rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

Peki açılmadı mi yada ilaci tekrar gondermedi mi acmak icin:110:
ya dr. açılmadı dedi birisi az açık demişti dün sonuçlarda birini açık yazmışlar dr. öyle söyledi lataroskopi olman gerek dedi açılmsı gerek dedi dr. araştıyom şimdi onun için ..bu dr. bi daha gitmeyi düşnmyrm mahvetti bni çk zor geçti:KK43:o_O ilacı 4. gönderdiğinde gitti ancak

canım geçmiş olsunnn ende üzüldüm şimdii hayırlısı be gülüm..ne yapalım eşin haklı sorun ortaya çıkmış ona göre yol haritası çizilirr iştee ..peki dr nası ir yol izleyecek dedi mii canım...
lataroskopi olmam gerektğini söledi canım onun için dr. araştıyom hayırlısı bakalım yine d eumutluyum ya birisi biraz açıksa o ilaçla açılmıştır onunla hamile kalırım inş. :KK68: çok saol

ya dr. açılmadı dedi birisi az açık demişti dün sonuçlarda birini açık yazmışlar dr. öyle söyledi lataroskopi olman gerek dedi açılmsı gerek dedi dr. araştıyom şimdi onun için ..bu dr. bi daha gitmeyi düşnmyrm mahvetti bni çk zor geçti:KK43:o_O ilacı 4. gönderdiğinde gitti ancak
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm insallah acilir kapali olanda keşke ayni şehirde olsaydık dokrorum cok iyi biri onu tavsiye ederdim neyse canım inşallah lataroskopye gerek kalmazda hamile kalirsin tek acik tuple kalan cok dua edcem sana uzulme lütfen

Geçmiş olsun canım ya üzüldüm insallah acilir kapali olanda keşke ayni şehirde olsaydık dokrorum cok iyi biri onu tavsiye ederdim neyse canım inşallah lataroskopye gerek kalmazda hamile kalirsin tek acik tuple kalan cok dua edcem sana uzulme lütfen
çok saol cnm yaa ... hangi şehirde yaşıyorsun canımcım sen ? inşllah ya bnde umtluyum eşimn sperm sayısı hareketi fln iyi ya o yüzden ona güveniyorum:KK68:

çok saol cnm yaa ... hangi şehirde yaşıyorsun canımcım sen ? inşllah ya bnde umtluyum eşimn sperm sayısı hareketi fln iyi ya o yüzden ona güveniyorum:KK68:
Hatay dayım canim ben iskenderun da insallah bu ay kalirsin umudunu kaybetme zaten hep beraber kalalin bu ayy:):KK36:

saol cnm yaa insan ilk gn dünyası başına yıkılmş gibi hissediyor şimdi biraz daha iyyim sabır diyorum..dr. araştıyoz lataroskopi yaptırmak için ...belkide Rabbim verr o az açık olan tüpü ilaç kalmış açmıştır bu ay gebe de kalırım bellimi olur umudum hep var çok şükür Rabbime ...dr. biri az açık dedi dün sonuçları aldık birini tam açık yazmışlar film sonucu öyle :KK68:
Evet canım belli mi olur, Allah'ım ol dedikten sonra gelir inşallah :) hem hangimiz belirleyebiliriz kulların doğum zamanını Rabbim gönderecek ama zamanı vardı demek ki:) Bu ay olmazsa ben de rahim filmi çektiricem bakalım hayırlısı

kızlar bende bugün çektirdiimm übi sorun yokmuşş çok şükürr..kızlarr ilişkiye girmede filan sıkıntı olmaz değil mii bana ibişey demedi de doktorrr...

kızlar bende bugün çektirdiimm übi sorun yokmuşş çok şükürr..kızlarr ilişkiye girmede filan sıkıntı olmaz değil mii bana ibişey demedi de doktorrr...
sevindim cnm bi sorun yoksa ,bana çekinmeden bi kağıt okutturdu hemşire hsg dan önce....filmden 48 saat sonra olabilirmiş ilşki..acın ağrın yokmu cnm maşalllah bn daha yeni iyileşiyroum ama bnm dr. bni deşti mübarek yapamadı:KK17:

rahım fılmı nsl oluo ben o kadar gttm hıc ıstemedıler
bnde bayağı tedavi oldum,2 gn önce çektirdim vajinal muayene gibi bi operasyon cnm tüplerinn açık mı tıkalı mı rahmin şekline fln bakıyolar bnm ki tıkalı çıktı ,doktorun uyguladğı tedaviler boşaymış bnce en başta bunu yapsa daha ii olur,hamile kalma şansını da artırıyormuş

kızlarrrrrrrrrrr zor mu bu fılm
kolay değil ama korkma cnm çok dayanılmıcak bişey de değil ,bnm kini dr. yapamadı aksilikler fln çıktı ilaç veriyor lttan koyduğu aletle bana gitmedi 4 kez uğraştı ama başkaları çok zor olmadığını sölüyor ne kadar rahatsan rahim okadar kasılmayıp kolay geçiyormuş

Back