• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi?

Bende fulya açık emar ileri tanı ve tıp merkezinde yaptırıcam canım. Orada da c kollu makine varmış ve 3 dk sürüyormuş
C kollu ise iyi canım son teknoloji aletle çok kolay çekiliyor inşallah sorunsuz geçer :)

Kizlar bende sabah yaptrdim anestezili 1000 lirayi verdim ve oldum iyikide olmusum. Dr.um bayginken rahime ilaci sikinca agr duydun tepki gsterdin dedi ve hafif tikaniklik var dedi acildi suan dedi. Iyiki anestezili omussun dedi. Bndr sukrediyorum yani suan. Ztn cok stres oldum girerkende. Suan biraz kanamam var adet agrisi gibide hafif sizim kasiklarimda bukadar. ALLAAH yardim etsin bu yolda olan herkese
Geçmiş olsun canım eski tip makinada anesteziye gerek oluyor çünkü bir aletle rahmi çekiştiriyorlar buda acı ağrı kanamaya sebep oluyor C kollu dijital makinalarda rahmi bir aletle çekmiyorlar çok kolay oluyor bu yüzden ama sınırlı yerlerde var bu makinadan.İzmir de mesela hiç yok.Açılmış ama sevindim bu ara filmden sonra şansın yüksek oluyormuş iyi değerlendir :)

inşallah canım :KK43: muhtemelen önceden geçirdiğin enfeksiyon sonucu dedi..ama ben ciddi bir enfeksiyon geçirdiğimi hatırlamıyorum..umarım bu birkaç ay bana şanslı gelir..çok teşekkürler.
Bencede baska bit doktorada gostwrin
ben çektirdim bu arada dün anestezili..çok kötü sancım oldu :KK43:( ve hala da var. tüplerim başta tıkalıymış sonradan açılmış. raporda her şey normal yazıyor fakat doktorum tüplerimin ikisinin de boğum boğum olduğunu söyledi :KK43: bikaç ay içinde olmazsa tüp bebek öneriyormuş. çok üzgünümmm.
Sizin anestezili agri oldu derke bayginkenmi duydunuz agriyi sonrasindami anlayamadim

Geçmiş olsun canım eski tip makinada anesteziye gerek oluyor çünkü bir aletle rahmi çekiştiriyorlar buda acı ağrı kanamaya sebep oluyor C kollu dijital makinalarda rahmi bir aletle çekmiyorlar çok kolay oluyor bu yüzden ama sınırlı yerlerde var bu makinadan.İzmir de mesela hiç yok.Açılmış ama sevindim bu ara filmden sonra şansın yüksek oluyormuş iyi değerlendir :)
Valla bilemiyorumki sormadim dr.a ceki dim eski teknolojimi yenimi diye . Ama bayginken tepki verdin dedi canin ya di dedi bn hatirlamiyorum tabi

Bnde bu adet dönemim geçti. Bidahaki adet dönemimde yapılcak. Aklıma bişey takıldı. Aradım echomarı. Anesteziye gerek yok bizim tekniğimiz farklı diyo. Ne demek bu?

Bnde bu adet dönemim geçti. Bidahaki adet dönemimde yapılcak. Aklıma bişey takıldı. Aradım echomarı. Anesteziye gerek yok bizim tekniğimiz farklı diyo. Ne demek bu?
c kollu makineden bahsediyor canım. Benim gideceğim yerde öyle dedi çünkü

c kollu makineden bahsediyor canım. Benim gideceğim yerde öyle dedi çünkü
Ayyyy nasıl bişey bu ya çekiştiriyo falan diyolar yazmışlar bi kaç konuda. Brni aydınlatır msın nolur :KK17::KK17:

Ayyyy nasıl bişey bu ya çekiştiriyo falan diyolar yazmışlar bi kaç konuda. Brni aydınlatır msın nolur :KK17::KK17:
Bende yaptırmadım daha bat yarın gecikme falan olmaz yarın adet olursam bende ayın 22si-23 gibi yaptırıcam. Bildiğim kadarıyla o çekiştiriyor diyenler eski sistem anestezili olanlar için. o çekiştirme olduğu için anestezi uyguluyorlar. fakat bu c kollu makinalarda öyle birşey yok. ağrısız acısız 3 dakika içinde işlem bitiyormuş. Benim bildiğim bu canım

Bende yaptırmadım daha bat yarın gecikme falan olmaz yarın adet olursam bende ayın 22si-23 gibi yaptırıcam. Bildiğim kadarıyla o çekiştiriyor diyenler eski sistem anestezili olanlar için. o çekiştirme olduğu için anestezi uyguluyorlar. fakat bu c kollu makinalarda öyle birşey yok. ağrısız acısız 3 dakika içinde işlem bitiyormuş. Benim bildiğim bu canım
Acayip bi korku var içimde ya.. Sen bnden önce yaptırcaksın. Yaptırınca bana yaz ya. Nerdensin cnm kaçıncı ayın tedavide?

Acayip bi korku var içimde ya.. Sen bnden önce yaptırcaksın. Yaptırınca bana yaz ya. Nerdensin cnm kaçıncı ayın tedavide?
İstanbuldayım canımm fulyada yaptırıcam bende 26 yaşındayım ve 3 ayım. Merak etme yazarım işlem bititnce bilgi veririm sana

İstanbuldayım canımm fulyada yaptırıcam bende 26 yaşındayım ve 3 ayım. Merak etme yazarım işlem bitince bilgi veririm sana

İstanbuldayım canımm fulyada yaptırıcam bende 26 yaşındayım ve 3 ayım. Merak etme yazarım işlem bitince bilgi veririm sana
Ayyy canımsın ya.. Nerde yaptırcaksın peki benim gttiğim ümranyedeki afyt hastanesinin echomarla anlsşması var beni oraya yolluyo

Yok ya cekistirme fln bisi duymuyorsunuz agri flnda cok hafif bn anestwzili icin konusuyorum bu arada:)

Bencede baska bit doktorada gostwrin

Sizin anestezili agri oldu derke bayginkenmi duydunuz agriyi sonrasindami anlayamadim
Canim anestezi sonrasında cok agrim oldu uyanınca 3-4 saat acayip sanci cektim..kanama da cok oldu. Ben de sinir oldum kesin bir sey ciksin icim rahatlasin diye cektirdim bi belirsizlikte kaldi sonucum..acaba bu filmi dedigin gibi baska doktora gostersem bogum olup olmadigini anlayabilir mi?yani o an cekilirken mi gormesi gerekiyor acaba tuplerin boğum bogum oldugunu?

Kızlar yeni konu nasıl aciliyo

Evet canım anesteziye gerek yok hatta ağrı kesiciye bile gerek yok bende hiç kullanmadım.Nette yazın c kollu ağrısız rahim filmi orda açıklıyor özelliklerini.

Eski sistemli aletlerle çekim yapılırken tenakulum denen aletle rahme filmde poz verdirmek için çekiştiriyorlar buda ağrı yapıyor c kollu dijital sistem makineyle çekim yaparken böyle birşeye gerek kalmıyor ben ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım birkaç dakikada bitiyor.Sonra gezmeye bile gidiyorsun.Çekiştirdikleri aletde resimdeki ekledim.

Eklentiler

• TELEKULUM.png
    TELEKULUM.png
    24 KB · Görüntüleme: 46
Eski sistemli aletlerle çekim yapılırken tenakulum denen aletle rahme filmde poz verdirmek için çekiştiriyorlar buda ağrı yapıyor c kollu dijital sistem makineyle çekim yaparken böyle birşeye gerek kalmıyor ben ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım birkaç dakikada bitiyor.Sonra gezmeye bile gidiyorsun.Çekiştirdikleri aletde resimdeki ekledim.
Ay kuzuuuum içimi rahatlattın be.. Bilmiyorum ya Rabbim bizi nelerle sınıyo

Ay kuzuuuum içimi rahatlattın be.. Bilmiyorum ya Rabbim bizi nelerle sınıyo
Hıç korkma canım hele echomarda ki doktor cevat bayrak çok babacan insanı rahatlatan bir doktor.Bende korkuyordum o yüzden izmirden kalktım gittim anestezi yan etkileri olan birşey ve sonrasında ağrısı çok olanlar bile var.Anestesisiz olsam bi seferde bayılanları bile okudum çok araştırdım aynı gün sabah gittim akşam döndüm keşke izmirde de olsa bu teknoloji inan 10 kere deseler çekilmen lazım hiç çekinmezdim.

Back