Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çekildikten Bir ay sonra kendiliğinden ikizlere hamile kaldım Ve ondan öncesinde iki düştüğüm vardı. Rahim filmim vs hiç bi sorun yoktu bizde. Çok şükür rabbime darısı başınıza Allah hayırlı evlat nasip etsin sizede
Yapışıklık olabılır evet O an anesteziliydim, kafam yerınde değildi soramadım Şimdi celal bayrak hocaya görüntüleri attım Normal dedi o da Watsaptan atınca yorumluyor
Yapışıklık olabılır evet O an anesteziliydim, kafam yerınde değildi soramadım Şimdi celal bayrak hocaya görüntüleri attım Normal dedi o da Watsaptan atınca yorumluyor
Merhaba dert ortaklarım ben bu cumartesi rahim filmi cekilecegim özel bir hastanede fakat sadece anestezili çekim yapıldığını ve 2700 tl ücreti olduğu söylendi bi gün önce gidip kan vericem sanirim anestezi doktoruna benim anlamadığım neden isteyene anestezi verilmeden çekilmiyor bilen var mıdır bide korkulacak bisey değil demi bu uygulama yaşayanlardan tecrübeler duymak isterim :)
Ben anestezi alarak çektirdim. İyi ki de öyle olmuş, çünkü çok darmış kanamam çok fazla oldu 1 gün hastanede yatmak zorunda kaldım. Bir 10 gün daha kanamam olmuştu. Rahimin durumuna göre değişiyor.
Öyle kafasına göre vermiyor maalesef doktor interfiliteye gidiyorsunuz durumu anlattıktan sonra doktor uygun görürse veriyor, sıkıntı şu ki devlet hastanesinde sıra bulmak çok zor her ay 10 kadına yapabiliyormuşlar en azından Sakarya devlet hastanesi böyle bende mecbur özelde yaptırdım
aynı durumu bende yaşadım sıra yok bi daha ki ay gel dediler. Gelecek ay da sıra gelip gelmeyeceği belli değil. Özelde olmaya karar verdim. Siz hangi hastane de hangi doktora gittiniz