Tüp tıkalı

Peki sizde de rahim sorunu var mı bana perdeli dediler hep araştırdım bebek tutunması güç düşme riski oluyormuş 😭😭😭😭😭 ya of doktora güvenemiyorum aslında çok iyi ama korkuyorum diğer film cektirdigim hastanede direk ameliyat dedi
Canım benim 5 düşüğüm var hah çektirince t rahim çıktım ve histeroskopi oldum birkaç ay önce doktor düşüğün sebebi t rahim dedi bakalım dene olur bebeğin dedi deniyoruz olmazsa artık tüp yaptıracağım yani birkaç doktora daha görün t rahim hem gebe kalmaya engel hemde düşük sebebi benim doktorum bu rahimle gebe kalman bile mucize olmuş dedi

Merhaba ben de dün çekildim benim de tüplerim tikaliymis yalnız lekelenme geçmedi sizde de olmuş muydu? Olduysa kaç gün sürdü
Merhaba kusura bakmayın yeni gordum, lekelenme baya sürdü normal günlük ped kullanmam yeterli oldu tahmini 5 gün filan sanırım.

Merhabalar bana da başka rahimde perde dediler şimdi T rahim ve tek tüp tıkalı gel direkt tüp bebek yapalım denildi… T şekinde rahim yapısının düzeltilmesi gerekmez mi dedim. İşlem önermem ama istersen yaparız da dedi… bu nasıl bir yaklaşım ben anlamadım açıkçası. Aylardır neyim var diye anlamaya çalışıyorum aylaaaaardır
Bende ilk t dediler ama t değilmis sadece perde varmış üstten bebek için alan varmis dün kendi doktoruma gittim doktor iki seçenek sundu gebe dogal yolla kalıp düşük durumunda ameliyatı yapalım ya da bu riske giremem dersen şimdi den yapalım dedi tabiki daha farklı acikladi ama özeti bu pek gerek onermiyorum cart curtta dedi o riske nasıl gireyim

Bende ilk t dediler ama t değilmis sadece perde varmış üstten bebek için alan varmis dün kendi doktoruma gittim doktor iki seçenek sundu gebe dogal yolla kalıp düşük durumunda ameliyatı yapalım ya da bu riske giremem dersen şimdi den yapalım dedi tabiki daha farklı acikladi ama özeti bu pek gerek onermiyorum cart curtta dedi o riske nasıl gireyim
Bana da aynısını dediler ben olacağım ameliyat ama sigortam var o da bir aya karşılayacak operasyonu onu bekliyorum

Canım benim 5 düşüğüm var hah çektirince t rahim çıktım ve histeroskopi oldum birkaç ay önce doktor düşüğün sebebi t rahim dedi bakalım dene olur bebeğin dedi deniyoruz olmazsa artık tüp yaptıracağım yani birkaç doktora daha görün t rahim hem gebe kalmaya engel hemde düşük sebebi benim doktorum bu rahimle gebe kalman bile mucize olmuş dedi
T rahmin ebatına şekline göre değişiyor tabi risk

X