Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bir sorum olucak.ben rahim filmini kendi doktoruma çekilemicem fiyatı yüksek. Şehir hastanesine gidicem ilk defa cekilicem ve randevuda yok öyle sabah erkenden gidip sıra arıyp bi doktora gidicem ama adetin 5. Günümü yoksa 2. Gününden gidip rahim filmi istiyorum mu diyicem. Çünkü daha önce hormon testim normal cıktı eşiminde normal

Canım Eylül'de çektirdim ben,kapalı ise sıvı geçişi ile tüpleri açıyoruz dediler bana.
C kollu cihazda cektirdim İstanbul'da isen echomar şişli oneriyorum 🌼 korkma hiç adet sancısı gibiydi benimki
Kızlar size bir sorum olucak.ben rahim filmini kendi doktoruma çekilemicem fiyatı yüksek. Şehir hastanesine gidicem ilk defa cekilicem ve randevuda yok öyle sabah erkenden gidip sıra arıyp bi doktora gidicem ama adetin 5. Günümü yoksa 2. Gününden gidip rahim filmi istiyorum mu diyicem. Çünkü daha önce hormon testim normal cıktı eşiminde normal

Canım doktorun seni yönlendirir, adet bitince bir hafta falan içinde cekiliyor rahim filmi.
Adetin üçüncü günü falan git konuş bence

Cinsiyetin icin gitmiwdin 8 haftalik kalbi durmuw 1 aydan fazla qalmiw hic bir belirti yokdu benimde 2 ci doktorum ilki beni tam 6 ay tedavi surecine saldi neyi tedavi etdiyinde pek anlamadim trihomonas var falan dedi 2 ci doktorumda yok boyle bir wey dedi ne oldugunu anlamadim😞 bu hafta bitsin gidicem rahim filmine agrisi oluyormu
Uyuwdurarakmu bakiyorlarmi

Ben ocakta rahim filmi çektirdim. Size tavsiyem özele gidebilirseniz iyi olur ve ayrıca anestezi isteyin risk almayın . Doktorundan doktoruna kesinlikle değişiyor. Benim canım çok acıdı. Bidaha kesinlikle anestezisiz olmam da inşallah bidaha gerek kalmaz

Merhaba herkese uzun zamandan sonra yine buralardayım :) hsg ilk gebeliğimden önce çekilmişti. İkinci gebelik için tekrar çekilme durumu yaşayan var mı acaba ??

Rahim filmi sirasinda acilabilecekse aciliyor zaten. Eger acilmazsa tup bebege yonlendiriliyorsunuz. Ben rahim filmi cektirdigim ay gebe kalmistim. Darisi basiniza.
Ben de hsg çektirdiğim ay hamile kaldım doktor sorun olmaz korunma dedi ama gene de huzursuz oluyorum. Filmin etkisi bebeğe olmamıştır herhalde. Sizin doktorunuz ne dedi ? Genelde korunmayın diyorlar. Antibiyotik vs kullanmak gerektiğinde korunun diyorlar ben kullanmadım

Ben de hsg çektirdiğim ay hamile kaldım doktor sorun olmaz korunma dedi ama gene de huzursuz oluyorum. Filmin etkisi bebeğe olmamıştır herhalde. Sizin doktorunuz ne dedi ? Genelde korunmayın diyorlar. Antibiyotik vs kullanmak gerektiğinde korunun diyorlar ben kullanmadım
Benim doktorum çekilirken hamile olma ihtimali olmasın bunun dışında hiçbir zararı yok korunma demişti.

Bebege etkisi olamaz cunku yumurtlama olmadan once rahim filmi çekiliyor. Bana doktor antibiyotik falan vermedi, korun da demedi. Hicbir sorun yasamadim. Sen de icini ferah tut, insallah saglikle gelir bebegin.

Arkadaşlar dün hsg yani rahim filmi çekindim sonrasında kanamam oldu bu normalmiş ama bugün uzayan ve sünen bir parça geldi ( koyu kırmızı ) normal mi? Bu arada tüpüm kapalıydı açıldı film çekilirken

X