- 22 Ağustos 2020
- 193
- 70
- 48
- Konu Sahibi tubaaa ebrar
-
Konuda yerimi almak isterim.Merhabalar Erzurum’da rahim filmi çektiren var mı? İyi bir hastane araştırıyorum lütfen yardımcı olun.
Ben erzurumdayım oyüzden Erzurum’da arıyorum ve yeni cihaz olursa daha iyi olur acaba Erzurum’da var mıdır?Agri'da iseniz Dogubayazit'ta cektirebilirsiniz. Ben bugün çektirdim, çok şükür bir problem çıkmadı. Fiyatta uygundu ayrıca, ama cihaz eski.
Erzurumda özel hastanelere sorun, vardır mutlaka.Ben erzurumdayım oyüzden Erzurum’da arıyorum ve yeni cihaz olursa daha iyi olur acaba Erzurum’da var mıdır?
Ewet ben en iyisi hangisi diye sordum memnun kalanlar vardır belki diye? Sizin peki ücreti ne kadar ve ilaçlı mıydı rahim filmi?Erzurumda özel hastanelere sorun, vardır mutlaka.
İnşâAllâh yardımcı olacak biri çıkar. 400 lira, ilacı( kontrast madde) eczaneden kendim aldım, fiyatı uygundu. Anezteziyi soruyorsaniz almadim:)Ewet ben en iyisi hangisi diye sordum memnun kalanlar vardır belki diye? Sizin peki ücreti ne kadar ve ilaçlı mıydı rahim filmi?
Anladım çok teşekkür ederimİnşâAllâh yardımcı olacak biri çıkar. 400 lira, ilacı( kontrast madde) eczaneden kendim aldım, fiyatı uygundu. Anezteziyi soruyorsaniz almadim:)
Sorun yok denildi hamd olsun, Allah razi olsun.Size de geçmiş olsun İnşâAllâhAnladım çok teşekkür ederim☺ Çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmamıştır
Forumu sadece okuyarak takip eden biri olarak ilk kez yazıyorum görünce yardımcı olmak istedim 7 eylülde Erzurumda özelde anestezili rahim filmi çekildim ve hiç bir sorun yaşamadımMerhabalar Erzurum’da rahim filmi çektiren var mı? İyi bir hastane araştırıyorum lütfen yardımcı olun.
Çok teşekkür ederim cevabınız içinForumu sadece okuyarak takip eden biri olarak ilk kez yazıyorum görünce yardımcı olmak istedim 7 eylülde Erzurumda özelde anestezili rahim filmi çekildim ve hiç bir sorun yaşamadım
Çok teşekkür ederim cevabınız için❤ Buhara da mı oldunuz acaba? Sonrasında ağrı kanama vs yaşadınız mı? İlaçlı rahim filmiydi değil mi?
Yaaaa çok tebrik ederimEvet buharada oldum ilaçlı rahim filmiydi çıktığımda kanamam vardı ama sonrasında 2 gün lekelenme şeklinde oldu ağrı sancı hiç olmadı ücreti biraz fazlaydı ama değdi hiç adet görmeden bugün hamile olduğumu öğrendim
Yaaaa çok tebrik ederimtüpleriniz açıktı ozaman. Ne kadardı peki ücreti? Bir de niye rahim filmi çektirdiniz siz
Çok sevindim senin adına gerçektenÇok teşekkür ederim1 yıl önce düşük yaptım o zamandan beridir her ay doktor kontrolünde olmama ve her şeyin normal görünmesine rağmen olmadı doktorum görünürde bir sorun yok istersen rahim filmi çekelim duruma göre tedaviye başlarız dedi o şekilde çekildim. Fiyatı 1500dü anestezisiz de yanlış hatırlamıyorsam 1300 ya da 1200 Dü yani arada pek bir fark yoktu o acıyı çekmeye değmez diye düşünerek anestezi aldım
Çok sevindim senin adına gerçektenumarım sağlıklı bir gebelik olur❤ Peki bana Erzurum’da tavsiye edebileceğin doktor var mı varsa önce ona görüneyip sonra filmi çektireyim
Tamamdır cevapların için çok sağ olÇok teşekkür ederim umarımmaçıkçası bir çok doktora gittim ama hemen hemen hepsinin yaptığı ve söylediği şeyler aynı olduğu için elle tutulur şu doktor iyisi diyemiyorum
Progesteron için kan verdiniz mi verdiyseniz kaç çıktı ?Evet buharada oldum ilaçlı rahim filmiydi çıktığımda kanamam vardı ama sonrasında 2 gün lekelenme şeklinde oldu ağrı sancı hiç olmadı ücreti biraz fazlaydı ama değdi hiç adet görmeden bugün hamile olduğumu öğrendim
Evet verdim ilkinde düşük çıktı 15.6 progestan takviyesi yaptı 2. sinde istenen seviyeye gelmişti 2 gün arayla beta takibindeProgesteron için kan verdiniz mi verdiyseniz kaç çıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?