Rahim filmi (Hsg) ve ara kanama hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz?

Hsg sadece bir çekim değildir aynı zamanda tedavidir . Size verilen ilaçlar hamile kalmanıza sebep de olabilir . Çok sık yaşanır bu durum hatta. Bence korkmayın muhtemelen erken adetiniz geliyor . Yine de doktora görünün tabi

Benim rahim filminden sonra dort gun kanamam olmustu ama arkadasim hic kanama yasamamisti.

Rahim filmi mi nerd çektirdin benden de istedi geçen gün doktorum artık bir daha ki adet bitiminde gidicem ama çok pahalı söyledi 620 milyon dedi o yüzden hemen çektirmedim bi araştırmak istedim

Umarım bu da benim için olumlu yönde bir tedavi olur. Teşekkür ederim

Rahim filmi mi nerd çektirdin benden de istedi geçen gün doktorum artık bir daha ki adet bitiminde gidicem ama çok pahalı söyledi 620 milyon dedi o yüzden hemen çektirmedim bi araştırmak istedim
Ben anestezisiz çekitirdim 570 tl. Devlet hastaneleri ücretsiz çekiyor diye biliyorum.

Rahime olan her işlem sonrası , adet düzeni bir süreliğine değişebilir.
Ara kanamalar ilk adeti görene kadar olur.
Adetinizde zamanla düzene girer.

Bende araştırcam bi bakayım olmadı bende özele çektiricem artık acıyor mu ya peki napıyorlsr ben çok korkarım
Hiç korkmayın. Ben anestezi almadan çektirdim ve hiç acı hissetmedim. En ufak aci yoktu. Bir kaç saat sonra hafif bi karın ağrısı oldu. Ağrı kesici içtim geçti.

Bende araştırcam bi bakayım olmadı bende özele çektiricem artık acıyor mu ya peki napıyorlsr ben çok korkarım
Yok canım adet ağrısı kadar bi ağrı oluyor 30 sn falan sürüyor. Toplamda beş dakika bile sürmüyor, korkma kolay bir işlem

Rahime olan her işlem sonrası , adet düzeni bir süreliğine değişebilir.
Ara kanamalar ilk adeti görene kadar olur.
Adetinizde zamanla düzene girer.
Teşekkürler bilgilendirme için. 22. günümdeyim hiç böyle olmamıştı. Umarım bu ilk ve son olur :)

İnşallah hayırlısı ile bi çektireyim artık beynim yoruldu düşünmekten
Çektirince inan insanın üzerinden koca bir ağırlık kalkmış gibi oluyor. Hele ki bir de sorun çukmazsa kuş gibi hissediyorsun. Hayırlısıyla sorunsuz çektirir ve güzel sonuç alırsın umarım

ayni durum bendede oldu 17 temmuzda adet olmam gerekirkrn 13 temmuzda oldm.

hayir normal bi durum dedi. klomene basladik bu ay. bitti ilaclar. yarin kontrolum var.
Anladım teşekkü ederim. İnşallah bu ay güzel sonucu alırsınız. Bir de adet olduğunuzda kaçıncı gününüzdeydiniz? Ben 23. günde adet oldum.

Anladım teşekkü ederim. İnşallah bu ay güzel sonucu alırsınız. Bir de adet olduğunuzda kaçıncı gününüzdeydiniz? Ben 23. günde adet oldum.
26 gun olmus bu adet normalde 29 gun ara ile oluyordum. ona takilma simdi zaman, stres adeti etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…