Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde özelde çekildim ama canımm cokkk yandıKesinlikle anestezi li cektirin ağrı hiç olmuyo ben ilk rahim filmim de özel hastanede anestezi li cektirmistim çok ağrılı geçmişti dokuz eylülü tavsiye ederim size
Cok tesekkurler Pekı dr.emre okyaydan ramdevu nasıl alınıyorKesinlikle anestezi li cektirin ağrı hiç olmuyo ben ilk rahim filmim de özel hastanede anestezi li cektirmistim çok ağrılı geçmişti dokuz eylülü tavsiye ederim size
Cok tesekkur ederımRica ederim canım hafta içi akşam 7den sonra internetten alabilirsin dokuz eylül üniversitesi randevu sisteminden
Son bır soru canım fılmı dr emre bey mı cekıyor hıcbır fıkrım ve bılgım olmadıgı ıcın soruyorum yoksa asıstanlar falan mıRica ederim canım hafta içi akşam 7den sonra internetten alabilirsin dokuz eylül üniversitesi randevu sisteminden
Benim filmimi asistanlar çekti canım ama çok ilgiliydiler inanki özelde cerktirdigimde bu kadar ilgi görmemiştimSon bır soru canım fılmı dr emre bey mı cekıyor hıcbır fıkrım ve bılgım olmadıgı ıcın soruyorum yoksa asıstanlar falan mı
Canım ben dokuz eylül üniversitesinde çektirdim ücretsiz çektirdim sadece ilcaclarimi ücretli aldım oda çok bişey değil zatenCanım nerde çektirdin ne kadar ödedin
Canım benim sağlık sigortam da o yüzden sordum randevu alsam ne zamana verirler acaba birde sonuçlar hemen çıktı mıCanım ben dokuz eylül üniversitesinde çektirdim ücretsiz çektirdim sadece ilcaclarimi ücretli aldım oda çok bişey değil zaten
Ben önce infertilite bölümünden randevu aldım onlar randevu veriyo benim sonucum 1 haftada çıktıCanım benim sağlık sigortam da o yüzden sordum randevu alsam ne zamana verirler acaba birde sonuçlar hemen çıktı mı
Tamam canım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun içinBen önce infertilite bölümünden randevu aldım onlar randevu veriyo benim sonucum 1 haftada çıktı
Evet doğru soyluyorsun canım benden önce çekilen arkadaş anestezi almadı ağrısı olmadıKızlar önemli olan c kollu röntgen makinesi olması. Eski makineyse agriniz olur. Yani anestezi almak sart degl
Rica ederim canım inşallah sende biran önce cektirirsin kurtulursunTamam canım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için