Rahîm filmi

Kızlar rahim filmi için hangi bölümden randevu almamız gerekiyor? Kadın doğum mu yoksa radyoloji mi?

Doktorunuz Hsg çekildiğiniz ay korunmasız ilişki olabileceğini söyledimi? Bana doktorum rahim filmi çekilen ay korunun dedi ?

Doktorunuz Hsg çekildiğiniz ay korunmasız ilişki olabileceğini söyledimi? Bana doktorum rahim filmi çekilen ay korunun dedi ?
Korunun demedi. Eğer sıkıntı olsa derdi mutlaka diye düşünüyorum. Kullanılan antibiyotik gebelikte de kullanılabiliyor sanırım.
Siz doktorunuz ne dediyse ona göre hareket edin.
Herkesin önerisi farklı oluyor. Film çekildiğinde gebelik şansı artıyor dedi hatta. Olmazsa adetin 2. Günü gidip hormon baktırcam

Teşekkür ederim

Hangi hastanede çekildiniz

Merhabalar benim de y rahim ve tüpün biri kapalıymıs sonradan ameliyat oldunuz mu siz acaba

Merhaba bende hsg cektırmek ıstıyorum 2011 yılında cektırmıstım o zamanlar nasıl bırsey oldugunu bılmedıgım ıcın rahat gıtmıstım vajınal muayene gıbı ıcerıye sıvı verilecek denmıstı vajınal muayene de sorun yasamadıgım ıcın rahattım fakat ıcerıye sıvı verıldıgı an orda bulunma amacımı unuttum dımagım cekıldı resmen ustumu giyerken kendıme geldim asırı korkudan eve gelir gelmez uyuyakalmıstım vakıf gureba hastanesinde cektırmıstım ardından 2 defa asılama yaptırdım onlarda bende cok agrılı oldu nedense ıcerıye kanulle ne verilirse verilsin bende makat kasık bolgesıne yayılan sancı yapıyor fakat islem esnasında oluyor islem bittikten sonra hıcbır sey hissetmiyorum sımdı cok kararsızım acaba cesaret edebilirmıyım yine devlette cektırmeye yoksa anestezi ile mi cektırsem ama gercekten kısa suren bı islem ılac verilmesi cekılmesı 1 dklık bırsey aslında bunun ıcınde hem anestezi almak hemde o kadar para vermek isime gelmiyor off cok kararsızım

Canım ben aldım pazartesiye randevu gidip çekilicem anestezisiz. Korkunun ecele faydası yok. İyi düşün iyi olsun bende 2011 de çekildim değişmiştir artık daha acısızdır diye kendimi avutuyorum. Sonunda bebeğine kavuşacağını düşün bunların düşüncesiyle cesaret bulursun inşallah.

Nerde cektırceksınız bı iki yerle gorustum 500 lira dediler mr goruntuleme merkezleri anestesısız ama agrısız acısız diyorlar acaba acele etmesem devlet hastanesindeki Dr hastane cekılıyor derse ucretsız devlette mi cektırsem bılemedım

Ocak ayı gibi çektirdim ben anesteziliydi yarım saatte bitti herşey hiç bi ağrım olmadı sonraki günler kasık ağrısı oldu bide o verilen sıvıyla hafif pembemsi akıntı oldu benim gibi çok kaygılıysanız anestezili çektirin kızlar hiç bişey anlamıyorsunuz geçmiş olsun herkese

Ufuk üniversitesi Dr Rıdvan Ege Hastanesinde canım. Ama anestezisiz dediğim gibi. Sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yap.

Ufuk üniversitesi Dr Rıdvan Ege Hastanesinde canım. Ama anestezisiz dediğim gibi. Sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yap.
Gercekten agrısız sızısız mi oldu yani tabıkı sıfır agrısız degıl demek ıstedıgım azıcık olsun ama ilk cektırdıgım gıbı de olsun istemem ilacı verdıgınde cıldıracak duruma gelmıstım

Ben daha çekilmedim canım ilkinde ağrılı oldu. Bu ikinci olucak önümüzdeki Pazartesi gidicem. İnşallah fazla ağrımaz bakalım

Merhaba canım geçmiş olsun bende bundan 2 yıl once gibi bi zamanda çektirmiştim tüplerim açık olmasına ragmen sancılı geçti sonrasında dış gebelık geçirdiğim için doktor bu yılda çektirmem gerektıgını soyledı tuplerımde belkı hasar vardır dıye
Ben hep ıkıncı kez çektirirsem anestezili çektiririm diyordum ama doktorum onermedi şu zamanda
O yüzden cesaretımı topladım yıne anestezisiz çektireceğim onumuzdeki hafta
Sanıyelık birşey ya o rahatlatıyo benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…