rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

Canım beni sormuşsun benim 5 gün var daha hastalanmama. Ya ovulasyon olayı hakkında seminer verecek kadar bilgilendim artık :) Vücudum makine gibi çalışıyor 8 aydır telefona indirdiğim bir programla gün gün not tutuyorum vücuduma hangi gün neler oluyor diye. İnanamazsın tam 8 aydır her gün aynı tepkileri veriyor vücudum. 19.gün ya da 20.gün yumurtam çatlıyor 34.gün adet oluyorum göğüs ağrım adet öncesi kasık ağrım iğnelenmelerim hep aynı günlerde başlayıp bitiyor. Hatta yumurta takibi yapılan bir ay dedimki doktora bu ay 3 gün daha erken hasta oalbilirim dedim yok yumurtan daha çatlamaz dedi 3 gün sonra gittim yumurtan çatlamış aniden gelişmiş dedi ve o ay 3 gün erken hasta oldum :1:
Gelelim bu aya; bu ay tam yumurtlama haftamda eşimle tatilde antalyadaydık değerlendirdik tabi ama şuan öyle belirtiler yaşıyorum ki her şey hasta olacağımı işaret ediyor benim adıma.Hiç değişik bir şey yok şu an yaşadığım kasıklarım ağrıyor oturup kalkarken batıyor sağ kasığım iğneleniyor sık tuvalet başladı yani her şey adet olacağımı işaret ediyor.
Bu ayın 18ine çok iyi methedilen bir doktordan randevu aldım sabırla ona gideceğimiz günü bekliyorum ...

Canim sana bi soru sorum o zaman ben 28 günde bir oluyorum en son 14 temmuzda adet oldum 14 gün sonra yumurtlama günüm 27 temmuzdu ama rahim filmi sonrakibenim cçok kanamam oldu ancak 29 temmuzda ilk ilişkiye girdik simdi yumurtlama günüm geçtiği için hamile olma ihtimalim yok demi

Canim sana bi soru sorum o zaman ben 28 günde bir oluyorum en son 14 temmuzda adet oldum 14 gün sonra yumurtlama günüm 27 temmuzdu ama rahim filmi sonrakibenim cçok kanamam oldu ancak 29 temmuzda ilk ilişkiye girdik simdi yumurtlama günüm geçtiği için hamile olma ihtimalim yok demi

kullandığım programın adı takvimim telefona indirip kurdum.simgesi kırmızı bir kitapçığın üstünde beyaz bir papatya var ortası pembe .ordan anlarsın :)
yumurtlama illa 14.gün olur diye bir şey yok ya da adetten 14 gün önce yumurtlama olur diye de bişey yok. Hiç belli olmaz.Benim yumurtam 19.gün çatlıyor 34.güna det oluyorum yani 15 gün sonra. bazen yumurtlamanın üstünden 16 gün de geçebiliyor kayabilir bir iki gün .bi de rahim filminden en geç 4 gün önce birlikte olmuşsanız ordan kalan spermler de yumurtayı dölleyebilir hiç belli olmaz

kullandığım programın adı takvimim telefona indirip kurdum.simgesi kırmızı bir kitapçığın üstünde beyaz bir papatya var ortası pembe .ordan anlarsın :)
yumurtlama illa 14.gün olur diye bir şey yok ya da adetten 14 gün önce yumurtlama olur diye de bişey yok. Hiç belli olmaz.Benim yumurtam 19.gün çatlıyor 34.güna det oluyorum yani 15 gün sonra. bazen yumurtlamanın üstünden 16 gün de geçebiliyor kayabilir bir iki gün .bi de rahim filminden en geç 4 gün önce birlikte olmuşsanız ordan kalan spermler de yumurtayı dölleyebilir hiç belli olmaz

rahim filminden önce olmuş olan ilişkinin sonrasına ne gibi faydası olabilir bizimde 3 gün önce olduda :)

rahim filminden önce olmuş olan ilişkinin sonrasına ne gibi faydası olabilir bizimde 3 gün önce olduda :)
sağlıklı spermler 4-6 gün arasında kadın rahminde yaşayabilir. Bu nedenle 3 gün önceye denk gelen ilişki, yumurtlama gününden 3-4 gün öncesine denk geliyorsa yumurtlama gününde ilişki olmasa bile önceden bekleyen spermler sayesinde döllenme gerçekleşebilir ve gebe kalınabilir. Kuvvetli olasılıkla da kız bebek dünyaya gelir çünkü erkek geni taşıyan spermler daha hızlı hareket eder ama etkisini daha kısa sürede kaybeder. Kız genli spermler ise yavaş hareket eder ve daha uzun süre canlı kalır ,eğer yumurtlama gününde ilişki denk gelmişse, erkek spermler daha hızlı yol alacağı için erkek bebek dünyaya gelme ihtimali bilimsel olarak daha yüksektir. Ancak önceden bulunulmuş ilişkiden bekleyen kız genli spermler beklemeye geçmişse erkek sperm ulaşana kadar yumurtayı döller ve yarışı kazanır :1:
kız bebek isteyen bir çok kadın yumurtlama gününü tespit etmeye çalışır ki yumurtlama gününde ilişki olmasın daha öncesinde olsun

sağlıklı spermler 4-6 gün arasında kadın rahminde yaşayabilir. Bu nedenle 3 gün önceye denk gelen ilişki, yumurtlama gününden 3-4 gün öncesine denk geliyorsa yumurtlama gününde ilişki olmasa bile önceden bekleyen spermler sayesinde döllenme gerçekleşebilir ve gebe kalınabilir. Kuvvetli olasılıkla da kız bebek dünyaya gelir çünkü erkek geni taşıyan spermler daha hızlı hareket eder ama etkisini daha kısa sürede kaybeder. Kız genli spermler ise yavaş hareket eder ve daha uzun süre canlı kalır ,eğer yumurtlama gününde ilişki denk gelmişse, erkek spermler daha hızlı yol alacağı için erkek bebek dünyaya gelme ihtimali bilimsel olarak daha yüksektir. Ancak önceden bulunulmuş ilişkiden bekleyen kız genli spermler beklemeye geçmişse erkek sperm ulaşana kadar yumurtayı döller ve yarışı kazanır :1:
kız bebek isteyen bir çok kadın yumurtlama gününü tespit etmeye çalışır ki yumurtlama gününde ilişki olmasın daha öncesinde olsun

Bunu bilmiyordum. Ama benimde adetim 15 eylüldü 22 eylülde korunmadan birlikte olduk hamile kaldım ve kızım oldu :) o zaman ikinci bebek için yumurtlama gününde birlikte olalım ki erkek olma ihtimali yüksek olsun :))

şu spermlerden birisi yarışı kazansın artık hayırlısıyla da kız erkek hiç farketmez

Slm bende cekilecem ama çok korkuyorum beni rahatlatıcı msj yazarmısınız acı oluyormu :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 dk bile sürmüyo bi ağrı oluyo birden geldiği için biraz zor oluyo benim gibi adetlerin ağrılı geçiyosa bu şekilde bi ağrıya alışıksındır yoğun bi adet ağrısı gibi.
bebek için sürekli hastanelere git gel ilaçlar falan çok bunaldım bide üstüne rahim filmi olunca o ortam beni gerdi bütün gün ağladım
ama korkmana gerek yok ağlatcak bi ağrı değil hemen geçiyo zaten ben sadece içimde biriktirdiklerimin patlamasını yaşadım :(

1 dk bile sürmüyo bi ağrı oluyo birden geldiği için biraz zor oluyo benim gibi adetlerin ağrılı geçiyosa bu şekilde bi ağrıya alışıksındır yoğun bi adet ağrısı gibi.
bebek için sürekli hastanelere git gel ilaçlar falan çok bunaldım bide üstüne rahim filmi olunca o ortam beni gerdi bütün gün ağladım
ama korkmana gerek yok ağlatcak bi ağrı değil hemen geçiyo zaten ben sadece içimde biriktirdiklerimin patlamasını yaşadım :(

Su anda regli oldum bitince gidecem sonuç hemen belli oluyormu ve adetlerim yogun ağrılı geçiyor bu ay resmen agladım 3 gunum hala çok agrım var

Su anda regli oldum bitince gidecem sonuç hemen belli oluyormu ve adetlerim yogun ağrılı geçiyor bu ay resmen agladım 3 gunum hala çok agrım var

5 dk içinde çıkıyo ben özelde yaptırdım ama seninki devletse aynı süredemi çıkıyo bilmiyorum işte o ağlatan ağrılar saatlerce sürüyoda yine geçmiyo ya onun 1 dk içinde gelip gideni olarak düşün

valla canım harikasın sen bu işin doktoru olmuşssun:) bu arada ben hastalandım dün tutmadı benim ilk ayda inşallah bi dahaki ay olur

tüh yaaa üzüldüm canım bikaç gün daha var diyodun erken hastalandın demek. Ben de 4 gün kadar daha beklerim her ay bir sürü belirtiyi bu da hamilelik belirtisi değilmiş diye eledim durdum ilk kez bu ay değişik bir belirtim var.hep hasta olmaya 1 hafta kalana kadar göğüs uçlarım sızlardı 1 hafta kala ağrı azalırdı hastalığıma az kalaamsına rağmen göğüslerim ağrıyor ve sadece uçları değil yanlardan bastırınca da ağrıyor.Yani bu ay da olmazsa bu da yalan belirtiymiş diycem
18 ay uğraşınca mecburen herşeyi arştırıp okuyorsun ve vücudunu tanıyorsun başka çare yok

Back