Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yengec kizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
60
13
38
32
Herkese iyi geceler acil birşey sormak istiyorum geçen ay kd doktoruna gittim adetin 3.günü horman 11-14günü ultrason dedi ve 4-10.günü arası rahim filmi çektir dedi hırman testini yaptırdım ama rahim filmi için randevu alamadım ve o ay çektiremedim dolayısıyla ultrasona da gitmedim bu ay rahim filmi çektireceğim ama tekrar horman testi vermeli miyim

Selam doktor tekrar gittiğinde söyler zaten gerek duyarsa bende hormon testlerini verdim rahim filmi kaldı

Bnde çektiricem büyük ihtimalle haftaya hep ertelemeye çalıştım korku endişe ama mecburum artık çoğu kişi hsg sonrası gebelik çok oluyor diyor inşallah nasip olur isteyen herkese...

Bişey sormak istiyorum kardeşler. Ben bu ay rahim filmi çekilmiştim yeni adet oldum geçen yıllara baktığımda çok farklı çok sancılı bir adet geçirdim. Sizce bu filmle alakalı olabilir mi ya. Bn SOn birkaç yıllarca ağrı nedir bilmiyorum. Ve değişik sanki biraz ağrısı da izah edemem de

Evet güzel kardeşler bn buralara çok baktım çok yorum okudum yeri geldi bir kişinin bile yorumuyla ümit doldum sevindim belki dedim bnde banada nasip olur derken 2 yıl sonra elhamdülillah sonundaki hamileyim niye yazıyorum bnde birilerine ümit olmak sevindirmek istiyorum en iyi biz anlarız birbirimizi .Rahim filminden sonraki 3. Ayda elhamdülillah nasip oldu. Rabb'im bu mübarek günlerde isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sizleri de sevindirsin. .. imrenen üzülen olur diye yazmak istemedim aslında sif birileri bana ümit olurken bnde birilerine ümit olurum diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…