- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
Kötü haber bu ay olmadı kısmet deyilmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü haber bu ay olmadı kısmet deyilmis
Tatlım üzlmemek elde drgil ama yapcak birşey yok cok dua etmeliyiz bende aynı durumdayım ama doktorum stresten uzak dur diyip durdu bugun
İnsallah insallah Allah tan umut kesilmez ama benim umudum tükeniyor sanki hic olmayacakmıs gibi geliyorinşallah canım hepimiz kaldım inşallah
canım deme öyle ya Allahtan umut kesilmez ki hem hsgden sonra kalan cokmusİnsallah insallah Allah tan umut kesilmez ama benim umudum tükeniyor sanki hic olmayacakmıs gibi geliyor![]()
Evet ama sol tüpüm kapalı esimin sayısı düsük adet olayim yumurta takibi icin randevu alcam bakalım insallah sorun yoktur yumurtalarda tek sorun esim olur insallahcanım deme öyle ya Allahtan umut kesilmez ki hem hsgden sonra kalan cokmus
İnsallah bende pko falan yoktur bakalım adet olaymda rndevu alcm isteinşallah ikinizde güzel sonuç alırsınız canım bazı kadınların hiçbişey yok ama olmuyo bazisinin var oluyo nasip canım o takma bende ayniyim pkoyum yumurta zor olusuyo bende
Pkolu olunca adette bir farklilik oluyor mu?inşallah ikinizde güzel sonuç alırsınız canım bazı kadınların hiçbişey yok ama olmuyo bazisinin var oluyo nasip canım o takma bende ayniyim pkoyum yumurta zor olusuyo bende
Ben her ay düzenli adet oluyorum canımevet canım düzensiz oluyorsun