• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi ( HSG )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim filminin 15. Günü regl oldum daha sonra yani Eylül ayında hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı çektirmekte fayda var umarım dualarımız kabul olur

Neden çekiliyor bu film acaba hiç anlamıyorum bu konuları yeni araştırmaya başladığım için 🥺Bilgi verir misiniz
Tüplerin açık olup olmadığına bakılmak için çekiliyor cnm. Tüpler kapalıysa gebelik zor . Yumurtanın döllenme ile videosunu fln izlersen youtube da fln. Orada göreceksin tüplerin önemini🤗

Eylülde rahim filmi çektirdim.o ay adet oldum . Ekim ayında hamile kalmışım yeni öğrendim . Şimdi de sağlıklı gebelikmi değilmi onun stresinde sürekli kan veriyorum🤦‍♀️🤦‍♀️

Bende bu Rahim filmini col merak ediyorum ama hamile kalanda cok oluyor bu sekilde peki bunun ucreti hakkinda bilgisi olan varmi sigorta olmayan biri icin ne kadar bi ucret gidiyor

Bende bu Rahim filmini col merak ediyorum ama hamile kalanda cok oluyor bu sekilde peki bunun ucreti hakkinda bilgisi olan varmi sigorta olmayan biri icin ne kadar bi ucret gidiyor
Devlet hastanesi bana 100..150 lira yanında bulunsun dedi. İlaçlara 100 verdim . Rahim filmi için genel sağlık sigortasından faydalandım.özel yerlerde uyutularak 1000 demişti

Bende özel hastanede 700 e çektim . Anestezisiz . 3 dk bi ağrıydı . Dayanılabilir . Opak bir madde veriliyoe .rahim ve tüpleri görüntü şeklinde çekiliyor . Kesinlikle çekilmesi gerek

Ben de şuracıkta durayım. 7 sinde çekindim ben de inşallah birbirimize güzel haberler veririz.:KK66:

Bi bilseniz . İçimi kemiriyor resmen .dün bile adetim geçerse yapacam demiştim . Ama o kadar çok bakmak istiyorum ki . İnşallah tutabilrim kendimi

Merhaba arkadaşlar bende Aralık ayında adet bitiminde echomar da cekilicem 650 TL dediler inşallah temiz çıkar 35 yaşındayım 12 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz Allah kısmet ederse 4 aydır deniyoruz olmadı birşey varsa erken tedavi ye başlarız en azından🙏🙏

İnşallah hiç geciktirmeden çekin
Merhaba arkadaşlar bende Aralık ayında adet bitiminde echomar da cekilicem 650 TL dediler inşallah temiz çıkar 35 yaşındayım 12 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz Allah kısmet ederse 4 aydır deniyoruz olmadı birşey varsa erken tedavi ye başlarız en azından🙏🙏
hiç geciktirmeden çekin . 👍🏻

Back