Rahim filmi (Hsg) ve ara kanama hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz?

26 gun olmus bu adet normalde 29 gun ara ile oluyordum. ona takilma simdi zaman, stres adeti etkiliyor
Bende 28-29 da olmayı bekliyordum. Evet stres çok etkili bu ay benim için çok stresli geçti. Önümüzdeki aylara bakıcaz artık

Bilmiyorum ama Benin de iki gündür kafama takılan birşey var
HaZır konu açılmışken korku ile sorucam
İki senelik evliyim
İlk gümden beri korunmuyoruz
Sebepsiz inferlitite
Ama ben de perşembe rahim filmi öwktirdim
Tüpler apaçık
Tertemiz ama korkum
Reglim son gününden 10 gün geçmişti
5 günden fazla görmemesi lazımmış
Fetüş zarar görebilirmiş allah korusun
2 senedir zaten olmadı
O kadar korkuyorum Kİ
İnş olmam

klomen kullandinmi hic. benim doktor ilk knce rahim filmi istedi. tedaviye bslamadan once
Ben üç ay kullandım klomen ama sonuç alamadım. Sonra rahim filmi çekildi bana. Doktorum git kendin dene biraz filmden sonra şans artıyor dedi.

Merhaba, benim hsg de bu ay 13. günümde çekildi. Bana öncesinde ilişki yaşamayın demişlerdi. Sonrasında da doktor radrasyon aldın bu ay korun dedi. İnşallah sizde de bir sorun çıkmaz

Bilmiyorum ama Benin de iki gündür kafama takılan birşey var
HaZır konu açılmışken korku ile sorucam
İki senelik evliyim
İlk gümden beri korunmuyoruz
Sebepsiz inferlitite
Ama ben de perşembe rahim filmi öwktirdim
Tüpler apaçık
Tertemiz ama korkum
Reglim son gününden 10 gün geçmişti
5 günden fazla görmemesi lazımmış
Fetüş zarar görebilirmiş allah korusun
2 senedir zaten olmadı
O kadar korkuyorum Kİ
İnş olmam
Merhaba, benim hsg de bu ay 13. günümde çekildi. Bana öncesinde ilişki yaşamayın demişlerdi. Sonrasında da doktor radrasyon aldın bu ay korun dedi. İnşallah sizde de bir sorun çıkmaz
inşallah ya
İçim bi rahatlasa
Ben de regl sorası 3-5 kere ilişki yaşadım
Üzülüyorum

Hsg den hemen sona hamile kalıp sağlıklı doğum yapan çok kadın var. Kafana takma lütfen, biliyorsun stres bizim en büyük düşmanımız. Güzel düşün güzel olsun

Hsg den hemen sona hamile kalıp sağlıklı doğum yapan çok kadın var. Kafana takma lütfen, biliyorsun stres bizim en büyük düşmanımız. Güzel düşün güzel olsun
Yok öyle değil
Hanile değilimdir dimi film çekerken ??
Onu dedim sadece
Ve rahim filminden sora hanile kalmam imkansız çünkü komple açık ve tertemizmiş
Tıkalı olanlarhamile kalıyo

Yok öyle değil
Hanile değilimdir dimi film çekerken ??
Onu dedim sadece
Ve rahim filminden sora hanile kalmam imkansız çünkü komple açık ve tertemizmiş
Tıkalı olanlarhamile kalıyo
Umarım değilsindir, adetin 28 günde bir oluyorsa bir ihtimal var tabi. Ayrıca tamamen açık olanlarda bile hamilelik şansı artıyor imkansız deme bakarsın olur

Hsg"de ilac verilme esnasinda kapali kanallarin acildigini bircok defa gördüm . BEncede gebe kalmaya etkisi var. Kanama cok normal. Agri meselesine gelirsek o tamamen vucudunuzun agri esigine bagli. Cok cok fazla ciglik atan hastada gordum hicbrsey hissetmedim diyende gordum. Anesteziye gerek yok.

Sanırım bu konuda bilgilisiniz. Adetin erken gelmesi de normal mi?

Radyologun koordinatoru olarak calismistim uzun sure gunde en az 3 4 hsg hastamiz olurdu ordan hatirliyorum biraz . hsg ilacli bi cekim bazi anormallikler olmasi normal derdi hocamiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…