rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

Kızlar test yaptım ve pozitif çıktı. Şoktayım .yarın kan vermeye gitcem..rahim filmi ve ilaçlar işe yaradı sanırım ya. Tabi en önce rabbimin izniyle :)
Hayırlı olsun cnm allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı ınsallah bize ve isteyen herkese:)

[QUOTEa, post: 36645538, member: 552283"]Kızlar test yaptım ve pozitif çıktı. Şoktayım .yarın kan vermeye gitcem..rahim filmi ve ilaçlar işe yaradı sanırım ya. Tabi en önce rabbimin izniyle :)[/QUOTE]
Canim oncelikle tebrk ederim.saglikla kucagina alirsin ins.rah filmi ve ilaclar yazmissin ya ne ilaci kullanmistin

rahim filmimi bu ayın 4 ünde çekinmiştim ...iyikide çeknmişim diyorum..kan testini verdim 4 buçukta alacağım kesin sonucuda hayırlısı yaaaa :)
hayırlı olsun bende 6sında çektirdim adet günüm dün bugün ve yarın ben heran gelcek diye bekliyorum korkuyorum
benim her ay 10 gün önceden karın ağrılarım başlar bu ay o ağrılar hiç yok şu 2-3 gündür arada çok az oluyo o kadar ilk defa böyle bişey yaşıyorum belklide psikolojiktir birazdan gelir
senin farklı bi belirtin oldumu

hayırlı olsun bende 6sında çektirdim adet günüm dün bugün ve yarın ben heran gelcek diye bekliyorum korkuyorum
benim her ay 10 gün önceden karın ağrılarım başlar bu ay o ağrılar hiç yok şu 2-3 gündür arada çok az oluyo o kadar ilk defa böyle bişey yaşıyorum belklide psikolojiktir birazdan gelir
senin farklı bi belirtin oldumu
canım benmde her ay erken olur adetim 4-5 gün önce.mesela geçen ay 26 eylül de oldum adetimi bu ay bana göre en geç 21 inde felan olmam gerekiyo du..21 inden beri ara ara bel ağrım geldi gitti adet olocam sandm gittim lavaboya bişey yok..geceleri huzursuzdum hep ha adet oldum olcam dieye de .dedim heralde hsg den kaynaklı bide geçiktirmede yapıomşya...bi yandan da umutlanıyorum tabii..neyse en son dün tam 1 ay oldu dedim test aldım çift çizgiyi gördüm şok içinde şükürler olsun. test alsana sende canım bi bakalım

canım benmde her ay erken olur adetim 4-5 gün önce.mesela geçen ay 26 eylül de oldum adetimi bu ay bana göre en geç 21 inde felan olmam gerekiyo du..21 inden beri ara ara bel ağrım geldi gitti adet olocam sandm gittim lavaboya bişey yok..geceleri huzursuzdum hep ha adet oldum olcam dieye de .dedim heralde hsg den kaynaklı bide geçiktirmede yapıomşya...bi yandan da umutlanıyorum tabii..neyse en son dün tam 1 ay oldu dedim test aldım çift çizgiyi gördüm şok içinde şükürler olsun. test alsana sende canım bi bakalım
benimki hep gününde gelir o yüzden test yapmak istemiyorum geçerse o zaman

kötü geçti çektirmeyenleri korkutmak fln istemem kesinlikle dayanılmıycak bişey değil dayanılablir bi ağrı rahat olmak gerek rahattım da ama tüplerim tıkalı dedği andan beri dr. ağlıyorum çoook kötüyüm:KK42: bi yandan sorunun ne olduğunu öğrendik die eşim teselli ediyor ama sorun bendeymiş die bitircem kendimi bnm çocuğumun olmamasının sebebi bnmişim die düşünyrm çoook üzgünm:mad::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Canım benim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ama yıpratma kendini. Biz her gün neler duyuyoruz. Hem dr bir tanesi biraz açık demiş. Bebek Allan'ın bir mucizesi kim bilebilir bir bakmışsın senin için de o mucize gerçekleşir bu ay. Sürekli dua edelim canım ben isimleri bilmiyorum ama burdaki herkes için senin için de dua edicem.

Kızlar test yaptım ve pozitif çıktı. Şoktayım .yarın kan vermeye gitcem..rahim filmi ve ilaçlar işe yaradı sanırım ya. Tabi en önce rabbimin izniyle :)
tebr,kler canımmmm, bende HSG çekildiği ay hamile kalmıştım.. Rabbim yardım etmiş işte bakk..

tüpler tıkalı cnm:KK61::KK61::KK61::KK61: hiç böyl bi sonuç beklemiyordum çook kötym acısı ağrısı dayanılmıcak bişey değil bebeğim gelcekse değer ....doktorun ''tüplerin tıkalı birisi zar zor açık '' dedği laf zonkluyor kafamda:KK61:
bu kadar üzme kendini, eşin sana ne güzel destek olmuş, birlikte atlatacaksınız, bebeğin olmaz demiyor ki dr tüplerin tıkalı diyor. tup bebek denene bir çözüm var biliyorsun.. bu kadar yıpratma kendini.. eltimin tüplerini komple aldılar, rahimle ilgili ne sorunlar & ameliyatlar yaşadı ama bak bugün doğumu var, tüp bebek yaptılar..
üzme bu kadar kendini

tebr,kler canımmmm, bende HSG çekildiği ay hamile kalmıştım.. Rabbim yardım etmiş işte bakk..
Bende bu ay hsg cekildim inşallah senin gibi bende ilk cekildiğim ay hamile kalirim rabbim en kisa zamanda isteyen herkese versin inşallah aminnn

bu kadar üzme kendini, eşin sana ne güzel destek olmuş, birlikte atlatacaksınız, bebeğin olmaz demiyor ki dr tüplerin tıkalı diyor. tup bebek denene bir çözüm var biliyorsun.. bu kadar yıpratma kendini.. eltimin tüplerini komple aldılar, rahimle ilgili ne sorunlar & ameliyatlar yaşadı ama bak bugün doğumu var, tüp bebek yaptılar..
üzme bu kadar kendini
saol arkadaşım ilk gün çok kötydüm de şimdi biraz daha iyiim dr. araştyom başka bi şehirde lataroskopi yaptırcam yaşadığım yer küçük olduğundan uzman dr. vs. yok hayırlısı

Canım benim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ama yıpratma kendini. Biz her gün neler duyuyoruz. Hem dr bir tanesi biraz açık demiş. Bebek Allan'ın bir mucizesi kim bilebilir bir bakmışsın senin için de o mucize gerçekleşir bu ay. Sürekli dua edelim canım ben isimleri bilmiyorum ama burdaki herkes için senin için de dua edicem.
saol cnm yaa insan ilk gn dünyası başına yıkılmş gibi hissediyor şimdi biraz daha iyyim sabır diyorum..dr. araştıyoz lataroskopi yaptırmak için ...belkide Rabbim verr o az açık olan tüpü ilaç kalmış açmıştır bu ay gebe de kalırım bellimi olur umudum hep var çok şükür Rabbime ...dr. biri az açık dedi dün sonuçları aldık birini tam açık yazmışlar film sonucu öyle :KK68:

Back