• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi istendi :(

Kader_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
80
3
86
Diyarbakır
kızlar merhaba bız 5 aydır bebek istiyoruz olmadı doktora gıttık doktor hormon testi falan istedı eşimden test istedi. adetim bitincede rahim filmi istedi. ya rahim filmi için bıraz erken gıbı geldı sankı sizde de oldu mu böyle? biraz zor dıyorlar sancılı acılı oluyormus sanırım :(
cevaplarınızı beklıyorumm

ben değil ama ablam 2 defa cektirdi biraz acıyomuş evet adetin 3. gunu cekilmişti onun doktorun istiyosa cektir bence

GEBELİK DÜŞÜNEN HERKES İÇİN HSG GEREKLİDİR TÜPLERİN AÇIK MI KAPALI MI BUNU ÖĞRENMEK GEREKİR EĞER KAPALIYSA BU ERKEN Bİ TEŞHİS OLUR.SAKIN KORKMA BEN HSG İÇİN 3 YIL ÇOCUK İSTEĞİMİ ERTELEDİM AĞLAYARAK GİTTİM KORKUDAN ÖLÜYORDUM AMA KENDİMDEN UTANDIM TEK HİSSETTİĞİM 3 SANİYELİK HAFİF DERECEDE ADET SANCISI EMİN OL DAYANAMAYACAĞIN Bİ ŞEY DEĞİL ADET SANCISINI 5 GÜN ÇEKİYORUZ SAKIN KORKMA:nazar:

hiç mi film çektiren yok yaa

gebelik düşünen herkes için hsg gereklidir tüplerin açık mı kapalı mı bunu öğrenmek gerekir eğer kapalıysa bu erken bi teşhis olur.sakın korkma ben hsg için 3 yıl çocuk isteğimi erteledim ağlayarak gittim korkudan ölüyordum ama kendimden utandım tek hissettiğim 3 saniyelik hafif derecede adet sancısı emin ol dayanamayacağın bi şey değil adet sancısını 5 gün çekiyoruz sakın korkma

canım bende hsg çektirdim hatta sonrasında histereskopi ameliyatıda oldum sakın korkma en fazla 3 dakika adet sancısına benzer bir ağrı hissediyorsun okadar

GEBELİK DÜŞÜNEN HERKES İÇİN HSG GEREKLİDİR TÜPLERİN AÇIK MI KAPALI MI BUNU ÖĞRENMEK GEREKİR EĞER KAPALIYSA BU ERKEN Bİ TEŞHİS OLUR.SAKIN KORKMA BEN HSG İÇİN 3 YIL ÇOCUK İSTEĞİMİ ERTELEDİM AĞLAYARAK GİTTİM KORKUDAN ÖLÜYORDUM AMA KENDİMDEN UTANDIM TEK HİSSETTİĞİM 3 SANİYELİK HAFİF DERECEDE ADET SANCISI EMİN OL DAYANAMAYACAĞIN Bİ ŞEY DEĞİL ADET SANCISINI 5 GÜN ÇEKİYORUZ SAKIN KORKMA:nazar:

cok tesekkurler.bugun tekrar gıttım doktora tiroidim fazla cıkmıs oda düşüğe neden oluyormus sanırım bırde onun ıcın ultrason cektırecegım. bırde sız nerede cektırdınız özelde mı devlet hast mı

cok tesekkurler.bugun tekrar gıttım doktora tiroidim fazla cıkmıs oda düşüğe neden oluyormus sanırım bırde onun ıcın ultrason cektırecegım. bırde sız nerede cektırdınız özelde mı devlet hast mı

ÖZEL HASTANEDE ÇEKTİRDİM 3 YILLIK EVLİYİM BU ZAMANA KADAR BİÇOK DOKTOR İSTEDİĞİ AMA YAPTIRAMADIM O BÜYÜK BÜYÜK KORKUMDAN DOLAYI ÇOCUK İSTEĞİ CANIMI DAHA ÇOK ACITMAYA BAŞLADI EMİN OL BAŞINDAN YAPTIRMAK EN İYİSİ LÜTFEN SAKIN KORKMA İNAN BEKLEDİĞİME DEĞMEDİ.

ÖZEL HASTANEDE ÇEKTİRDİM 3 YILLIK EVLİYİM BU ZAMANA KADAR BİÇOK doktor İSTEDİĞİ AMA YAPTIRAMADIM O BÜYÜK BÜYÜK KORKUMDAN DOLAYI ÇOCUK İSTEĞİ CANIMI DAHA ÇOK ACITMAYA BAŞLADI EMİN OL BAŞINDAN YAPTIRMAK EN İYİSİ LÜTFEN SAKIN KORKMA İNAN BEKLEDİĞİME DEĞMEDİ.

canım bende hsg çektirdim hatta sonrasında histereskopi ameliyatıda oldum sakın korkma en fazla 3 dakika adet sancısına benzer bir ağrı hissediyorsun okadar

cektırecegım artık bunada katlanacagız napalım :( özelde mı yaptırsam devlette mı bılmıyorum

cektırecegım artık bunada katlanacagız napalım :( özelde mı yaptırsam devlette mı bılmıyorum

canım benim kendi doktorum özelde olduğu için ben özelde yaptırdım
ssk ile anlaşması vardı kurumun onun için 350 lira ödedim
eğer uzun süredirli gittiğin güvendiğin bir doktor varsa
o neredeyse oraya yaptır bence

ÖZEL HASTANEDE ÇEKTİRDİM 3 YILLIK EVLİYİM BU ZAMANA KADAR BİÇOK doktor İSTEDİĞİ AMA YAPTIRAMADIM O BÜYÜK BÜYÜK KORKUMDAN DOLAYI ÇOCUK İSTEĞİ CANIMI DAHA ÇOK ACITMAYA BAŞLADI EMİN OL BAŞINDAN YAPTIRMAK EN İYİSİ LÜTFEN SAKIN KORKMA İNAN BEKLEDİĞİME DEĞMEDİ.

bende öyle dıyorum basta neyse bakalım çaresıne. arastırdım bırazda lorktum baya. inşş sizinki gibi benımkıde agrı cekmem. ne zormus bu işler :(

bende öyle dıyorum basta neyse bakalım çaresıne. arastırdım bırazda lorktum baya. inşş sizinki gibi benımkıde agrı cekmem. ne zormus bu işler :(

canım emin ol korkulacak bişey yok en fazla adet sancısı gibi bir sancı çekiyorsun oda en fazla 3 dakika sürer
bende çok korkuyordum hatta doktoruma anestezi verin oyle çekın dedim
doktorum gerek yok dedi okadar acı hissetmiyeceksin boş yere anestezi alma dedi
iyikide doktorumu dinlemişim canım sendee korkma canım

canım benim kendi doktorum özelde olduğu için ben özelde yaptırdım
ssk ile anlaşması vardı kurumun onun için 350 lira ödedim
eğer uzun süredirli gittiğin güvendiğin bir doktor varsa
o neredeyse oraya yaptır bence

gıttıgım doktoruda bı doktor tavsıye ettı. daha yenı gıttım. guvenmekten baska carem yok sanırım doktorumun dedıgı yerde 380 dıyor. ben bakırkoy egt ve arst da randevu almıstım doktorda kendı dedıgı yerde cektırmemı ıstıyor. bende onun dedıgı yerde cektırecegım sanırım. ya tıkalı cıkarsa tüplerim bırde ondan korkuyorum benn :(

cekındıkten sonra dıkkat etmezsen tüplerın yapısır falanda dedıler ben anlamadım nasıl olacak? Sen ne yaptın pekı sgndmrv hamile kalabıldın mı

tam aksine hsg nin en büyük faydası eğer yapışıklık tıkanıklık varsa hsg ile tüpler ve o yapışıklıklar açılabiliyor su bir nevi tedavi zarar göreceğin bişey değil hamile kalamadım ilaç kullanıyorum şuan aşılama yapılacak önümüzdeki hafta:18: Heycanlıyım umutluyum doktoruma da güveniyorum...

canım emin ol korkulacak bişey yok en fazla adet sancısı gibi bir sancı çekiyorsun oda en fazla 3 dakika sürer
bende çok korkuyordum hatta doktoruma anestezi verin oyle çekın dedim
doktorum gerek yok dedi okadar acı hissetmiyeceksin boş yere anestezi alma dedi
iyikide doktorumu dinlemişim canım sendee korkma canım[/QUOT

inşş dua edın nolur :( Allah herkesın yardımcısı olsun. söyledıklerınız cesaret verdı gerçekten cok sagolunn hepınızzz

tam aksine hsg nin en büyük faydası eğer yapışıklık tıkanıklık varsa hsg ile tüpler ve o yapışıklıklar açılabiliyor su bir nevi tedavi zarar göreceğin bişey değil hamile kalamadım ilaç kullanıyorum şuan aşılama yapılacak önümüzdeki hafta:18: Heycanlıyım umutluyum doktoruma da güveniyorum...

inşşşş hayırlı haberını alırız.Allahım herkesın gönlüne gore versın ınss. hangı hast gıdıyorsun ? kafanı sısırdım bu arada ya kusura bakma. benım danısıp sorabılecegım kımsem yok .

Back