inşşşş hayırlı haberını alırız.allahım herkesın gönlüne gore versın ınss. Hangı hast gıdıyorsun ? Kafanı sısırdım bu arada ya kusura bakma. Benım danısıp sorabılecegım kımsem yok .
kahramanmaraşta benim hastanem / sen nerdesin bilmiyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşşşş hayırlı haberını alırız.allahım herkesın gönlüne gore versın ınss. Hangı hast gıdıyorsun ? Kafanı sısırdım bu arada ya kusura bakma. Benım danısıp sorabılecegım kımsem yok .
kahramanmaraşta benim hastanem / sen nerdesin bilmiyorum ama
tabbim bu yolda ilerleyen herkesin yardımcısı olsun hepsinden öncesi ^^o , olsun derse olur ^^ bunu biliyoruz.ben ıstanbuldayım canım. Medicanaya gıdıyorum
tabbim bu yolda ilerleyen herkesin yardımcısı olsun hepsinden öncesi ^^o , olsun derse olur ^^ bunu biliyoruz.
Canım hiiç korkma 1 dakika bile sürmüyor yaptır kafan rahat etsin.
gerekli testlerden sonra rahim filmi veriyorlar zaten,test sonuçlarınız nasıl çıktı peki?
ben rahim filmi çektirdim çok acılı bi süreç maalesef acıdan ağlamıştım artık
5 dakika falan sürüyor,ama uyuşturararkta yapılıyor fakat benim dr'um uyuşturmadı
tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallah...
hormonlarım normal çıktı. sadece TSH hormonum yüksek çıktı tiroidmiş sanırım oda hamile kalmaya engel olabılıyormus yada düşüğe sebep olıuyormus. tiroid ultrasonu istedı onu cektırecegım bakalım. oofff bılmıyorum ya çok korkuyorum. sonuçlarındanda korkuyorum aslında ya kötü bir sonuç çıkarsa ama acı da olsa çektırecegım napayım artıkk. sen ne zaman cektırdın pekıı?
tesekkurler. artık cektırecegım napayım
canım bende hsg çektirdim hatta sonrasında histereskopi ameliyatıda oldum sakın korkma en fazla 3 dakika adet sancısına
benzer bir ağrı hissediyorsun okadar
bizede aynı testleri verdiler sonrasındada rahim filmi çektirdim,sanmıyorum kötü bişi çıkacağını korkma,sanırım sende tiroidin yüksek olması bebek olmasına engel
onuda haplarla atlatırsın inşallah...
Merhabalar bende bu sene temmuzda cektirdim hsg korktugum gibi olmadi millet abartiyo ayilan bayilan oluyor diye alahin izniyle hallolur geciktirmeden cektirin
histereskopi nedir acaba ilk defa duydum
tiroidle ılgılı ayrıntılı testler yapıldı sımdıde normal cıkıyor. hormon testınde yuksek cıkmıstı. rahım fılmınıde cektırdım. malesef so tüpüm tıkalıymıs. çok üzgünüm ama hissetmıstım kötü bir sey cıkacagını. bılmıyorum sevınsem mı uzulsem mı uzuluyorum sansım %50 ve yıne sevınıyorum %50 hiç olmamasından daha ıyı. ama yıne cok uzuluyorum
Slm. Ozelde fiyatini ve adetin kacinci gunu cekildigini biliyor musunuz?
Slm. Ozelde fiyatini ve adetin kacinci gunu cekildigini biliyor musunuz?