Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi arkadaşım tüp bebek tedavisi için çektirdi çok ağrımadı dedi ama burda sancısı olanları da okudum.Benim de çocuk sahibi olmakla ilgili sıkıntım var belki benden de isterler o yüzden korkuyorum eğer isterlerde yaptırırsam kesinlikle yazıcam buraya da:S
Fiyatlar hep degisiyor :/ agriniz oldu mu?
Anesteziye gerek var mi sizce?
canım bende geçen ay çektirdim rahim filmi bu ay hamileyim evet çok ağrılı oluyor ama sonunda amacına ulaşınca o ağrılar unutuluyor eğer gerekliyse erteleme derim
geçmiş olsun,ben kötü bişi çıkmaz diye düşünmüştüm,ama herşeyin çaresi var üzülme
sonuçta diğer tüpün açık,drun ne diyor tüp bebek düşünüyormu ,yoksa bekleyelim mi diyor?
canım ben özelde 150 tl ye çektirdim adet bitiminden 3 gün sonra çektirdim
doktorum olmaz demedı. tüp bebek için daha erken. herhangı bır sorun görunmuyor. kist vs de yok. nasıp demek kı
diğer sayfalarda troidim var demişsiniz ya onun ilaç kullanırsanız bebekte gelir diye düşünüyorum bu konu hakkında bir uzmanla görüşün derim bol şans.
hormon testlerinde yüksek çıkınca genel cerrahiye gıttım doktorum daha ayrıntılı testler istedı biri troid ultrasonu dıger ıkısı kan testı. ama o testlerde degerler normal çıktı.
bende bi 15 gün sonra dr a gidicem bu ay da bebek olmazsa 5.deneme olcak.bikez gitmiştim hç ilgilenmediler 1 yıl deneyin öyle gelin dediler benim anlamadığım ya basit bişey varsa niye 1 yıl bekliyorum dimi.bu sefer ısrar etcem gereken testleri yapsınlar.siz ne dedinizde test yaptılar
ben ilk gıttıgım doktora 1 senedır olmuyor dedım. ilgilenmıyorlardı çünkü. rahim filmi istemıstı bende korktum cektırmedım 2 ay sonra özel bir doktora gıttım ama onadoğruyu söyledım. çok istiyoruz dedım. o yuzden tedavıye basladı doktorum. banada dedı normalde 1 yıl olmazsa müdahale edıyoruz dedı. erken mudahalenınde bı zararı yokmus. zamanı çabuklastırıyoruz dedı. ekstradan fazla şeyler istemedı hormon testlerı rahım fılmı istedı. rahım fılmını cektırdım o ay ılaç vermedı. yıne olmadı bu ay klomen yazdı onu kullanıyorum bakalım
Ben çektirdim arkadaşım hiç sıkma kendini o kadar basit bir işlem ki
0 acı
gebe kalamadığım için 4. ayda istediler bende ama ben biraz daha bekledim baktım 7 ay oldu bebek yok hala çektirmeye karar verdim.
Adetin bitince 7. veya 9. gün çekiliyor o güne kadar adet sonrasında asla ilişkiye girmemen gerekiyor. Olurda o sıra gebe kalmış falan olursan düşük olur diye.
Netten çok araştırdım İstanbul Fındıkzade de Radyomar diye bir yer buldum en acısız en son teknolojik aletler oradaymış.
Çok korkarak gittim ama boşuna stres yapmışım kendime.
Tam 30 saniye sürdü hiç acı hissetmedim ''Ne zaman başlayacak Allahım bir an önce başlasalarda bitse'' diye içimden gecirirken, geçmiş olsun kalkabilirsin dediler .
merhaba,
aynı yerde ben de bugün çekildim. gerçekten çok basit ve ağrısızdı.neden bu kadar büyütülüyor anlayamadım. ben muayenede daha çok acı çekiyorum
Ben çektirdim arkadaşım hiç sıkma kendini o kadar basit bir işlem ki
0 acı
gebe kalamadığım için 4. ayda istediler bende ama ben biraz daha bekledim baktım 7 ay oldu bebek yok hala çektirmeye karar verdim.
Adetin bitince 7. veya 9. gün çekiliyor o güne kadar adet sonrasında asla ilişkiye girmemen gerekiyor. Olurda o sıra gebe kalmış falan olursan düşük olur diye.
Netten çok araştırdım İstanbul Fındıkzade de Radyomar diye bir yer buldum en acısız en son teknolojik aletler oradaymış.
Çok korkarak gittim ama boşuna stres yapmışım kendime.
Tam 30 saniye sürdü hiç acı hissetmedim ''Ne zaman başlayacak Allahım bir an önce başlasalarda bitse'' diye içimden gecirirken, geçmiş olsun kalkabilirsin dediler .
ben de cuma günü sabah çektiricem hsg.. inş sonuç iyi çıkar. anestezili istedim.. medical parkta 700 lr.. hafiften stres de yapıyorum
Canım aslında abartmıyorlar
Rahim filmi çektirmek eskiden son derece acılı bir işlemmiş
Eğer ki rahimde bir yapışıklık varsa işlem sırasında o tazyikli su ile açılıyor ya o zaman acısı daha fazlaymış.
Ama şimdi ki aletler çok modern olduğu için eskisi kadar acıtmıyor hatta hiç acıtmıyor.
Bu işlemi devlet hastanesinde yaptıranlar hala daha çok acı çektiklerini söylüyorlar.
anladım canım.bende rahim filminden korkuyorum inş gerek kalmaz ama bebiş için gerekiyosa çektirirm napym allah hepimizin yardımcısı olsun