rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

Bana da filmi cekecek olan bayan internetteki yorumlara bakma sen anestezilik birsey degil dedi anestezili yapiyor musunuz diye sorunca.Herhalde herkes o onyargi ile gidiyor:)evet kanama olabiliyormus sagol canim.Allah hepimize saglik bir bebek nasip etsin bunca cektigimiz aciya sikintiya degsin insallah :KK68:
İnş cnm bnm Rabbim hayırlısını nasp etsin cümlemize inşallahhh

Iyi Akşamlar kızlar. Ben de haziranda adet Olmayı bekliyordum rahim filmi için. Fakat kimyasal gebelik yaşadım. 1 Temmuz Kadir gecesinde gebe olduğumu öğrendim 2 temmuzda da kanamam başladı ve kendiliğinden düşük oldu. Hamile kalabiliyorum diye birkaç ay film çekilmeyecektim ama doktorum yine de istedi ve 10 temmuzda kanamam lekeler vs bitti 11 temmuzda da film çekildim. O gün ilişki olmadı ama sonraki gün başladık. Filmi çeken Doktor öyle söyledi çünkü. Iyi ki de çekilmişim ilaç ilk verildiği gibi sağa geçiş oldu sola olmadı. Ilacı tekrar verdi doktor sola da geçiş oldu çok şükür. Her ay sol kasığım çok ağrıyordu. Solda yumurtam büyüyordu hep. Meğersem orda yumurtam büyüyor ama sperm ulaşamıyordu belki de. Yani sanırım film ile açtı doktor. Bakalım bu ay gebelik olursa yazarım burdan. 16 aydır bebek istiyoruz. Bir düşüğüm var bakalım. Hem düşüğün arkasından gebelik daha kolay diyorlar. Bir de film çekildim. İnşaAllah bu ikisi bana Vesile olur da Allah'ın izni ile bebeğim olur. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.

Arkadaslar hepinize merhaba. 4 yillik evliyim ve 1.5 yildir korunmadigimiz halde hic gebe kalmadim. Bugun ozel bi hastanede 700 tlye hsg cektirdim ve inanilmaz agrim oldu derdim kimseyi korkutmak degil fakat yaptiracak olanlar icin kesinlikle anestezili olmalarini tavsiye ederim. Aglayarak ciktim odadan ve direk acile yonlendirdiler beni. Bu arada sol tup tamamen kapali cikti sag tupte sikinti yok. Psikolojim inanilmaz bozuldu. Rabbim ol demeden olmayacak biliyorum fakat inancimi yitirmek uzereyim :(

Beklemek cok zor bir surec ama sabirli olmaliyiz Allahim yardimcimiz olsun.o olmasini isterse iki tup kapaliyken bile olur sen hic uzulme inancinida yitirme.sonucta versede vermesede bibildigi oldugu icindir.Ama sansin var enazindan.filmden sonrasi gebelik diyorlar hep.bende bir yil istedim olmadi film cektirdim ertesi ay hamile kaldgimi ogrendim :)bence artik beklemeye basla sende :) hakkmzda hayirlisi olsun

Iyi Akşamlar kızlar. Ben de haziranda adet Olmayı bekliyordum rahim filmi için. Fakat kimyasal gebelik yaşadım. 1 Temmuz Kadir gecesinde gebe olduğumu öğrendim 2 temmuzda da kanamam başladı ve kendiliğinden düşük oldu. Hamile kalabiliyorum diye birkaç ay film çekilmeyecektim ama doktorum yine de istedi ve 10 temmuzda kanamam lekeler vs bitti 11 temmuzda da film çekildim. O gün ilişki olmadı ama sonraki gün başladık. Filmi çeken Doktor öyle söyledi çünkü. Iyi ki de çekilmişim ilaç ilk verildiği gibi sağa geçiş oldu sola olmadı. Ilacı tekrar verdi doktor sola da geçiş oldu çok şükür. Her ay sol kasığım çok ağrıyordu. Solda yumurtam büyüyordu hep. Meğersem orda yumurtam büyüyor ama sperm ulaşamıyordu belki de. Yani sanırım film ile açtı doktor. Bakalım bu ay gebelik olursa yazarım burdan. 16 aydır bebek istiyoruz. Bir düşüğüm var bakalım. Hem düşüğün arkasından gebelik daha kolay diyorlar. Bir de film çekildim. İnşaAllah bu ikisi bana Vesile olur da Allah'ın izni ile bebeğim olur. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.
Cok gecmis olsun canim.evet filmin arkasi gebelik diyorlar bende film cekildikten sonra hamile kalanlardanim :) insallah seninde hemen tutucak.gerci hemen tutmasa bile filmden sonra 6ay sansin var yine.oyle diyorlar.Allahim gonlune gore versin insallah yardimcimiz olsun :)

Arkadaslar hepinize merhaba. 4 yillik evliyim ve 1.5 yildir korunmadigimiz halde hic gebe kalmadim. Bugun ozel bi hastanede 700 tlye hsg cektirdim ve inanilmaz agrim oldu derdim kimseyi korkutmak degil fakat yaptiracak olanlar icin kesinlikle anestezili olmalarini tavsiye ederim. Aglayarak ciktim odadan ve direk acile yonlendirdiler beni. Bu arada sol tup tamamen kapali cikti sag tupte sikinti yok. Psikolojim inanilmaz bozuldu. Rabbim ol demeden olmayacak biliyorum fakat inancimi yitirmek uzereyim :KK43:
Özelde 700 tl ve cok agri oldu ben 250 tl cektirdim hic birsey hissetmedim sadece ilaci verirken sizi hissettm filmden 3 ay icinde hamile kaldim bilmem artik ondan midir iki yil sonra oldu benimde sag tupum acik rabbim ol diyince oluyor sabir cok onemli cok dua edin vakti zamani var

Arkadaslar hepinize merhaba. 4 yillik evliyim ve 1.5 yildir korunmadigimiz halde hic gebe kalmadim. Bugun ozel bi hastanede 700 tlye hsg cektirdim ve inanilmaz agrim oldu derdim kimseyi korkutmak degil fakat yaptiracak olanlar icin kesinlikle anestezili olmalarini tavsiye ederim. Aglayarak ciktim odadan ve direk acile yonlendirdiler beni. Bu arada sol tup tamamen kapali cikti sag tupte sikinti yok. Psikolojim inanilmaz bozuldu. Rabbim ol demeden olmayacak biliyorum fakat inancimi yitirmek uzereyim :KK43:
İnancinizi yitirmeyin o cok önemli ben rabbime sigindim hep dua ettim

Beklemek cok zor bir surec ama sabirli olmaliyiz Allahim yardimcimiz olsun.o olmasini isterse iki tup kapaliyken bile olur sen hic uzulme inancinida yitirme.sonucta versede vermesede bibildigi oldugu icindir.Ama sansin var enazindan.filmden sonrasi gebelik diyorlar hep.bende bir yil istedim olmadi film cektirdim ertesi ay hamile kaldgimi ogrendim :)bence artik beklemeye basla sende :) hakkmzda hayirlisi olsun
Umarim canim herkesin rabbim gonlune gore versin beklemekten baska bi carem yok zaten 3 ay deniycem olmazsa baska caresine bakicam gönlüm olacagini söylüyor ama bazende inancim kiriliyo iste :(

Canim uzun zamandir giriyorum bu siteye sadece okuyup geciyodum dun ilk kez yazmaya karar verdim. Bu arada allah bagislasin bebegini senin adina cok sevindim insallah benimde oyle olur bende 3 ay denemeyi dusunuyorum
Amin insallah canim sagol bazilari 3 ay bazilari 6 ay diyor vakti zamani ne zamansa o zaman olur dualarinizi eksik etmeyin rabbimden

Cok gecmis olsun canim.evet filmin arkasi gebelik diyorlar bende film cekildikten sonra hamile kalanlardanim :) insallah seninde hemen tutucak.gerci hemen tutmasa bile filmden sonra 6ay sansin var yine.oyle diyorlar.Allahim gonlune gore versin insallah yardimcimiz olsun :)
hemen tuttu canım aynı ay hamile kaldım şuan 10 haftalık olduk rabbime şükür :)

Kizlar selam.Bende rahim filmi cektirecegim bu ay adetten sonra.Anestezili cekilmek istiyorum.Anestezi ile bu filmi cektiren varsa bilgi verir misiniz.Lokal anestezi ile mi oluyor.Kac dk baygin oluyorsunuz ve istanbul anadolu yakasinda anestezili filn ceken bir hastane biliyor musunuz.benim buldugum hastane anestezisiz yapiyor malesef...

Merhaba canım merak ettim çektirdinmi acaba çektirdiysen nerde ve ne kadara memnun kaldınmı? Bende çektirmek istiyorum ve bende anadolu yakasında oturuyorum herkes şişli echomar iyi diyor ama orası çok uzak zor olur gitmem
Bugün adetimin 2.günü ve bir an önce randevu almam lazım :( yardımcı olursan sevinirim

Merhaba canım merak ettim çektirdinmi acaba çektirdiysen nerde ve ne kadara memnun kaldınmı? Bende çektirmek istiyorum ve bende anadolu yakasında oturuyorum herkes şişli echomar iyi diyor ama orası çok uzak zor olur gitmem
Bugün adetimin 2.günü ve bir an önce randevu almam lazım :KK43: yardımcı olursan sevinirim
Selam canim,ben kurtkoy ersoy hastanesinde 610 tlye genel anestezi ile cekildim.Tuplerim acik cikti suan korunuyoruz.Memnun kaldim mi dersen kadin dogumcu doktor ilgisizdi filmi yorumlamadi bile.Sadece tuplerimin acik oldugunu soyledi.Rahmimin seklini yapisini sordum hani sorun var mi diye.Cd'de var diyor bana sanki kendim nasil yorumlayacaksam..Onun disinda bir sorun yasamadim canim.

Ben geçen ay anastetezili çektirdin geçen yılda 1.5 aylık düşüğün oldu ondan beri adetim.2 gün 3 gun erken oluyodum geçen ay 25 inde oldu bu ay hala olmadım 2 gun geçti belim ve kasik ların ağrıyor dün idrar testi yaptım.negatif çıktı

Rahim filminde anestezi gerekmiyor kızlar bes dklik islem ne gerek var bayilmaya acimiy bile ayni alttan muayene gibi bi farki yok

Back