Rahîm filmi

Blackswan17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
273
120
103
34
Arkadaşlar rahim filmi çektirmek istiyorum fakat yıllar öne çekildi çok ağrılı olmuştu şimdi korkuyorum ama çektirmekte zorundayım. Ankara'da özel yada devlet hastanesi önerilerinizi bekliyorum. Bide süreç nasıl ilerliyor yakın zamanda çektirenler bilgi verebilirse sevinirim.

Uyutulup çektiren de çok var. Ben devlette çektirdim ağrı sızı hissetmedim bu muymuş korkulan dedim hatta

Canım ben Kasım ayında çektirdim.. anlık bir adet sancısına benzer ama bi tık daha ağrılı oluyor.. lütfen stres yapma rahat ol.. bide rahim filmi çeken doktorun sizinle olan iletişimi çok önemli

Bende yeni mart ayinda cektirdim ama doktorum farkli bi yontem uyguladi. Agrisiz ve anestezisiz olarak vajinal ultrasonla cekildim. Sadece tani icin cekiliyo sanirim bu yontem sonra histeroskopi oldum.

Canım ben Kasım ayında çektirdim.. anlık bir adet sancısına benzer ama bi tık daha ağrılı oluyor.. lütfen stres yapma rahat ol.. bide rahim filmi çeken doktorun sizinle olan iletişimi çok önemli
Ben 10 yıl önce çekildim çok zordu adetim zaten baya sancılı geçer ama bu daha kötüydü

Bende Eylül ayında özelde çektim. Anestezi istedim diğer türlü cesaret edemedim uyuması uyanması yarım saat sürdü başta bi damar yolu açıldı sonra da çekildi işte ilk gün adet sancısı gibi ağrılar oldu uzanıp dinlenmek gerek. Bide bu film kişiden kişiye farklılık gösterir kimi çok acıdığını kimi de bumuymuş yani der.

Lütfen sadece rahat ol psikolojik olarak kendini kötü geçecek yada ağrım olacak diye şartlama ben rahim filmi çekileceğim gün o kadar çok strese girdim ki kanamam oldu ve çekilemedim .. psikolojik olarak rahat olmak çok önemli..ikinci kez gittiğimde çok rahat bir şekilde girdim ve oldu bitti

Ağrı sızı kesinlikle olmuyor tabi bu kişinin acı eşiğiyle değişiyor. Olmaz ama velev ki oldu ağrı sızı illaki geçiyor işinin ehli bir doktora çekin ki olanı görsün.

Benim rahim Y şeklinde tüpün biri tıkalı doktor görmedi gören bir doktorda ameliyat etti fakat düzeltememiş 1 2 sene sonra bir başka doktorla bunun şokunu yaşadık ne yazıkki.

Ben çekildim 10 yıl önce hiçbir sorun çıkmadı ama çekildikten 3 4 ay sonra Gebelik oluştu. Şimdi yine aynı sıkıntı 2. Çocuk düşünüyorum hiçbir sorun yok ama gebelik oluşmadı. Bende tekrar gidip çektirmeyi düşünüyorum. O zaman çok acılı oldu kanamamda oldu stresli girmedim çünkü olacaklardan hiç haberim yoktu ama tabi 10 yıl geçti üzerinden şimdiki teknoloji daha iyidir acımaz diye umut ediyorum

Merhaba ben 3 hafta önce çektirdim ve bana Çevrem çok ağrılı olduğunu ve dayanılmaz bir sancı olduğunu söyledi ben ağlayarak gittim Bacaklarım titreyerek gittim ve inanın ki hiç birşey hissetmedim normal bir jinekolojik muayene gibi hiç canınız yanmıyor kendinizi korkutmaya bile değmez ben boşuna ağlamışım

Ben 2 ay önce anestezili çektirdim tabi hiç birşey hissetmedim 15-20dk içinde gerçekleşmiş herşey. Ağrısının çok olduğunu duymuştum ama ağrıdan çok spekulumdan korktuğum için anestezili istemiştim. Bu ay aşılama oldu ve spekulum kullanıldı haliyle. Korkulacak bisey yokmuş bilseydim böyle olacağını rahim filmine de bir cesaret anestezisiz isteyebilirdim.

Aşılamanız tuttu mu acaba

İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız Bende birdaha ki ay aşılamaya gidicem inşallah güzel sonuçlar olur
Çok teşekkür ederim inşallah Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder Benim de ilk aşılamam olmazsa tüp bebeğe kadar devam edeceğim.

Çok teşekkür ederim inşallah Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder Benim de ilk aşılamam olmazsa tüp bebeğe kadar devam edeceğim.
Aynı şekil bende öyle. Olana kadar elimizden ne gelirse yapmaya devam edicez evlat hasreti çok zormuş rabbim kimseye yaşatmasın bu zor günlerin ardında güzel günler de vardır elbet

Ben bugun çektirdim kızlar. Hsg çekilecek diye gitmediğim için hiç bir şeyden habersiz gitmiştim. İyi ki de öyle olmuş araştırdıkça kafası karışıyor insanın.
önceki haftalarda vajinal muayene olmuştum biraz açımıştı. Daha önce gebelik doğum yaşamadığım için tuhaf hissettim.
hsg biraz daha ağrılı. Anestezis üniversite hastanesinde çejtirdim. Öncesinde ağrı kesici ve antibiyotik alıyorsunuz zaten orda yönlendirme yapıyorlar.
hsg kısa bir işlem spekulumdan sonra ilaç verdiği anda yoğun bir basınç ve ağrı hissettim ve bitti dedi doktor. 2 dk falan sürdü ama acımadı desem yalan :)
İnşallah bu süreç hepimiz için kolay olur. Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.
Hsg den sonra hamile kalanlar var mı acaba? Şimdi onu araştırma aşamasındayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…