Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba rahim filmi sonrası korunma olmalı mı dr bu konuda bilgi vermedi bende sormayı unuttum.çektirenler yardımcı olabilir mi?
arkadaşlar merhaba rahim filmi sonrası korunma olmalı mı dr bu konuda bilgi vermedi bende sormayı unuttum.çektirenler yardımcı olabilir mi?
cnm kanaman oldumu tedbiren 1 gün en az ilişki olmasın dediler. korunmana gerek yok......
bende bu ay çektircem ama korunma yok canım normal ilişkine devam edebiliosun bu arada çok acı veren bi işlemmi
canım bende geçen sene çektirdim doktorum korunmana gerek yok dedi sadece bi kaç gün enfeksiyon riskine karsı ilişki önermedi antibiyotik falan yazmıştı inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
canım çektirdim zaten şükür iyi de korunma işini sormamışım
hadi hayırlısı olsun canım inşallah bebeğinin gelişine vesile olur çünkü hafif tıkanıklıklar açılıyomuş
Canim gezinirken yazini gördüm ya benim doktorum illa koruncaksin bu ay dedi. Bizde iki üç gün korunmamistik. Hamile olunursa bebege bi zarari olmaz dimi rahim filminin. Radyasyon olduğu için doktorum koruncaksin dedinisan ayında rahim filmi çektirmiştim ve hemen akabinde hamile kaldım.darısı başınıza inşallah kızlar...
Bana on gün korunma verdi canım sonra bu ay radyasyon olduğu için koruncaksın dedi. Doktor belki haklıdır ama insan bir ay daha geçirmek istemiyorbence kesinlikle 1 ay korunmali cunku enreksiyon oluyor bana hemen olsun korunma dedi hayatim karardi kurcaliyolar orayi enfeksiyona acik bir hale geliyo mantiken bakin acik yara mikrop kapar dimi vir ay bekleyin olacakca obur ayda olur
filmden önce ilişki olmayacak tabi kesinlikle,çünkü rahim kanallarına ve rahim içine sıvı verilip film çekiliyor.bu da bebeğe zararlı olabilirtabi ki...film sonrası ilişki de sakınca yok,hatta o ay daha yuksek oluyorhamile kalma ihtimali.oğluşum şu an kucağımda 26 gunluk.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..Canim gezinirken yazini gördüm ya benim doktorum illa koruncaksin bu ay dedi. Bizde iki üç gün korunmamistik. Hamile olunursa bebege bi zarari olmaz dimi rahim filminin. Radyasyon olduğu için doktorum koruncaksin dedi
Bana filim sonrasi iliskiye yasak dedi onun için bu ayı gectikfilmden önce ilişki olmayacak tabi kesinlikle,çünkü rahim kanallarına ve rahim içine sıvı verilip film çekiliyor.bu da bebeğe zararlı olabilirtabi ki...film sonrası ilişki de sakınca yok,hatta o ay daha yuksek oluyorhamile kalma ihtimali.oğluşum şu an kucağımda 26 gunluk.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..