rahim filmi istendi :(

kahramanmaraşta benim hastanem / sen nerdesin bilmiyorum ama

gerekli testlerden sonra rahim filmi veriyorlar zaten,test sonuçlarınız nasıl çıktı peki?
ben rahim filmi çektirdim çok acılı bi süreç maalesef acıdan ağlamıştım artık
5 dakika falan sürüyor,ama uyuşturararkta yapılıyor fakat benim dr'um uyuşturmadı
tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallah...

hormonlarım normal çıktı. sadece TSH hormonum yüksek çıktı tiroidmiş sanırım oda hamile kalmaya engel olabılıyormus yada düşüğe sebep olıuyormus. tiroid ultrasonu istedı onu cektırecegım bakalım. oofff bılmıyorum ya çok korkuyorum. sonuçlarındanda korkuyorum aslında ya kötü bir sonuç çıkarsa ama acı da olsa çektırecegım napayım artıkk. sen ne zaman cektırdın pekıı?

bizede aynı testleri verdiler sonrasındada rahim filmi çektirdim,sanmıyorum kötü bişi çıkacağını korkma,sanırım sende tiroidin yüksek olması bebek olmasına engel
onuda haplarla atlatırsın inşallah...

Son düzenleme:
ben de çektirdim rahim filmi bi anlık bi ağrı oluyor ama sonra geçiyor korkulacak bişey değil çektir kafan rahat etsin....

tiroidle ılgılı ayrıntılı testler yapıldı sımdıde normal cıkıyor. hormon testınde yuksek cıkmıstı. rahım fılmınıde cektırdım. malesef so tüpüm tıkalıymıs. çok üzgünüm ama hissetmıstım kötü bir sey cıkacagını. bılmıyorum sevınsem mı uzulsem mı uzuluyorum sansım %50 ve yıne sevınıyorum %50 hiç olmamasından daha ıyı. ama yıne cok uzuluyorum

canım bende geçen ay çektirdim rahim filmi bu ay hamileyim evet çok ağrılı oluyor ama sonunda amacına ulaşınca o ağrılar unutuluyor eğer gerekliyse erteleme derim

Slm. Ozelde fiyatini ve adetin kacinci gunu cekildigini biliyor musunuz?

geçmiş olsun,ben kötü bişi çıkmaz diye düşünmüştüm,ama herşeyin çaresi var üzülme
sonuçta diğer tüpün açık,drun ne diyor tüp bebek düşünüyormu ,yoksa bekleyelim mi diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…