- Konu Sahibi browneyess
-
Merhaba bende bu ayın 14 ünde özelde anestezili çektirdim benim gittiğim hastanede sadece anestezili çektiklerini söylediler 2.000₺ ye çektirdim aslında 15inde çekilcekti doktor 1 gün önce gel muayene edelim dedi gittim muayene etti sonra bugün çekelim mi dedi olur dedim sabahtan beri bişey yememiştim zaten direkt kan aldılar(prolaktin yüksekti onun için ilaç vermişti ilaç bitti düşmüş mü diye bakmak için kan tahlili istedi)damar yolu açtılar sonra direkt götürdüler çok çabuk çekilmiş zaten eşim öyle söyledi odaya çıkınca uyanmaya başladım Allah’a şükür kanamam da olmadı o an çok çok az vardı devamı gelmedi ağrı sızı da olmadı sonrası için doktor 1 haftalık antibiyotik verdi onu da kullandım şuan beklemedeyim hayırlısıylaMerhaba dert ortaklarım ben bu cumartesi rahim filmi cekilecegim özel bir hastanede fakat sadece anestezili çekim yapıldığını ve 2700 tl ücreti olduğu söylendi bi gün önce gidip kan vericem sanirim anestezi doktoruna benim anlamadığım neden isteyene anestezi verilmeden çekilmiyor bilen var mıdır bide korkulacak bisey değil demi bu uygulama yaşayanlardan tecrübeler duymak isterim :)
Evet o kısmı bende anlamadım kimi çok kolay anesteziye gerek yok derken kimisi almadığına pişman uyanırken nasıl oluyor 15 dk gibi mi uyuyoruzAnestezili çekildiğim için birşey hissetmedim, sonrasında da hiç ağrım olmadı 7 gün kanmam oldu herkeste olmuyor bu aradaanestezisiz çekilenlerin kimisi çok basitti korkmayın diyorlar kimisi çok kötüydü diyor tamamen ağrı eşiğinize ve tüplerin açık ve kapılı olmasına, doktorunuza ve cihaza bağlı olduğu için ben anesteziliyi tercih ederdim ki ettim de
Maşallah umarım benimde öyle kolay olur sonuccunuz da iyi çıkmış galiba sevindim gerçekten sizin adınıza darısı başımaMerhaba bende bu ayın 14 ünde özelde anestezili çektirdim benim gittiğim hastanede sadece anestezili çektiklerini söylediler 2.000₺ ye çektirdim aslında 15inde çekilcekti doktor 1 gün önce gel muayene edelim dedi gittim muayene etti sonra bugün çekelim mi dedi olur dedim sabahtan beri bişey yememiştim zaten direkt kan aldılar(prolaktin yüksekti onun için ilaç vermişti ilaç bitti düşmüş mü diye bakmak için kan tahlili istedi)damar yolu açtılar sonra direkt götürdüler çok çabuk çekilmiş zaten eşim öyle söyledi odaya çıkınca uyanmaya başladım Allah’a şükür kanamam da olmadı o an çok çok az vardı devamı gelmedi ağrı sızı da olmadı sonrası için doktor 1 haftalık antibiyotik verdi onu da kullandım şuan beklemedeyim hayırlısıyla
Teşekkür ederim inşallah sizinkide çok güzel geçerMaşallah umarım benimde öyle kolay olur sonuccunuz da iyi çıkmış galiba sevindim gerçekten sizin adınıza darısı başıma
İnşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza da benim hiç boş gebelik yada dış gebelik gibi birseyim de olmadı yaklaşık 3 yıl oldu evleneliTeşekkür ederim inşallah sizinkide çok güzel geçerEvet tüplerim de açık çıkmış şükür bakalım hayırlısıyla
Benimde hiçbir türlü olmadı ben evleneli de 1.5 seneyi geçtiİnşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza da benim hiç boş gebelik yada dış gebelik gibi birseyim de olmadı yaklaşık 3 yıl oldu evleneli
Çok kısa ne ara oldu bitti diyorsun çok kısa bir uyuma zaten çok çok az anestezi verdiklerim için gününü etkilemiyor, hemen kalkıp işe de gidebilirsin gezmeye deEvet o kısmı bende anlamadım kimi çok kolay anesteziye gerek yok derken kimisi almadığına pişman uyanırken nasıl oluyor 15 dk gibi mi uyuyoruz
Oo çok sevindim buna da ay inşallah benimde öyle kolay olsun çok sagolun rahatlattiniz beniÇok kısa ne ara oldu bitti diyorsun çok kısa bir uyuma zaten çok çok az anestezi verdiklerim için gününü etkilemiyor, hemen kalkıp işe de gidebilirsin gezmeye de
Biz 1 sene falan korunduk sonrasında da hiç olmadı işte eşimin değerleri de iyi şükür vakti var galiba öyle düşünüyorum bide ben bakınayim inşallah iyi çıkar benimde sonuçlarım sonrası Allah kerimBenimde hiçbir türlü olmadı ben evleneli de 1.5 seneyi geçti
Rica ederim korkulacak bir şey değilOo çok sevindim buna da ay inşallah benimde öyle kolay olsun çok sagolun rahatlattiniz beni
Aynen öyle en azından bi sorun olmadığını duyunca insanın içi rahatlıyoBiz 1 sene falan korunduk sonrasında da hiç olmadı işte eşimin değerleri de iyi şükür vakti var galiba öyle düşünüyorum bide ben bakınayim inşallah iyi çıkar benimde sonuçlarım sonrası Allah kerim
Bir şey yok yahu içerikte. Normal muayenede de smear alınacağı zaman spekulum kullanılıyor. Yine de kusura bakmayın.Off Allahım nerden okudum bu postu... Bayılıcam yemin ederim
Artık nickini gördüğümde rahmime tazyikli asit atıyorlar.Bir şey yok yahu içerikte. Normal muayenede de smear alınacağı zaman spekulum kullanılıyor. Yine de kusura bakmayın.
Bir de zaten anestezisiz yaptıracaksanız doktor yapacağı her işlemi öncesinde söylüyor. Şahsen beni bu rahatlatmıştı. Ne yapılıyor bilmek isterdim, sanırım herkesi öyle zannediyorum.
Abartın abartın.Artık nickini gördüğümde rahmime tazyikli asit atıyorlar.
Bu sabah çekildim geldim eveİnşallah çok kolay geçsin bende cumartesi anestezili çekileceğim hala biraz koruyorum ama
Hangi hastane canım bana geçen 3500 dediler bir klinikteMerhaba dert ortaklarım ben bu cumartesi rahim filmi cekilecegim özel bir hastanede fakat sadece anestezili çekim yapıldığını ve 2700 tl ücreti olduğu söylendi bi gün önce gidip kan vericem sanirim anestezi doktoruna benim anlamadığım neden isteyene anestezi verilmeden çekilmiyor bilen var mıdır bide korkulacak bisey değil demi bu uygulama yaşayanlardan tecrübeler duymak isterim :)
Allah anesteziyi icat edenden razı olsunAnestezili çekildiğim için birşey hissetmedim, sonrasında da hiç ağrım olmadı 7 gün kanmam oldu herkeste olmuyor bu aradaanestezisiz çekilenlerin kimisi çok basitti korkmayın diyorlar kimisi çok kötüydü diyor tamamen ağrı eşiğinize ve tüplerin açık ve kapılı olmasına, doktorunuza ve cihaza bağlı olduğu için ben anesteziliyi tercih ederdim ki ettim de
hangi hastane canımBu sabah çekildim geldim eve
9.30 yatış ve anestezi yapıldı
Ayıldığımda saat 10.15 idi
10.30 da tamamen kndıme geldim
Agrı kesici ve antıbıyotık yuttum
Tüpler açıktı bi sorun yokmuş
Cnm istanbulda avrupa yakasında özel bi hast.hangi hastane canım
bende çektireceğim de o bölgede yaşıyorum 3500 demişlerdi anestezilşCnm istanbulda avrupa yakasında özel bi hast.
2.500 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?