kızlar merhaba bız 5 aydır bebek istiyoruz olmadı doktora gıttık doktor hormon testi falan istedı eşimden test istedi. adetim bitincede rahim filmi istedi. ya rahim filmi için bıraz erken gıbı geldı sankı sizde de oldu mu böyle? biraz zor dıyorlar sancılı acılı oluyormus sanırım
cevaplarınızı beklıyorumm
merhaba ben 6ay önce rahim filmi çektirdim sen erken diye düşünüyorsun ama ben 5 yıllık evliyim eyer doktorum beni dinleseydi 2 yıl önce çektirmeyi düşünüyordum doktor istemedi bence çektir biran önce tedavine başla dayanılmayacak bir agrı degil çok uzun sürmüyor 10 dakıkada bitiyor sadece sipekulum yerleştirilirken bira agrı oluyor rahime zaten igne yapılıyor benimkine yaptılar ilaç çok az yanma yapıyor şiddetli adet sancısı kadar acıtıyor fazlası yok ben anestezisiz yaptırdım
ya sakın korkmayın.
Öyle anestezi ağrı kesici iğne vb. hiçbirşeye ihtiyacınız yok
O kadar kısa süreli ve basit bir işlem ki
Ben bu sitede formlarda okudum milleti. Nasıl stres oldum anlatamam
Ama hiç korkmayın o kadar basit bir işlemmiş ki.
30 saniyelik adet sancısını hissediyorsun o kadar.
Ne var ki adet ağrısında bunu zaten her ay yaşamıyor muyuz?
Üstüne basa basa söylüyorum sakın korkmayın
merhaba ben 6ay önce rahim filmi çektirdim sen erken diye düşünüyorsun ama ben 5 yıllık evliyim eyer doktorum beni dinleseydi 2 yıl önce çektirmeyi düşünüyordum doktor istemedi bence çektir biran önce tedavine başla dayanılmayacak bir agrı degil çok uzun sürmüyor 10 dakıkada bitiyor sadece sipekulum yerleştirilirken bira agrı oluyor rahime zaten igne yapılıyor benimkine yaptılar ilaç çok az yanma yapıyor şiddetli adet sancısı kadar acıtıyor fazlası yok ben anestezisiz yaptırdım
Merhaba kızlarr..Ya 3 ay önce dr benden de hsg istedi ama ben bu zamana kadar korkumdan yaptırmadım.1 senelik evliyim ve artık çektirmem gerekiyo galiba..Sadece özel hastanede mi yapılıyor bu işlem?
canım cok pahalı demısler. eger ıst ıkamet edıyorsan fındıkzadede radyomar dıye ır yer var çok iyi cekıyorlar. 380 lira. cok acısız. ve işin uzmanları. banada doktorum tavsıye ettı
walla para mühim değil.. insan çok isteyince her şeyi göze alıyor.. bu işler paralı işler..bunu kabul ettik biz :) ist da değilim. çok şükür hsg yi bugün çektirdim.. anestezi alana kadar hündür hüngür ağladım..mahvoldum diyebilirim. anestezi alınca 5 dak uyku.. süper walla. ağladığıma da sinirlendim sonra ama olsun rahatladım.. hiçbir şey duymamak ve hissetmemek ne harikaymış.. 5 dak uyutuluyorsunuz.. 15 dak içinde de giyinip çıktım.. ağrı eşiği az olanlara tavsiyem, anestezili olmanız. korkunun bir faydası yok.. 100 lr fark ediyor anestezili olunca..
bu arada sağ tüpüm tıkalıymış ve açmışlar.. her ikisi de açık şu an ve mükemmel derecede mutluyum. ilaç tedevisine de başlıyoruz perşembe günü.. şansım 2 ye katlandı.. çok mutluyum.Allahıma binlerce kez şükrolsun bizi bunaltmadı..
Merhaba kızlarr..Ya 3 ay önce dr benden de hsg istedi ama ben bu zamana kadar korkumdan yaptırmadım.1 senelik evliyim ve artık çektirmem gerekiyo galiba..Sadece özel hastanede mi yapılıyor bu işlem?