- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
benimde rahmim tersmiş engel olmaz dedi doktorum hala hamile kalamadımMerhabalar,
Ben aranıza yeni katıldım. 9 aydır denememize rağmen ben de henüz hamile kalamadım. Hormon testlerim normal, ancak dr rahmimin ters olduğunu bunun gebe kalmayı engellemeyeceğini ancak geciktirebileceğini, bunun rahim içinde yapışıklıklara sebep olabileceğini, ancak rahim filmi için bir yılın dolmasının gerektiğini söyledi. Acaba benim durumumda olan var mı? bir yılın dolmasını beklemeden rahim filmi mi çektirmeliyim? Rabbim tüm anne olmak isteyenlere hayırlısıyla en yakın zamanda bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin. Amin
Hamile olan arkadaşları da tebrik ederim. Darısı başımıza=)
Çok teşekkür ederim Masal, bu ay da bekleyip olmazsa ben de öyle diyerek çektiricem. En azından aklımdaki belirsizlikler gider. Çok istiyorum, Allahım herkese eğer kardeş olsun istiyorsan sana da en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin.hangi dr bilecek senin 1 sene denediğini denemediğini :) başka dra gidebilirsin, sadece bi tavsiye
ben ilk kızımda 8 ay hamile kalamayınca dra gittim 1 senedir olmuyor dedim hemen hsg cekildi, meğersem hapif yapısıklıklar varmıs, HSG de açıldı bunlar, o ay ilk bebeğime hamile kalmıştım...
sadece HSG çekildiği ay yumurtlaman geç olabiliyor. benim tam 21. gün yumurtlamam gerçekleşmişti..
HSG döneminde ovulasyon testi de kullanmıştım.
Merhabalar, teşekkür ederim evet bu ay da olmazsa öyle yapıcam, sen ne kadar zamandır istiyorsun peki? Bu ters rahim benim biraz moralimi bozdubenimde rahmim tersmiş engel olmaz dedi doktorum hala hamile kalamadım
rahim filmini çektirmeyi istiyosan boşuna bekleme 1 yıl dolsun diye başka doktora söylemezsen nerden bilcek ne zamandır çocuk istediğini
13 ay olduMerhabalar, teşekkür ederim evet bu ay da olmazsa öyle yapıcam, sen ne kadar zamandır istiyorsun peki? Bu ters rahim benim biraz moralimi bozdu
Evet baktım çok araştırdım, kesinlikle gebeliğe engel değil deniyor genelde. Ama doktorum ters rahimde genelde yapışıklık durumları olabiliyor demesi moralimi biraz bozdu aslında, İnşallah değildir.13 ay oldu
moral bozcak kadar kötü bişey değilmiş nette insanların sağlak yada solak olması kadar normal bi durum olduğu yazıyo araştırmışsındır sende
benim rahim filmimde çok şükür bi sorun çıkmadı sendede yoktur inşallahEvet baktım çok araştırdım, kesinlikle gebeliğe engel değil deniyor genelde. Ama doktorum ters rahimde genelde yapışıklık durumları olabiliyor demesi moralimi biraz bozdu aslında, İnşallah değildir.
İnşallah ikimizde isteyen herkes de bu ay hamile kalır, mayıs anneleri oluruz:)
İnşallah inşallah, teşekkür ederim, kimseyle konuşamıyorum, burası sizler bana çok iyi geldiniz.benim rahim filmimde çok şükür bi sorun çıkmadı sendede yoktur inşallah
burda herkes birbirinin halinden anlıyo o yüzden konuşmak iyi geliyoİnşallah inşallah, teşekkür ederim, kimseyle konuşamıyorum, burası sizler bana çok iyi geldiniz.
Allah razı olsun
tabi yazarım cnm yine buraya inş. yarın sana ne kadar kolay geçtiğini korkulcak bişi olmadığını anlatıyor olurumEVET canım bi arkadaş aç gitmişş aç gidelim en iyisii erken yeriz olur dediğin giii..bende perşembe günü çektircem..haii ALAH yardımcın olsunn haberdar edersin değil mi canıımm....
tabi yazarım cnm yine buraya inş. yarın sana ne kadar kolay geçtiğini korkulcak bişi olmadığını anlatıyor olurumevt erken yicem garanti olsn da tedbirli olmayı severim zaten korkuyrm saol canım
Canım nasıl geçti, umarım çok hiçbir sorun olmadan rahat geçmiştirtabi yazarım cnm yine buraya inş. yarın sana ne kadar kolay geçtiğini korkulcak bişi olmadığını anlatıyor olurumevt erken yicem garanti olsn da tedbirli olmayı severim zaten korkuyrm saol canım
kötü geçti çektirmeyenleri korkutmak fln istemem kesinlikle dayanılmıycak bişey değil dayanılablir bi ağrı rahat olmak gerek rahattım da ama tüplerim tıkalı dedği andan beri dr. ağlıyorum çoook kötüyümCanım nasıl geçti, umarım çok hiçbir sorun olmadan rahat geçmiştir
tüpler tıkalı cnmhadii bakalım canım sorunsuz bir şeklde atlatman dileği ileee...haberini bekliyorum canııım..
canım geçmiş olsunnn ende üzüldüm şimdii hayırlısı be gülüm..ne yapalım eşin haklı sorun ortaya çıkmış ona göre yol haritası çizilirr iştee ..peki dr nası ir yol izleyecek dedi mii canım...tüpler tıkalı cnmhiç böyl bi sonuç beklemiyordum çook kötym acısı ağrısı dayanılmıcak bişey değil bebeğim gelcekse değer ....doktorun ''tüplerin tıkalı birisi zar zor açık '' dedği laf zonkluyor kafamda
Peki açılmadı mi yada ilaci tekrar gondermedi mi acmak icintüpler tıkalı cnmhiç böyl bi sonuç beklemiyordum çook kötym acısı ağrısı dayanılmıcak bişey değil bebeğim gelcekse değer ....doktorun ''tüplerin tıkalı birisi zar zor açık '' dedği laf zonkluyor kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?