hiç mi film çektiren yok yaa
ben değil ama ablam 2 defa cektirdi biraz acıyomuş evet adetin 3. gunu cekilmişti onun doktorun istiyosa cektir bence
GEBELİK DÜŞÜNEN HERKES İÇİN HSG GEREKLİDİR TÜPLERİN AÇIK MI KAPALI MI BUNU ÖĞRENMEK GEREKİR EĞER KAPALIYSA BU ERKEN Bİ TEŞHİS OLUR.SAKIN KORKMA BEN HSG İÇİN 3 YIL ÇOCUK İSTEĞİMİ ERTELEDİM AĞLAYARAK GİTTİM KORKUDAN ÖLÜYORDUM AMA KENDİMDEN UTANDIM TEK HİSSETTİĞİM 3 SANİYELİK HAFİF DERECEDE ADET SANCISI EMİN OL DAYANAMAYACAĞIN Bİ ŞEY DEĞİL ADET SANCISINI 5 GÜN ÇEKİYORUZ SAKIN KORKMA
cok tesekkurler.bugun tekrar gıttım doktora tiroidim fazla cıkmıs oda düşüğe neden oluyormus sanırım bırde onun ıcın ultrason cektırecegım. bırde sız nerede cektırdınız özelde mı devlet hast mı
ÖZEL HASTANEDE ÇEKTİRDİM 3 YILLIK EVLİYİM BU ZAMANA KADAR BİÇOK DOKTOR İSTEDİĞİ AMA YAPTIRAMADIM O BÜYÜK BÜYÜK KORKUMDAN DOLAYI ÇOCUK İSTEĞİ CANIMI DAHA ÇOK ACITMAYA BAŞLADI EMİN OL BAŞINDAN YAPTIRMAK EN İYİSİ LÜTFEN SAKIN KORKMA İNAN BEKLEDİĞİME DEĞMEDİ.
cok tesekkurler.bugun tekrar gıttım doktora tiroidim fazla cıkmıs oda düşüğe neden oluyormus sanırım bırde onun ıcın ultrason cektırecegım. bırde sız nerede cektırdınız özelde mı devlet hast mı
canım bende hsg çektirdim hatta sonrasında histereskopi ameliyatıda oldum sakın korkma en fazla 3 dakika adet sancısına benzer bir ağrı hissediyorsun okadar
cektırecegım artık bunada katlanacagız napalımözelde mı yaptırsam devlette mı bılmıyorum
ÖZEL HASTANEDE ÇEKTİRDİM 3 YILLIK EVLİYİM BU ZAMANA KADAR BİÇOK doktor İSTEDİĞİ AMA YAPTIRAMADIM O BÜYÜK BÜYÜK KORKUMDAN DOLAYI ÇOCUK İSTEĞİ CANIMI DAHA ÇOK ACITMAYA BAŞLADI EMİN OL BAŞINDAN YAPTIRMAK EN İYİSİ LÜTFEN SAKIN KORKMA İNAN BEKLEDİĞİME DEĞMEDİ.
bende öyle dıyorum basta neyse bakalım çaresıne. arastırdım bırazda lorktum baya. inşş sizinki gibi benımkıde agrı cekmem. ne zormus bu işler
bende öyle dıyorum basta neyse bakalım çaresıne. Arastırdım bırazda lorktum baya. Inşş sizinki gibi benımkıde agrı cekmem. Ne zormus bu işler
canım benim kendi doktorum özelde olduğu için ben özelde yaptırdım
ssk ile anlaşması vardı kurumun onun için 350 lira ödedim
eğer uzun süredirli gittiğin güvendiğin bir doktor varsa
o neredeyse oraya yaptır bence
malesef zor bir süreç:44:
cekındıkten sonra dıkkat etmezsen tüplerın yapısır falanda dedıler ben anlamadım nasıl olacak? Sen ne yaptın pekı sgndmrv hamile kalabıldın mı
canım emin ol korkulacak bişey yok en fazla adet sancısı gibi bir sancı çekiyorsun oda en fazla 3 dakika sürer
bende çok korkuyordum hatta doktoruma anestezi verin oyle çekın dedim
doktorum gerek yok dedi okadar acı hissetmiyeceksin boş yere anestezi alma dedi
iyikide doktorumu dinlemişim canım sendee korkma canım[/QUOT
inşş dua edın nolurAllah herkesın yardımcısı olsun. söyledıklerınız cesaret verdı gerçekten cok sagolunn hepınızzz
tam aksine hsg nin en büyük faydası eğer yapışıklık tıkanıklık varsa hsg ile tüpler ve o yapışıklıklar açılabiliyor su bir nevi tedavi zarar göreceğin bişey değil hamile kalamadım ilaç kullanıyorum şuan aşılama yapılacak önümüzdeki hafta:18: Heycanlıyım umutluyum doktoruma da güveniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?