rahim filmi sonunda hamile kalan varmı

Arkadaslar Merhaba. 22 aralıkta rahim filmi çektirdim. Tüplerimin biri kapalı diğerinde ise az geçiş vardı. Eşimin ise hareketli sayısı düşüktü. Bugün 2 haftalik hamile olduğumu öğrendim. Sakın Umudunuzu kaybetmeyin. Rahim filmi sonrasi ilişki sıklığını arttırın.
Gecmis olsun hayırlı olsun benim de tüpümn biri kapalı biri acık cıktı esimde de sayı düsüklügü vardı rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldım filmin etkisi var mı bilmiyorum tabi dediginiz gibi kimse umudunu kaybetmesin rabbim ol desin

Kizlar bende gecen sene subatta filn cekildim.cok sukur tupler acik cikti ama bi turlu gebelik olmuyodu.
Bsska bisey icin doktors gitmistim ve kanszliktan dolayi hap vermisti bzna.kan degerim 9,5 gibi biseydi.ilaci bir ay kullsndm ve ilac bitiminde hamile kaldim
Demem o ki lutfen ama lutfen kan degerinizede baktirin.gittigim hicbir doktor buna bskmamisti.halbuki yasam kaynagimiz kan sonucta.

Merhaba arkadaşlar...Allah öncelikle isteyen herkese hayırlı evlat sahibi olmayı kısmet etsin..Bebek bekleyenlere de sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı nasip etsin...1 sene önce miyom ameliyatı geçirdim...Ameliyat sonrası yapışıklık ya da tüplerde tıkanma filan oldu mu diye endişeliydim..Geçen ay Hsg çektirdim..Çektirdiğim sırada sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendim ama o anda açıldı ilaçla çok şükür...Sonra bir kaç gün afedersiniz sümüksü akıntı filan oldu..Adet zamanım geldi ama adet de garip oldu yani tam bitecek derken yine sümüksü akıntı geldi bu ay bitmek bilmedi adetim..Normalden biraz daha uzun sürdü kahverengi sümüksü akıntı filan oldu tam bitti derken..Temizlendi diye düşünüyorum..Önümüzdeki 3,4 ay umutluyum..İnşallah olur hayırlısıyla...
Tarif ettigin akinti benmde adet sonlarinda oluyo sumukumsu yapiskan bi yapisi var kahverengimsi ama ben rahim flmi flan cktirmedm

Kizlar bn gecen persembe rahm filmi cekdirdm suan yumurtlama donemim bnm heo yumurtlama donemi akintm olurdu yogun bu ay cok kuruym hic akinti yok acaba film cekildigm icinmi yoksa yumurtlamammi olmadi . Hsg den sonra boyle oldumu sizdede

Gecmis olsun hayırlı olsun benim de tüpümn biri kapalı biri acık cıktı esimde de sayı düsüklügü vardı rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldım filmin etkisi var mı bilmiyorum tabi dediginiz gibi kimse umudunu kaybetmesin rabbim ol desin
Napıorsun doğum yaklaştı 2017 şubat annelerı topıgı var gelsene sende yazısıordk senle hatrlarsan

Kizlar bisey sorucam bn film cekineli 10 gun oldu ve bugn adet oldm yani filmden 10 gun sonra ama bnim normal adet tarihime 10 gun var erken oldm 10 gun yani ve kanamam cok fazla normal adetlerimden sizdede boyle oldumu acaba filmin eykisindenmi

Ben de ayin 2sine hsg cektirdim...umarim hamile kalabilrim...en guzeli hsg yi en basta cektirmek daha mantikli en azndan yillarca beklenmiyor..baska cidid bi sknti yoksa.simdi beklemedeyim...aci verici bi surecti adet sancisi gibi diyenlrr var ama bence daha fazla daha yukesek dozda bi aci...ancak kisa sureli ben sivi verildigi an ciglik arka arkaya attim...doktorum yine de iyi dayandigimi soledi...ankara gazi de oldum..hijensiz bi ortam..yerler bi oncki hastanim kani..azarlayn bi teknik servis elemani...cok rahatsz edcydi..tavsiyem ozel hastane varsa en son teknolji tercih edilmeli yoksa kesinlikle anestzi

Bende rahim filmi sonrasi ikinci ayda gebe kaldim cekinenlere tavsiyem mutlaka ilk uc ay calismalari artirin :KK70:

Arkadaslar Merhaba. 22 aralıkta rahim filmi çektirdim. Tüplerimin biri kapalı diğerinde ise az geçiş vardı. Eşimin ise hareketli sayısı düşüktü. Bugün 2 haftalik hamile olduğumu öğrendim. Sakın Umudunuzu kaybetmeyin. Rahim filmi sonrasi ilişki sıklığını arttırın.

Kızlar hayırlı olsun hsgden sonra hrmen tutmuş ne guzel. Peki eşlerinize ayrıca bir şey uyguladınız mı bunu merak ediyorum.

Kızlar hayırlı olsun hsgden sonra hrmen tutmuş ne guzel. Peki eşlerinize ayrıca bir şey uyguladınız mı bunu merak ediyorum.
Kızlar 7.haftada kese boş olduğu için alındı malesef. Bence rahim filminden hemen sonra dikkat edin sonuçta vücudunuza ilaç alıyorsunuz. Eşim için herhangi özel bir şey uygulamadık. Ama bebek alındıktan sonra doktor eşime ilaç verdi hareketli sayısı artsın diye.

Kızlar 7.haftada kese boş olduğu için alındı malesef. Bence rahim filminden hemen sonra dikkat edin sonuçta vücudunuza ilaç alıyorsunuz. Eşim için herhangi özel bir şey uygulamadık. Ama bebek alındıktan sonra doktor eşime ilaç verdi hareketli sayısı artsın diye.
Uzuldüm canım ya. Hsg den mi oldugunu düşünüyorsun peki? Eşine verdiği ilacn adı neydi paylaşırmısın

Merhabalar....ankarda gazi hastanesi prof.merih bayram a muayene oldum...bayana 122 tl odediyio muayene olurken hic sorun yok..ancak sonuclari almaya gittimzde inanilmaz rahatsiz ediciydi..yaklasik 25 kadin siraya girdik..doktorun odasinda 8 kisi arka arkaya ve kapi acik siryala herkese 1 dk dolmadan sonuvlari soliyio cikmalriji bekoiyor hasta mahremiyti yok..cunku hamimefendi o kadar cok randevu almis ki 5 e kadar dokuydu ve sonuc icin insanlar oglenden beri beklur...birine cok acik amelyt olcaksin istersen ol sen blrsin ddi sonra digerine bebegin yasamla bagini keseblr ddi pat diye karar ver islem icin ddi kiz ahlamak uzere kiseyi otyryr bile birine pat diye hamile kalman mumkun degil dedi o kibar kadin 122 tl odeyinece kibatmis meger

Arkadaşlar ben dün İstanbula Echomara gittim İzmirden aynı gün uçakla geri döndüm akşam.İzmirde anestezi olmadan ağrı olmadan hsg günlerce araştırdım mail attım hastanelere malesef hiç yok.Daha önce miyom ameliyatı geçirdiğim için ağrıdan ve anesteziden korktum.Orda bekletmeden aldılar beni.Okumuştum oraya gidenlerin yorumlarını hepsi memnundu çok kolay geçti diye ama ister istemez tedirginlik oluyor tabi ilk kez olunca.Dr Cevat Bayrak bey geldi çok ilgili konuşkan çok sevdim kendisini iki yada üç dakikalık işlem dedi benim girişte polip varmış o biraz sıvı geçmesine engel oldu başka yöntemle deneyip tüplere sıvı gönderdi orda ekrandan da baktım geçişine gerçekten bu kadar kolay olcağını sanmıyordum çok ama çok hafif adet sancısından baya hafif karın ağrısı gibi oldu o da bir dakika sonra geçti.Sonuçta tüpler açıkmış ama rahim içinde de 10 mm polip varmış o da spiral görevi görüp hamileliğe engel olabilir dedi kadın doğum doktoruna göstericem.Kesinlikte imkanı olana tavsiye ediyorum 550 tl anestezi yok sonrasında acı ağrı yok c kollu ve dijital yani burda o teknoloji olsa 10 kere de lazım olsa hiç korkmadan giderim :)Bu arada rahminde polipi olup hamile kalan var mı acaba.

Esime keçiboynuzu kürü yaptım ama sadece bir bardak icti :) yani hic birsey yapmadım vakti zamanı gelmis rabbim o zaman nasip etti sizler umudunuzu kaybetmeyin oğlum simdi 42 günlük oldu çok sükür

Merhabalar.19 nisan bugun hsg cekimim yapildi.sol tupum kapaliymis.doktor hemen tup bebek yapalim digerleri vakit kaybi olur sizi yipratir dedi.ama burdaki yorumlarda hsg den sonra hamile kalan arkadaslar bana umut oldunuz.beklicem bende.insallah saglikli bebeklerimiz olur isteyen herkesin.

Geçen pazartesi gazi üniversitesinde cekildim anestezisiz olarak. Korkutmak istemem ama dayanılmaz bir acısı var ki canı tatlı bir insan degilimdir. . Kadın doğum doktorumuz 9. Katta, filmin çekildiği yer 1. kat. Eşim diyor ki 9. Kata kadar duyulmuş olabilir çığlıkların. Ayrıca çekildikten sonraki 1 saatte dayanılmaz bir ağrı oluyor. . Allahtan tüplerim acik cikti.Umarım çektiğim bu acılara değer de bende gebe kalırım

Kızlar bana doktor merional 150verdi göbekten vurulmaya başladım başka alan var mi etkisini gören var mi beni bilgilendirirseniz bide bu iğneden sonra aşılama yapan varmış ondada ücret aliyomu ne kadar aliyo

Back