Bende onu düşündüm ama bugün 22. günüm, bu kadar erken hiç olmadım. Teşekkür ederim yorum için.Adetiniz erken gelmiş olabilir.
Rahim içerisine yapılan müdahale etkilemiş olabilir. Bilmiyorum ki. Benim adetim de hep günü gününe olurdu, ilk defa geçen yaz hava değişiminden 10 gün erken geldi. O yüzden böyle bir yorumda bulundum. İnşallah ciddi bir durum yoktur. Geçmiş olsun ❤Bende onu düşündüm ama bugün 22. günüm, bu kadar erken hiç olmadım. Teşekkür ederim yorum için.
Belki de öyle olmuş olabilir, bu ay çok stres yaşadım. Belki de stres, rahim filmi bir araya toplanınca böyle oldu. TeşekkürlerRahim içerisine yapılan müdahale etkilemiş olabilir. Bilmiyorum ki. Benim adetim de hep günü gününe olurdu, ilk defa geçen yaz hava değişiminden 10 gün erken geldi. O yüzden böyle bir yorumda bulundum. İnşallah ciddi bir durum yoktur. Geçmiş olsun ❤
Adetimin 13. günü çekildim filmi. Şimdi 22. günümdeyim.Siz adet bitiminden kaç gün sonra rahim filmi çektirdiniz?
Ayy ne güzel mesaj yazmışsınız, mutlu oldum. İnşallahhh bana da nasip olurBenim bir arkadasımın 3 sene cocugu olmadı rahim filmi cektirdi onunda böyle ilk baslarda kanaması oldu 2 hafta sonra hamile kaldı
Evet rahim filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyor.Benim bir arkadasımın 3 sene cocugu olmadı rahim filmi cektirdi onunda böyle ilk baslarda kanaması oldu 2 hafta sonra hamile kaldı
Evet öyleymiş ama bu erken adet niye oldu o kafamı karıştırdı.Evet rahim filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Yumurtlamaya çok yakın belki de yumurtlama günü cekilmissiniz. Doktorunuz nasıl onay verdi? Belki gebelik oluşabilirdi.Adetimin 13. günü çekildim filmi. Şimdi 22. günümdeyim.
En doğru cevabı doktorunuz verebilir. Geçmiş olsun.Evet öyleymiş ama bu erken adet niye oldu o kafamı karıştırdı.
Doktorum zaten bu ay korunacaksınız dedi sanırım ondan günü dikkate almadı. Önümüzdeki ay deneyeceğiz kısmetse :)Yumurtlamaya çok yakın belki de yumurtlama günü cekilmissiniz. Doktorunuz nasıl onay verdi? Belki gebelik oluşabilirdi.
Ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım. Neden korunmanızi istedi?Doktorum zaten bu ay korunacaksınız dedi sanırım ondan günü dikkate almadı. Önümüzdeki ay deneyeceğiz kısmetse :)
Evet ona da sorucam mutlaka. Teşekkür ederim zahmet edip kaynak bulmuşsunuz :)En doğru cevabı doktorunuz verebilir. Geçmiş olsun.
Burada da bir uzmanın görüşleri mevcut.
https://www.cevatbayrak.com/rahim-filminden-sonra-kanama-olur-mu
http://www.jinekolojivegebelik.com/2013/01/rahim-filmi-hsg-sonrasi-problemler.html
İnsallahAyy ne güzel mesaj yazmışsınız, mutlu oldum. İnşallahhh bana da nasip olur
Radrasyon aldım bu ay korun garantiye alalım dedi. Umarım bi sonraki ay bana da nasip olur :)Ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım. Neden korunmanızi istedi?
İnşallah. İlk üç ay şansınız çok yüksek. Ama henüz oluşmamış bir gebeliğe zararı olacağını düşünmüyorum. Ben bir sorun yaşamadım. Zaten doktorum korunmam gerektiğini falan söylemedi. Umarım önümüzdeki ay tutar sizin deRadrasyon aldım bu ay korun garantiye alalım dedi. Umarım bi sonraki ay bana da nasip olur :)
Sanırım doktorların bu konuda görüşleri farklı. Zaten şimdi adet oluyorsam ben bu ay yumurtlmamış gibi oluyorum. Umarım önümüzdeki ay güzel gelirİnşallah. İlk üç ay şansınız çok yüksek. Ama henüz oluşmamış bir gebeliğe zararı olacağını düşünmüyorum. Ben bir sorun yaşamadım. Zaten doktorum korunmam gerektiğini falan söylemedi. Umarım önümüzdeki ay tutar sizin de