- 25 Kasım 2015
- 273
- 120
- 103
- 34
- Konu Sahibi Blackswan17
-
Canım ben Kasım ayında çektirdim.. anlık bir adet sancısına benzer ama bi tık daha ağrılı oluyor.. lütfen stres yapma rahat ol.. bide rahim filmi çeken doktorun sizinle olan iletişimi çok önemliArkadaşlar rahim filmi çektirmek istiyorum fakat yıllar öne çekildi çok ağrılı olmuştu şimdi korkuyorum ama çektirmekte zorundayım. Ankara'da özel yada devlet hastanesi önerilerinizi bekliyorum. Bide süreç nasıl ilerliyor yakın zamanda çektirenler bilgi verebilirse sevinirim.
Bende yeni mart ayinda cektirdim ama doktorum farkli bi yontem uyguladi. Agrisiz ve anestezisiz olarak vajinal ultrasonla cekildim. Sadece tani icin cekiliyo sanirim bu yontem sonra histeroskopi oldum.Arkadaşlar rahim filmi çektirmek istiyorum fakat yıllar öne çekildi çok ağrılı olmuştu şimdi korkuyorum ama çektirmekte zorundayım. Ankara'da özel yada devlet hastanesi önerilerinizi bekliyorum. Bide süreç nasıl ilerliyor yakın zamanda çektirenler bilgi verebilirse sevinirim.
Ben 10 yıl önce çekildim çok zorduCanım ben Kasım ayında çektirdim.. anlık bir adet sancısına benzer ama bi tık daha ağrılı oluyor.. lütfen stres yapma rahat ol.. bide rahim filmi çeken doktorun sizinle olan iletişimi çok önemli
Nerede çekilmişti peki.Bende yeni mart ayinda cektirdim ama doktorum farkli bi yontem uyguladi. Agrisiz ve anestezisiz olarak vajinal ultrasonla cekildim. Sadece tani icin cekiliyo sanirim bu yontem sonra histeroskopi oldum.
Bende Eylül ayında özelde çektim. Anestezi istedim diğer türlü cesaret edemedim uyuması uyanması yarım saat sürdü başta bi damar yolu açıldı sonra da çekildi işte ilk gün adet sancısı gibi ağrılar oldu uzanıp dinlenmek gerek. Bide bu film kişiden kişiye farklılık gösterir kimi çok acıdığını kimi de bumuymuş yani der.Arkadaşlar rahim filmi çektirmek istiyorum fakat yıllar öne çekildi çok ağrılı olmuştu şimdi korkuyorum ama çektirmekte zorundayım. Ankara'da özel yada devlet hastanesi önerilerinizi bekliyorum. Bide süreç nasıl ilerliyor yakın zamanda çektirenler bilgi verebilirse sevinirim.
Ben 10 yıl önce çekildim çok zorduadetim zaten baya sancılı geçer ama bu daha kötüydür
Ağrı sızı kesinlikle olmuyor tabi bu kişinin acı eşiğiyle değişiyor. Olmaz ama velev ki oldu ağrı sızı illaki geçiyor işinin ehli bir doktora çekin ki olanı görsün.Arkadaşlar rahim filmi çektirmek istiyorum fakat yıllar öne çekildi çok ağrılı olmuştu şimdi korkuyorum ama çektirmekte zorundayım. Ankara'da özel yada devlet hastanesi önerilerinizi bekliyorum. Bide süreç nasıl ilerliyor yakın zamanda çektirenler bilgi verebilirse sevinirim.
Ben çekildim 10 yıl önce hiçbir sorun çıkmadı ama çekildikten 3 4 ay sonra Gebelik oluştu. Şimdi yine aynı sıkıntı 2. Çocuk düşünüyorum hiçbir sorun yok ama gebelik oluşmadı. Bende tekrar gidip çektirmeyi düşünüyorum. O zaman çok acılı oldu kanamamda oldu stresli girmedim çünkü olacaklardan hiç haberim yoktu ama tabi 10 yıl geçti üzerinden şimdiki teknoloji daha iyidir acımaz diye umut ediyorumAğrı sızı kesinlikle olmuyor tabi bu kişinin acı eşiğiyle değişiyor. Olmaz ama velev ki oldu ağrı sızı illaki geçiyor işinin ehli bir doktora çekin ki olanı görsün.
Benim rahim Y şeklinde tüpün biri tıkalı doktor görmedi gören bir doktorda ameliyat etti fakat düzeltememiş 1 2 sene sonra bir başka doktorla bunun şokunu yaşadık ne yazıkki.
Eskisehir yunus emre devlet hastanesiNerede çekilmişti peki.
Merhaba ben 3 hafta önce çektirdim ve bana Çevrem çok ağrılı olduğunu ve dayanılmaz bir sancı olduğunu söyledi ben ağlayarak gittim Bacaklarım titreyerek gittim ve inanın ki hiç birşey hissetmedim normal bir jinekolojik muayene gibi hiç canınız yanmıyor kendinizi korkutmaya bile değmez ben boşuna ağlamışımArkadaşlar rahim filmi çektirmek istiyorum fakat yıllar öne çekildi çok ağrılı olmuştu şimdi korkuyorum ama çektirmekte zorundayım. Ankara'da özel yada devlet hastanesi önerilerinizi bekliyorum. Bide süreç nasıl ilerliyor yakın zamanda çektirenler bilgi verebilirse sevinirim.
Ben 2 ay önce anestezili çektirdim tabi hiç birşey hissetmedim 15-20dk içinde gerçekleşmiş herşey. Ağrısının çok olduğunu duymuştum ama ağrıdan çok spekulumdan korktuğum için anestezili istemiştim. Bu ay aşılama oldu ve spekulum kullanıldı haliyle. Korkulacak bisey yokmuş bilseydim böyle olacağını rahim filmine de bir cesaret anestezisiz isteyebilirdim.Arkadaşlar rahim filmi çektirmek istiyorum fakat yıllar öne çekildi çok ağrılı olmuştu şimdi korkuyorum ama çektirmekte zorundayım. Ankara'da özel yada devlet hastanesi önerilerinizi bekliyorum. Bide süreç nasıl ilerliyor yakın zamanda çektirenler bilgi verebilirse sevinirim.
Aşılamanız tuttu mu acabaBen 2 ay önce anestezili çektirdim tabi hiç birşey hissetmedim 15-20dk içinde gerçekleşmiş herşey. Ağrısının çok olduğunu duymuştum ama ağrıdan çok spekulumdan korktuğum için anestezili istemiştim. Bu ay aşılama oldu ve spekulum kullanıldı haliyle. Korkulacak bisey yokmuş bilseydim böyle olacağını rahim filmine de bir cesaret anestezisiz isteyebilirdim.
Henüz belli değil. Bugün 5. GünAşılamanız tuttu mu acaba
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınızHenüz belli değil. Bugün 5. Gün
Çok teşekkür ederim inşallah Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip ederİnşallah çok güzel sonuçlar alırsınızBende birdaha ki ay aşılamaya gidicem inşallah güzel sonuçlar olur
Aynı şekil bende öyle. Olana kadar elimizden ne gelirse yapmaya devam edicez evlat hasreti çok zormuş rabbim kimseye yaşatmasın bu zor günlerin ardında güzel günler de vardır elbetÇok teşekkür ederim inşallah Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip ederBenim de ilk aşılamam olmazsa tüp bebeğe kadar devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?