Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi ve aşılama hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Arkadaslar. 3 kez klomen ve ovitrelle kullandim. Ve 3ünde de hüsran. Ve bundan sonraki aşamada artik doktoruma tedaviyi istemedigimi söylücem. Rahim filmi cektirsin sonrada asilamaya gecelim gerekirse dicem. Rahim filmi nasil arkadaslar aranizda bilen varmi benimle ayni durumlari yasayanlar varsa yazin lutfen. Her ay ayni hüsrani görmekten cok yoruldum. Esimin sperm testide yapilmişti normal dedi doktor ama rahim filmi istemedi. Bir kere kimyasal gebelik gecirmistim evlililigimin basinda kendi kendime birdahada kalamadim. Rahim filmi ve asilamayla ilgili bilgi verirseniz cok sevibirim

keşke başta rahim filmi isteseymiş hormon yüklemeden önce
korkulacak birşey değil narkozlu ve narkozsuz yapılıyor bir nevi vajinal muayene gibi burada çok korkunç yazılar yazılmıştı ben çektirdiğim zaman ağlayarak gitmiştim narkozsuz çektirdim ama hiç acı hissetmedim desem yeridir 5 dakika filan sürüyor sadece ilacı verirken adet sancısı gibi hissediyorsunuz oda dayanılmayacak bir sancı değil her ay gördüğümüz adet sancısı doktor zaten söylüyor panik olmamanız için açıklama yapıyor
aşılama konusunda teorik olarak bilgim var o konuda tecrübe edinmedim ekim ayında yapacağım aşılamayı
eşinizden spermleri toplayıp yıkayıp sağlam olanlarını ayırıp uygun ortam da enjekte ediyorlar ama bu süreçte hangi ilaçlar kullanılıyor onu bilmiyorum

Tesekkur ederim başta istemisti ama kisa sure once kimyasal gecirdigim icin o zaman simdilik gerek yok demisti canim. Ve suan ben kendim soylucem rahim filmi istedigimi. Anestezili olmasini tercih ediyorum

Tesekkur ederim başta istemisti ama kisa sure once kimyasal gecirdigim icin o zaman simdilik gerek yok demisti canim. Ve suan ben kendim soylucem rahim filmi istedigimi. Anestezili olmasini tercih ediyorum

rica ederim. inşallah hayırlısı olsun hakkınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…