- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 27
- Konu Sahibi Gulpembe07
Arkadaşlar rahim filminde tüp açık değilse tüpü sonradan mı açıyorlar yoksa rahim filmi çekerken açıyorlar mi ? Bu ay bebiş olmazsa rahim filmi çektirmek zorunda kalıcamda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim filmi çekilirken içeriye bir ilaç mı sivimi ne gönderiyorlar ben sıvı diyeyimde simdi o sıvı ile açılıyor tüpler açılmazsa tekrar yapıyorlarmis bunu bende rahim filmi çekilmiştimArkadaşlar rahim filminde tüp açık değilse tüpü sonradan mı açıyorlar yoksa rahim filmi çekerken açıyorlar mi ? Bu ay bebiş olmazsa rahim filmi çektirmek zorunda kalıcamda
Bu hafta çektiriyorum ne olduğunu yazarım :/Arkadaşlar rahim filminde tüp açık değilse tüpü sonradan mı açıyorlar yoksa rahim filmi çekerken açıyorlar mi ? Bu ay bebiş olmazsa rahim filmi çektirmek zorunda kalıcamda
Ben de çektirmiştim. Doktor tıkanıklık varsa film çekilirken açabiliyoruz demişti. Bende öyle bi sorun olmadı çok şükürArkadaşlar rahim filminde tüp açık değilse tüpü sonradan mı açıyorlar yoksa rahim filmi çekerken açıyorlar mi ? Bu ay bebiş olmazsa rahim filmi çektirmek zorunda kalıcamda
Tamam canım sağol bekliyorumBu hafta çektiriyorum ne olduğunu yazarım :/
Öyle mi tamam ben sanıyordum ki sıvı enjekte ediyorlar tüplere ulaşıp ulaşmadığına bakıyorlar ona göre tedavi oluyor sandımRahim filmi çekilirken içeriye bir ilaç mı sivimi ne gönderiyorlar ben sıvı diyeyimde simdi o sıvı ile açılıyor tüpler açılmazsa tekrar yapıyorlarmis bunu bende rahim filmi çekilmiştim
Arkadaşlar rahim filminde tüp açık değilse tüpü sonradan mı açıyorlar yoksa rahim filmi çekerken açıyorlar mi ? Bu ay bebiş olmazsa rahim filmi çektirmek zorunda kalıcamda
Doktor bana herhangi bir ilac vermemisti. Ben ayni ay hamile kaldim.Kızlar ben de cuma günü çektirdim. Doktor antibiyotik verdi 3 gün korun 4. Gün başlayın ilişkiye dedi. İlaç kullanırken nasıl olacak kafam karıştı. Doktor sorun değil dedi. Antibiyotik kullanırken hamile kalırsak zararlı değil mi ben anlamadım. Hsg sonrası gebelik şansı arttığı için boş geçmekte istemiyorum. Size doktor ilaç verd mi ?
Ah ne güzel:) ben de ilacı bırakıcam. Darısı başıma inşallah ve isteyen herkeseDoktor bana herhangi bir ilac vermemisti. Ben ayni ay hamile kaldim.
Ah çok üzüldüm kaç haftalıktı sizin ? Endometria konusunda bilgim yok fakat doktorlar 1 düşük ve 5 ay deneme için genelde bekleyin der. İçiniz rahat etmesi için bence beklemeyin. Örneğin bana ilk doktor herşeyiniz normal dediği, 2. Doktor kürtajımı yaptığı halde rahimde perde olduğunu söylemedi. Bu nedenle 2. Düşüğümü de yaşadım yani demem o ki tek doktorla kalmayın çok da beklemeden film vs çektirmek istediğinizi belirtin.Merhaba kizlar banada rahim filmi cekdirenler yardimci ola bilirmi? Bazi sorular olacaq men 1 kez gebelik yasadadim bebeyin kalbi durdu aldirdim yaklawik 5 aydir deniyoruz gebe kalamiyorum boyle sikintisi olan varmi tuplerim tikanmis ola bilirmi birde entometria yanlis bilmiyorsum 6mm cikdi boyle bir durum yasiyan varmi??
Cinsiyetin icin gitmiwdin 8 haftalik kalbi durmuw 1 aydan fazla qalmiw hic bir belirti yokdu benimde 2 ci doktorum ilki beni tam 6 ay tedavi surecine saldi neyi tedavi etdiyinde pek anlamadim trihomonas var falan dedi 2 ci doktorumda yok boyle bir wey dedi ne oldugunu anlamadim bu hafta bitsin gidicem rahim filmine agrisi oluyormuAh çok üzüldüm kaç haftalıktı sizin ? Endometria konusunda bilgim yok fakat doktorlar 1 düşük ve 5 ay deneme için genelde bekleyin der. İçiniz rahat etmesi için bence beklemeyin. Örneğin bana ilk doktor herşeyiniz normal dediği, 2. Doktor kürtajımı yaptığı halde rahimde perde olduğunu söylemedi. Bu nedenle 2. Düşüğümü de yaşadım yani demem o ki tek doktorla kalmayın çok da beklemeden film vs çektirmek istediğinizi belirtin.
Anestezi ile çektirdim 5-10 dk o da zaten ayılıp bayılma süresi hiiiç korkmayın ağrı sızı yok 2-3 gün kanama olabilirCinsiyetin icin gitmiwdin 8 haftalik kalbi durmuw 1 aydan fazla qalmiw hic bir belirti yokdu benimde 2 ci doktorum ilki beni tam 6 ay tedavi surecine saldi neyi tedavi etdiyinde pek anlamadim trihomonas var falan dedi 2 ci doktorumda yok boyle bir wey dedi ne oldugunu anlamadim bu hafta bitsin gidicem rahim filmine agrisi oluyormu
Uyuwdurarakmu bakiyorlarmi
Canım Eylül'de çektirdim ben,kapalı ise sıvı geçişi ile tüpleri açıyoruz dediler bana.Arkadaşlar rahim filminde tüp açık değilse tüpü sonradan mı açıyorlar yoksa rahim filmi çekerken açıyorlar mi ? Bu ay bebiş olmazsa rahim filmi çektirmek zorunda kalıcamda
Antalya'dayim canım teşekkür ederim yinedeCanım Eylül'de çektirdim ben,kapalı ise sıvı geçişi ile tüpleri açıyoruz dediler bana.
C kollu cihazda cektirdim İstanbul'da isen echomar şişli oneriyorum korkma hiç adet sancısı gibiydi benimki
Teşekkür ederim canimAnestezi ile çektirdim 5-10 dk o da zaten ayılıp bayılma süresi hiiiç korkmayın ağrı sızı yok 2-3 gün kanama olabilir
Yapışıklık varsa rahim filmi çekerken açılıyor ama tıkanıklık varsa ameliyat oluyr sunuz göbek deliği nden yapılıyorArkadaşlar rahim filminde tüp açık değilse tüpü sonradan mı açıyorlar yoksa rahim filmi çekerken açıyorlar mi ? Bu ay bebiş olmazsa rahim filmi çektirmek zorunda kalıcamda