İşte benimde tam tersi yumurta takibi için Kurtköy e gitmem çok zor yoksa orayı hic birakmak istemiyordum ve benim bide 4yaşında oğlum var heleki onunla daha zor. Bizde ikinci için uğraşıyoruz ama yine olmuo oğlum tüp. tedaviyle oldu şükür ama bakalım bu sefer hayırlısı artık...
Rabbim sen ve senin gibi bekleyenlwrede hayırlı sağlıklı bebisler versin kucaklariniz tez vakitte dolsun inş cnm
Amiiinn inş, ya bende ikincide belki kendiliğinden hemen kaliverirdim diyordum ama 2 seneyi geçti yok, ramazanda dondurulmuslarim vardı denedik kimyasal oldu kasimdada son hakkımızı deneyecektik transfer günü iptal oldu ama benimde morelim darmadağın olmuştu herhalde oğlum kardeş çok istediğinde dolayı taktım bende.maşallah son yarım senedir etrafimdaki herkes hamile olduğundan çocuk etkilendi üzülüyo bende onun haline kiyamiyorum stresimde ondan yani.Ayyy amin kuzum binlerce kere amin inşallah. Birinci ikinci farketmez her evlat başkadır seninde yüzün gülsün inşallah tez vakitte. Duamda herkes var kendim için dilerken isteyenler içinde diliyorum kimse evlatsız kalmasın inşallah
Amiiinn inş, ya bende ikincide belki kendiliğinden hemen kaliverirdim diyordum ama 2 seneyi geçti yok, ramazanda dondurulmuslarim vardı denedik kimyasal oldu kasimdada son hakkımızı deneyecektik transfer günü iptal oldu ama benimde morelim darmadağın olmuştu herhalde oğlum kardeş çok istediğinde dolayı taktım bende.maşallah son yarım senedir etrafimdaki herkes hamile olduğundan çocuk etkilendi üzülüyo bende onun haline kiyamiyorum stresimde ondan yani.
Yarinda ilactan sonraki ilk kontrolüm varBakalım artık Rabbim ne yazmışsa onu yasiyicaz sonuçta kul olrak elimizden ne geliosa yapmaya çalışıyoruz gerisi Rabbimin takdiri, inş herkesinki hayrla sonuçlanır.
Aynen öyle cnm doğru diyosun. Zaten geceden beri oğluşum rahatsız ona odaklanmış durumdayım başka bisey düşünemem yeterki o iyi olsnda.
Çok sağol cnm. büyük küçük herkes hasta. inş çok çok ağırlaşmadan geçiverir hastayken gözümün içine mahzun bakiyoya ondan dokunuyo, aksine yarında kontrolüm var hasta hastada dışarı cikarmak istemiyorum. artik bikaç saatliğine anneannemize rica edicez geliversin napalımOyy kuzuum geçmiş olsun çok acil şifalar olsun tez vakit. Üzülme bütün arkadaşlarımın çocuğu hasta havalardan malesef
Çok sağol cnm. büyük küçük herkes hasta. inş çok çok ağırlaşmadan geçiverir hastayken gözümün içine mahzun bakiyoya ondan dokunuyo, aksine yarında kontrolüm var hasta hastada dışarı cikarmak istemiyorum. artik bikaç saatliğine anneannemize rica edicez geliversin napalım
Şükür kontrolümü oldum dönüyorum cnm.sol tarafta bitane 15mm oluşmuş ama rahmin baya ince dedi, estrofem kullanıp Cuma tekrar gidicem bakalım hayırlısı artık pek umutlanmiyorum Rabbimin takdiri neyse onu görücezEvet canım büyükler varsa yakınında mecbur emanet ediceksin hava buz gibiydi bugün, yarın çıkarsa daha kötü olur yavrucuk Allah korusun.
Kardeş haberini alsın iyileşir hemen
inşallah açılmasına vesile olur canım :) sen neden çekindin sizin sıkıntınız ne?Bende bugün cekindim cok korktum ama doktor çok rahatlatti evet acidi ama devamli bir acı degil sag tupumde hafif tikaniklik varmis inşallah vesile olur
Evet aynı cnm,sadece süre konusunda bi tık yumurta toplama işlemi uzun sürebilir yoksa rahim filminde az uyutuluyosun uyuyup uyanman ortalama 20 dk kişiden kişiye anestezi verilmesine bağlı biraz değişebilir. Aksi takdirde farklı bişeyi yok ama ikisindede aynı sersemlikRahim filmi cekilirken kullanilan anestezi yumurta toplama da kullanilan anestezi ile ayni mi..?