Rahim filmi neden anestezili çekiliyor

Merhaba bende bu ayın 14 ünde özelde anestezili çektirdim benim gittiğim hastanede sadece anestezili çektiklerini söylediler 2.000₺ ye çektirdim aslında 15inde çekilcekti doktor 1 gün önce gel muayene edelim dedi gittim muayene etti sonra bugün çekelim mi dedi olur dedim sabahtan beri bişey yememiştim zaten direkt kan aldılar(prolaktin yüksekti onun için ilaç vermişti ilaç bitti düşmüş mü diye bakmak için kan tahlili istedi)damar yolu açtılar sonra direkt götürdüler çok çabuk çekilmiş zaten eşim öyle söyledi odaya çıkınca uyanmaya başladım Allah’a şükür kanamam da olmadı o an çok çok az vardı devamı gelmedi ağrı sızı da olmadı sonrası için doktor 1 haftalık antibiyotik verdi onu da kullandım şuan beklemedeyim hayırlısıyla

Evet o kısmı bende anlamadım kimi çok kolay anesteziye gerek yok derken kimisi almadığına pişman uyanırken nasıl oluyor 15 dk gibi mi uyuyoruz

Maşallah umarım benimde öyle kolay olur sonuccunuz da iyi çıkmış galiba sevindim gerçekten sizin adınıza darısı başıma

Teşekkür ederim inşallah sizinkide çok güzel geçerEvet tüplerim de açık çıkmış şükür bakalım hayırlısıyla
İnşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza da benim hiç boş gebelik yada dış gebelik gibi birseyim de olmadı yaklaşık 3 yıl oldu evleneli

Evet o kısmı bende anlamadım kimi çok kolay anesteziye gerek yok derken kimisi almadığına pişman uyanırken nasıl oluyor 15 dk gibi mi uyuyoruz
Çok kısa ne ara oldu bitti diyorsun çok kısa bir uyuma zaten çok çok az anestezi verdiklerim için gününü etkilemiyor, hemen kalkıp işe de gidebilirsin gezmeye de

Çok kısa ne ara oldu bitti diyorsun çok kısa bir uyuma zaten çok çok az anestezi verdiklerim için gününü etkilemiyor, hemen kalkıp işe de gidebilirsin gezmeye de
Oo çok sevindim buna da ay inşallah benimde öyle kolay olsun çok sagolun rahatlattiniz beni

Aynen öyle en azından bi sorun olmadığını duyunca insanın içi rahatlıyo

Off Allahım nerden okudum bu postu... Bayılıcam yemin ederim
Bir şey yok yahu içerikte. Normal muayenede de smear alınacağı zaman spekulum kullanılıyor. Yine de kusura bakmayın.
Bir de zaten anestezisiz yaptıracaksanız doktor yapacağı her işlemi öncesinde söylüyor. Şahsen beni bu rahatlatmıştı. Ne yapılıyor bilmek isterdim, sanırım herkesi öyle zannediyorum.

Artık nickini gördüğümde rahmime tazyikli asit atıyorlar.

İnşallah çok kolay geçsin bende cumartesi anestezili çekileceğim hala biraz koruyorum ama
Bu sabah çekildim geldim eve
9.30 yatış ve anestezi yapıldı
Ayıldığımda saat 10.15 idi
10.30 da tamamen kndıme geldim
Agrı kesici ve antıbıyotık yuttum
Tüpler açıktı bi sorun yokmuş

Hangi hastane canım bana geçen 3500 dediler bir klinikte

Allah anesteziyi icat edenden razı olsun yoksa nolurdu halimiz

Bnde bu sabah çekildim
Tüpler açıktı ama bi tanesine çok hafif zorlandım 2 kez ilaç saldım dedi
Biraz kanamam var yarım ped kadar
Bakalım ne kdr sürecek kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…