rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

evet yarın ki testte inşallah değer kendini korumak yerine yükselirse biraz rahat edebilirim

Canım devlet hastanesine gittim doktor testi yazdı ama kanı cuma ver dedi ben dayanamadım gidip verdim kanı çünkü zaten yarın özelde ilk yaptırdığım yerde bi daha yaptıracaktım. Sonucu çıkmadı iyi ki yarına bırakmamışım pazartesine kalır iyice meraklanırdım

Bugün ikinci tahlili yaptırdım canım değerim 135 ten 302 ye çıkmış biraz rahatladım çok sağol

kızlar merhaba aranıda istanbulda yaşayan ve hsg çektirenler hangi hastanede ve ne kadar ücrete yaptırdınız yazarsanız çok memnun olucam:)

Bugün ikinci tahlili yaptırdım canım değerim 135 ten 302 ye çıkmış biraz rahatladım çok sağol
mrb hayırlı uğurlu olsun bebeişin maşallah subhanallah ne gzl rahim filmini çektrdğin ay hamiş kalmışsın sanırım çok sevndm bana da umut oldun iki gün sonra bnde çektrcem inşallah

rahim filmini ihmal etmeyin ben baya acı çektim tüplerim tıkalı olduğundan mı ne ama değdi bir senedir uğraşıyorum bebek için olmadı rahim filmi çekindikten 1o gün sonra falan hamile kalmışım tüpüm açılmış perşembe günü mutlu haberi aldım
ayyy çook sevindim bu ay bnm tüplerim açık çıkar ve hemencecik hamiş kalırım inşallah ....sağlıcakla doğur büyüt hayırlı evladın olur inşallahhh:KK68:

sağlıklı spermler 4-6 gün arasında kadın rahminde yaşayabilir. Bu nedenle 3 gün önceye denk gelen ilişki, yumurtlama gününden 3-4 gün öncesine denk geliyorsa yumurtlama gününde ilişki olmasa bile önceden bekleyen spermler sayesinde döllenme gerçekleşebilir ve gebe kalınabilir. Kuvvetli olasılıkla da kız bebek dünyaya gelir çünkü erkek geni taşıyan spermler daha hızlı hareket eder ama etkisini daha kısa sürede kaybeder. Kız genli spermler ise yavaş hareket eder ve daha uzun süre canlı kalır ,eğer yumurtlama gününde ilişki denk gelmişse, erkek spermler daha hızlı yol alacağı için erkek bebek dünyaya gelme ihtimali bilimsel olarak daha yüksektir. Ancak önceden bulunulmuş ilişkiden bekleyen kız genli spermler beklemeye geçmişse erkek sperm ulaşana kadar yumurtayı döller ve yarışı kazanır :KK1:
kız bebek isteyen bir çok kadın yumurtlama gününü tespit etmeye çalışır ki yumurtlama gününde ilişki olmasın daha öncesinde olsun
yani burdan yola çıkarak rahim filminden sonra yumurtlama gnm de ilşki yaşayamazsak diye ,rahim filminden bir gn önce ilşk i olsa olur mu:KK68: maşallah cnm bnde gebelik hakkında bilgi sahibi olduğumu düşünyrdum :KK48:

R
yani burdan yola çıkarak rahim filminden sonra yumurtlama gnm de ilşki yaşayamazsak diye ,rahim filminden bir gn :KK48:
yani burdan yola çıkarak rahim filminden sonra yumurtlama gnm de ilşki yaşayamazsak diye ,rahim filminden bir gn önce ilşk i olsa olur mu:KK68: maşallah cnm bnde gebelik hakkında bilgi sahibi olduğumu düşünyrdum :KK48:
Cnm rahim filminden once yasadigin iliski bence hic bir ise yaramaz sebebiyse filmi çekerken verdikleri sivi rahimi ve tupleri temizliyo zaten olanda cikiyo ama inşallah sonrasinda yasadigin hemen tutunurda sana bizde güzel haberlerini duyariz:KK36:

R

Cnm rahim filminden once yasadigin iliski bence hic bir ise yaramaz sebebiyse filmi çekerken verdikleri sivi rahimi ve tupleri temizliyo zaten olanda cikiyo ama inşallah sonrasinda yasadigin hemen tutunurda sana bizde güzel haberlerini duyariz:KK36:
inşallh cnm hayırlısı bakalım ,haklısın :KK68:

kızlarr rahim filmne giderken aç itmek filan gerekiyor mu bu ay hormon tahlini başka doktoa yaptırmıştım rahim filmi çekilirlen 11 den 4 e kadar bişey yiyip içme 4 gel çekelim dedii...

kızlarr rahim filmne giderken aç itmek filan gerekiyor mu bu ay hormon tahlini başka doktoa yaptırmıştım rahim filmi çekilirlen 11 den 4 e kadar bişey yiyip içme 4 gel çekelim dedii...
bnde yarın gitcm çektirmeye dr. aç tok bişi demedi ama erken yemeyi düşünyrm n ebiliyim bi arkadaş gaz sancım fln oldu zor geçti dedi :KK51:

bnde yarın gitcm çektirmeye dr. aç tok bişi demedi ama erken yemeyi düşünyrm n ebiliyim bi arkadaş gaz sancım fln oldu zor geçti dedi :KK51:
Bana doktorum ac gel demisti ve sorunsuz oldu hersey inşallah sizinde oyle geçer

EVET canım bi arkadaş aç gitmişş aç gidelim en iyisii erken yeriz olur dediğin giii..bende perşembe günü çektircem..haii ALAH yardımcın olsunn haberdar edersin değil mi canıımm....

Back