgisi olan yazabilir mi nisan ayında tekrar filme girmeyi düşünüyorum .. teşekkürler
Erzurumdayım ben yaIstanbullda isen sisli ecomar aciyormus hatta filmi mail olarak gönderiyormussun sana açılıp açılmayacağını söylüyorlarmis ona gore randevu alip gidiyormussun. Burdan okuduklarıma göre.
Bende özel de çektirmiştim doktor sağ tüp kapalı dedi ama anestezi almadan çektirdik aşırı acı hissettim kendimi baya kastımCanım benim de sol tüpüm kapalı doktor gebe kalma şansını %50 etkiliyor demişti.rahim filmi evet tüpleri açıyor ama benim açılmadı ilk filmde.benim düşüklerim olmustu ben o yüzden çektirdim.doktor bana laporoskopi ile sol tüpünü açabiliriz demişti ben ameliyat olmak istemedim.
hormonlarına baktırdın mı onlar normal mi peki? Çünkü tek tüp hamile kalmana engeldeğil
Cok geçmiş olsun ya üzüldüm ama şükür açılmış sonuçta kalırsın inşallah yine peki tam adresi var mı bana özelden atsan cnmcanım merhaba benim her iki tüp kapalıydı ve açılmadı. laparoskopi ameliyatı oldum ondada açılmadı bende istanbul şişli ecomar cevat bayrak hocayı duydum sivastan kalkıp gittim yarım saatlik bir uğraş sonucunda açıldı tüplerim Allah razı olsun cevat hocadan. ertesi ay hamile kaldım ama 38 gün önce düşük yaptım
Belirti yaşamadım arada kasık ağrım oluyor oda adet öncesi felan ..tıkalı tüpünle ilgili herhangi bir belirti yaşadınmıı
İşte benim kapalı çıktı tekrar girmeye karar verdim bende bakalım açılır inşallahBenim de sol tüpüm kapalıydı. Doktorunuzun bahsettiği hsg (rahim filmi) ile açıldı.
o zaman uzun süre bebek olmayanlarn hepsinde olablir ve bunu anlayamayızBelirti yaşamadım arada kasık ağrım oluyor oda adet öncesi felan ..
sağol canım. İnşallah Allahtan hayırlısı. Canım tam adresi bilmiyorum sora sora gittik bizde önce aradım randevu verdiler sonra gittim. Cevat hoca uzman zaten bu konuda çok araştırmıştım ben orayı hepte olumlu sonuçlar almış herkes bende dahil. ben kendi memleketimde çektirmiştim çok ağrım olmuştu istanbulda çok ağrımda olmadı açma işlemi bile yapıldı çok rahattım. bence tek tercih edeceğin yer ora olsunCok geçmiş olsun ya üzüldüm ama şükür açılmış sonuçta kalırsın inşallah yine peki tam adresi var mı bana özelden atsan cnm
Oyle yapacam ama semti yada hastane ismi felan olsa bulurum hemen . Kız benim de burda cok ağrım olmustu anestezi almadım diye bu sefer ki anestezili olacak inş bakalım hayırlısı canımsağol canım. İnşallah Allahtan hayırlısı. Canım tam adresi bilmiyorum sora sora gittik bizde önce aradım randevu verdiler sonra gittim. Cevat hoca uzman zaten bu konuda çok araştırmıştım ben orayı hepte olumlu sonuçlar almış herkes bende dahil. ben kendi memleketimde çektirmiştim çok ağrım olmuştu istanbulda çok ağrımda olmadı açma işlemi bile yapıldı çok rahattım. bence tek tercih edeceğin yer ora olsun
şişli ecomar görüntüleme merkezi olarak geçiyor canım. Eğer istanbula gidecek olursan anesteziye hiç gerek yokOyle yapacam ama semti yada hastane ismi felan olsa bulurum hemen . Kız benim de burda cok ağrım olmustu anestezi almadım diye bu sefer ki anestezili olacak inş bakalım hayırlısı canım
Tamam cnm cok teşekkür ederimşişli ecomar görüntüleme merkezi olarak geçiyor canım. Eğer istanbula gidecek olursan anesteziye hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?