• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

Ben önce infertilite bölümünden randevu aldım onlar randevu veriyo benim sonucum 1 haftada çıktı
[/QUOTE]

Merhaba ilk kez eşimle bi hastaneye başvuracağız çocuğumuz olmadığı için, bu infertelite bölümünden direkt randevu alınabiliyor mu ilk adım için, yoksa yönlendirmemi yapılıyor başka bir bölümden?

Ben önce infertilite bölümünden randevu aldım onlar randevu veriyo benim sonucum 1 haftada çıktı

Merhaba ilk kez eşimle bi hastaneye başvuracağız çocuğumuz olmadığı için, bu infertelite bölümünden direkt randevu alınabiliyor mu ilk adım için, yoksa yönlendirmemi yapılıyor başka bir bölümden?

Merhaba infertilite den direk randevu alabilirsiniz

[/QUOTE]
Canim direk randevu veriliyo ben öyle yapmıştım inşallah ilk tedavide hamile kalırsın 🤲

Canim direk randevu veriliyo ben öyle yapmıştım inşallah ilk tedavide hamile kalırsın 🤲
[/QUOTE]

Çok tatlısınız Ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🤗🙏🏻

Merhaba dokuz eylülde anestezi ile çekiliyor mu? Bana dayanırsınız gerek yok dediler. Kaldı ki ilki sedasyon yani hafif anestezi ile yapıldı. Anestezi olması için doktorun mu o şekilde yazması gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum 🙏🏻

Merhaba dokuz eylülde anestezi ile çekiliyor mu? Bana dayanırsınız gerek yok dediler. Kaldı ki ilki sedasyon yani hafif anestezi ile yapıldı. Anestezi olması için doktorun mu o şekilde yazması gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum 🙏🏻 A Aaperi

Back
X