• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi randevu echomar şişli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kocasininprensesi93

Oğluş annesi👼🏻🍼Melih Buğra'm💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
1.580
7.858
108
Merhabalar sonunda echomar şişliden randevu aldım kızlar. Aslında bu ay çektirmeyecektim idrar enfeksiyonum var diye çekemezler diye düşündüm ama az önce cevat beyi aradım ve sordum enfeksiyon varken çekmeniz bir sorun yaratır mı diye ve bir sorun olmaz çekeriz dedi cipro diye bir antibiyotiği önerdi birazdan sağlık ocagından gidip yazdırıcam ve gidene kadar kullanıcam inşallah geçer. Adetime bir zararı olurmu dedim olmaz dedi. 5 kasım salı günü saat 2 ye randevu aldım kızlar dua edin kolayca geçsin🤲🏻🤲🏻Cevat beye çektiricem özel olarak

Echomar şişlide rahim filmi çektirenler bakabilirrr miii
Echomar şişlide rahim filmi cekildim. İlacsızdı. İdrar yolu iltihabım da vardı. Böyle bi yarım saat kadar süren ağrılı bir regl günü gibiydi verilen ilacın acısı. Gözünde büyütme. Umarım tüplerin açık ve normaldir. Bence eşine ağırlık ver. Adetin düzenliyse. Sperm testi versin ve morfoloji de baktırın. Düzen laboratuvarında yaptırsın

Merhabalar sonunda echomar şişliden randevu aldım kızlar. Aslında bu ay çektirmeyecektim idrar enfeksiyonum var diye çekemezler diye düşündüm ama az önce cevat beyi aradım ve sordum enfeksiyon varken çekmeniz bir sorun yaratır mı diye ve bir sorun olmaz çekeriz dedi cipro diye bir antibiyotiği önerdi birazdan sağlık ocagından gidip yazdırıcam ve gidene kadar kullanıcam inşallah geçer. Adetime bir zararı olurmu dedim olmaz dedi. 5 kasım salı günü saat 2 ye randevu aldım kızlar dua edin kolayca geçsin🤲🏻🤲🏻Cevat beye çektiricem özel olarak

Birde munurol sase ic bir gunde temizliyo

Echomar şişlide rahim filmi cekildim. İlacsızdı. İdrar yolu iltihabım da vardı. Böyle bi yarım saat kadar süren ağrılı bir regl günü gibiydi verilen ilacın acısı. Gözünde büyütme. Umarım tüplerin açık ve normaldir. Bence eşine ağırlık ver. Adetin düzenliyse. Sperm testi versin ve morfoloji de baktırın. Düzen laboratuvarında yaptırsın
Adet ağrısı çok çekiyorum zaten canım dayanırım eşim sperm testi verdi bişey çıkmadı çok şükür

Canım korkma o kadar kolay ve ilgili ki ben 5 yıllık evliyim 4 buçuk yıldır tüp ler ım tıkalı idi bir ameliyat bir rahim filmi olmama rağmen tüp ler kapalı idi en son Echomar da çok şükür iki tüp de açıldı henüz hamilelik yok ama açılması bile benim için mucize

Canım korkma o kadar kolay ve ilgili ki ben 5 yıllık evliyim 4 buçuk yıldır tüp ler ım tıkalı idi bir ameliyat bir rahim filmi olmama rağmen tüp ler kapalı idi en son Echomar da çok şükür iki tüp de açıldı henüz hamilelik yok ama açılması bile benim için mucize
İnşallah hamile kalırsın canım ne zaman çektirdin bir de cevat beye mi çektirdin

Ben de cevat hocaya cektirdim sisli echomarda
Inanilmaz ilgili ve insani anlayan biri
Hic cekinmeyin ve tedirgin olmayin sifir aci resmen
Bir iki dakikada bitiyor zaten
Gecmis olsun

Hiç korkma canım ben 4 ay once cektırdımm senı konsturarak anlatarak yapıyo Cevat Bey , bu işte gercekten cok basarılılarrrr.. hafıf adet baslangıcında ınce bı baskı olur ya karnında o kdrr onun dısında da hııııcc bısı olmuyoooo
Çok araştırdım cevat beyi ve hiç olumsuz yorum yazanı görmedim herkes memnun kalmış ama biraz tedirgin oluyo tabi insan kendimi sıkmamam lazım😊

Back