rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

merhaba arkadaşlar bende dün rahim filmi çektirdim. filmden sonra hamile kalan çok olmuş inşallah bende kalırım bu ay. kalırsam buraya yazarım.

Rabbim mübarek ramazan ayında herkesi kucağını doldursun inşallah. Bende 2 yıllık evliyim. Bende çok istiyorum. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür
Hayitlisi olsunda canim valla en onemlisi hayirliysa ve sagliklisiyla versin ben cok takiyodum artik biraktim esim saolsun oda hic ustume gelmedi bu konuda halada hayirlisiysa olsun der ve yanimda olur destek verir ama kayinpederim cok takmis herkesin olmus benim olmamis diye kaynanam kizdi pedere kizin ne sucu var bende kizdm tabi esimin yaninda babasinab:) esimde baba niye bu kadar takiyosunuz dedi takmiyoruz biz rabbim vericegi zamani verir hepimjze dimj ;)

Hayitlisi olsunda canim valla en onemlisi hayirliysa ve sagliklisiyla versin ben cok takiyodum artik biraktim esim saolsun oda hic ustume gelmedi bu konuda halada hayirlisiysa olsun der ve yanimda olur destek verir ama kayinpederim cok takmis herkesin olmus benim olmamis diye kaynanam kizdi pedere kizin ne sucu var bende kizdm tabi esimin yaninda babasinab:) esimde baba niye bu kadar takiyosunuz dedi takmiyoruz biz rabbim vericegi zamani verir hepimjze dimj :KK66:
Ben daha düşünmüyoruz diyorum birde dışarısını baskısını hiç çekemem canım zaten ben takıyorum yeterince. O yüzden hayırlısı ne zamansa bekliyorum. Eşimde siperm tahlili verecek bakalım sonuca göre hareket ederim artik

Ben daha düşünmüyoruz diyorum birde dışarısını baskısını hiç çekemem canım zaten ben takıyorum yeterince. O yüzden hayırlısı ne zamansa bekliyorum. Eşimde siperm tahlili verecek bakalım sonuca göre hareket ederim artik
İnsallah guzel ve normal cikar canim takma hic sorunu olmayip cocugu olmayan sorunu cok olup hamis kalan var jersey Allahtan ;)

Arkadaşlar merhaba ben iki yillik evliyim bir yil denedim bebegim olmadi. surekli okurdum rahim filmi ile ilgili yazilanlari ve cok merak ederdim rahim filmi care olurmu diye.en sonunda cektirdim ve sonraki ay hamile kaldigim i ogrendim.suan ucaylik hamileyim.ben gbi merak eden arkadaslarimin ici rahat etsin diye yazmak istedim :)Allahim isteyen herkese nasip etsin.Bu mubarek ayda ve herzaman dualarimizi kabul etsin insallah:)

Arkadaşlar merhaba ben iki yillik evliyim bir yil denedim bebegim olmadi. surekli okurdum rahim filmi ile ilgili yazilanlari ve cok merak ederdim rahim filmi care olurmu diye.en sonunda cektirdim ve sonraki ay hamile kaldigim i ogrendim.suan ucaylik hamileyim.ben gbi merak eden arkadaslarimin ici rahat etsin diye yazmak istedim :)Allahim isteyen herkese nasip etsin.Bu mubarek ayda ve herzaman dualarimizi kabul etsin insallah:)
Tatlim cok sevindim Allah sag salimkucagina almayi nasip etsin:anne::KK46:

Tebrik ederim Allâh bağışlasın canım darısı bize inşallah bende geçen hafta hsg çektirdim şuanda yumurtlama donemime giriyorum inşallah tutar.

Tebrik ederim Allâh bağışlasın canım darısı bize inşallah bende geçen hafta hsg çektirdim şuanda yumurtlama donemime giriyorum inşallah tutar.
Insallah canimm hic stres yapma Allahim dualarini kabul etsin ilk ay tutmasada uzulme filimden sonra alti ay daha sansin oluyormus insallah hemencik tutar :)

Kizlar selam.Bende rahim filmi cektirecegim bu ay adetten sonra.Anestezili cekilmek istiyorum.Anestezi ile bu filmi cektiren varsa bilgi verir misiniz.Lokal anestezi ile mi oluyor.Kac dk baygin oluyorsunuz ve istanbul anadolu yakasinda anestezili filn ceken bir hastane biliyor musunuz.benim buldugum hastane anestezisiz yapiyor malesef...

Kizlar selam.Bende rahim filmi cektirecegim bu ay adetten sonra.Anestezili cekilmek istiyorum.Anestezi ile bu filmi cektiren varsa bilgi verir misiniz.Lokal anestezi ile mi oluyor.Kac dk baygin oluyorsunuz ve istanbul anadolu yakasinda anestezili filn ceken bir hastane biliyor musunuz.benim buldugum hastane anestezisiz yapiyor malesef...
Cnm anestezi gerek yok çok uzun bir işlem değil doktorum bana ağrı kesici al yada iğne yaptrabilirsn dedi ağrıor ama katlanılmayack kdr dğl zaten 3 yada 5 dk sürüor boşyere anestezi almış olma derim ben ki dayanamam diordm dayandm yani

Cnm anestezi gerek yok çok uzun bir işlem değil doktorum bana ağrı kesici al yada iğne yaptrabilirsn dedi ağrıor ama katlanılmayack kdr dğl zaten 3 yada 5 dk sürüor boşyere anestezi almış olma derim ben ki dayanamam diordm dayandm yani
Canim ben o muayane koltuguna oturdugum andan itibaren kasilmaya basliyorum istemsiz olarak.O koltukta ayaklari yukari kaldiriyoruz o muayane aleti giriyor ya canimdan can gidiyor aslinda bir aci yok agri yok sadece muayene ama psikolojik olarak kendimi kasiyorum.O yuzden hic stres yapmadan girip cekilmek istiyorum uyandigimda iyi haberler duyayim istiyorum..Tesekkur ederim cevabin icin.

Canim ben o muayane koltuguna oturdugum andan itibaren kasilmaya basliyorum istemsiz olarak.O koltukta ayaklari yukari kaldiriyoruz o muayane aleti giriyor ya canimdan can gidiyor aslinda bir aci yok agri yok sadece muayene ama psikolojik olarak kendimi kasiyorum.O yuzden hic stres yapmadan girip cekilmek istiyorum uyandigimda iyi haberler duyayim istiyorum..Tesekkur ederim cevabin icin.
Anladm cnm haklısın bende burda okudum çok korkmştm gittm acıdı tabi ama korktuğm gibi olmadı bu arada mutlaka yanına ped al korkutmak gibi olmasın bnm kanamam olmuştu belki sende olur

Anladm cnm haklısın bende burda okudum çok korkmştm gittm acıdı tabi ama korktuğm gibi olmadı bu arada mutlaka yanına ped al korkutmak gibi olmasın bnm kanamam olmuştu belki sende olur
Bana da filmi cekecek olan bayan internetteki yorumlara bakma sen anestezilik birsey degil dedi anestezili yapiyor musunuz diye sorunca.Herhalde herkes o onyargi ile gidiyor:)evet kanama olabiliyormus sagol canim.Allah hepimize saglik bir bebek nasip etsin bunca cektigimiz aciya sikintiya degsin insallah :KK68:

Back