• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

tubaaa ebrar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
193
70
48
Merhabalar Erzurum’da rahim filmi çektiren var mı? İyi bir hastane araştırıyorum lütfen yardımcı olun.

Agri'da iseniz Dogubayazit'ta cektirebilirsiniz. Ben bugün çektirdim, çok şükür bir problem çıkmadı. Fiyatta uygundu ayrıca, ama cihaz eski.

Agri'da iseniz Dogubayazit'ta cektirebilirsiniz. Ben bugün çektirdim, çok şükür bir problem çıkmadı. Fiyatta uygundu ayrıca, ama cihaz eski.
Ben erzurumdayım oyüzden Erzurum’da arıyorum ve yeni cihaz olursa daha iyi olur acaba Erzurum’da var mıdır?

Ewet ben en iyisi hangisi diye sordum memnun kalanlar vardır belki diye? Sizin peki ücreti ne kadar ve ilaçlı mıydı rahim filmi?
İnşâAllâh yardımcı olacak biri çıkar. 400 lira, ilacı( kontrast madde) eczaneden kendim aldım, fiyatı uygundu. Anezteziyi soruyorsaniz almadim:)

Forumu sadece okuyarak takip eden biri olarak ilk kez yazıyorum görünce yardımcı olmak istedim 7 eylülde Erzurumda özelde anestezili rahim filmi çekildim ve hiç bir sorun yaşamadım
Çok teşekkür ederim cevabınız için❤️ Buhara da mı oldunuz acaba? Sonrasında ağrı kanama vs yaşadınız mı? İlaçlı rahim filmiydi değil mi?

Çok teşekkür ederim cevabınız için❤ Buhara da mı oldunuz acaba? Sonrasında ağrı kanama vs yaşadınız mı? İlaçlı rahim filmiydi değil mi?

Evet buharada oldum ilaçlı rahim filmiydi çıktığımda kanamam vardı ama sonrasında 2 gün lekelenme şeklinde oldu ağrı sancı hiç olmadı ücreti biraz fazlaydı ama değdi hiç adet görmeden bugün hamile olduğumu öğrendim 😊

Evet buharada oldum ilaçlı rahim filmiydi çıktığımda kanamam vardı ama sonrasında 2 gün lekelenme şeklinde oldu ağrı sancı hiç olmadı ücreti biraz fazlaydı ama değdi hiç adet görmeden bugün hamile olduğumu öğrendim 😊
Yaaaa çok tebrik ederim😊😊😊 tüpleriniz açıktı ozaman. Ne kadardı peki ücreti? Bir de niye rahim filmi çektirdiniz siz

Yaaaa çok tebrik ederim😊😊😊 tüpleriniz açıktı ozaman. Ne kadardı peki ücreti? Bir de niye rahim filmi çektirdiniz siz

Çok teşekkür ederim 🤗 1 yıl önce düşük yaptım o zamandan beridir her ay doktor kontrolünde olmama ve her şeyin normal görünmesine rağmen olmadı doktorum görünürde bir sorun yok istersen rahim filmi çekelim duruma göre tedaviye başlarız dedi o şekilde çekildim. Fiyatı 1500dü anestezisiz de yanlış hatırlamıyorsam 1300 ya da 1200 Dü yani arada pek bir fark yoktu o acıyı çekmeye değmez diye düşünerek anestezi aldım

Çok teşekkür ederim 🤗 1 yıl önce düşük yaptım o zamandan beridir her ay doktor kontrolünde olmama ve her şeyin normal görünmesine rağmen olmadı doktorum görünürde bir sorun yok istersen rahim filmi çekelim duruma göre tedaviye başlarız dedi o şekilde çekildim. Fiyatı 1500dü anestezisiz de yanlış hatırlamıyorsam 1300 ya da 1200 Dü yani arada pek bir fark yoktu o acıyı çekmeye değmez diye düşünerek anestezi aldım
Çok sevindim senin adına gerçekten😊😊 umarım sağlıklı bir gebelik olur❤️ Peki bana Erzurum’da tavsiye edebileceğin doktor var mı varsa önce ona görüneyip sonra filmi çektireyim

Çok sevindim senin adına gerçekten😊😊 umarım sağlıklı bir gebelik olur❤ Peki bana Erzurum’da tavsiye edebileceğin doktor var mı varsa önce ona görüneyip sonra filmi çektireyim

Çok teşekkür ederim umarımm🤲🏻 açıkçası bir çok doktora gittim ama hemen hemen hepsinin yaptığı ve söylediği şeyler aynı olduğu için elle tutulur şu doktor iyisi diyemiyorum 🙄

Progesteron için kan verdiniz mi verdiyseniz kaç çıktı ?

Back
X