Rahim filmi (Hsg) ve ara kanama hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olur musunuz?

Squid

Game on.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
2.295
3.452
Hanımlar merhaba, ilk defa böyle bir konu açıyorum. Belki yeri değil diye düşüneceksiniz ama gerçekten bu dert oldu bana.

Ben 12 temmuzda rahim filmi çekildim, çok şükür bir sorun çıkmadı. İşlemden sonra iki gün kahve lekelenmem oldu, buraya kadar hepsi normal.
Asıl derdim bundan sonra başladı, rahim filminden bir hafta sonra tekrar lekelenmem başladı. İki gündür de kahve olarak vardı fakat bu akşam kırmızıya döner gibi oldu.
Benim adete 5 günüm var.( Gerçi ne zaman yumurtladım, yumurtladım mı bu ay hiç bilmiyorum.)
Doktoruma bugün ulaşamadım maalesef.
Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Ne olabilir, neden olabilir? Bilginiz varsa lütfen paylaşın.
Tabii ki en kısa sürede doktora gidicem ama bu durum şuan beni çok rahatsız ediyor

Bende onu düşündüm ama bugün 22. günüm, bu kadar erken hiç olmadım. Teşekkür ederim yorum için.
Rahim içerisine yapılan müdahale etkilemiş olabilir. Bilmiyorum ki. Benim adetim de hep günü gününe olurdu, ilk defa geçen yaz hava değişiminden 10 gün erken geldi. O yüzden böyle bir yorumda bulundum. İnşallah ciddi bir durum yoktur. Geçmiş olsun ❤

Benim bir arkadasımın 3 sene cocugu olmadı rahim filmi cektirdi onunda böyle ilk baslarda kanaması oldu 2 hafta sonra hamile kaldı

Belki de öyle olmuş olabilir, bu ay çok stres yaşadım. Belki de stres, rahim filmi bir araya toplanınca böyle oldu. Teşekkürler

Yumurtlamaya çok yakın belki de yumurtlama günü cekilmissiniz. Doktorunuz nasıl onay verdi? Belki gebelik oluşabilirdi.
Doktorum zaten bu ay korunacaksınız dedi sanırım ondan günü dikkate almadı. Önümüzdeki ay deneyeceğiz kısmetse :)

Radrasyon aldım bu ay korun garantiye alalım dedi. Umarım bi sonraki ay bana da nasip olur :)
İnşallah. İlk üç ay şansınız çok yüksek. Ama henüz oluşmamış bir gebeliğe zararı olacağını düşünmüyorum. Ben bir sorun yaşamadım. Zaten doktorum korunmam gerektiğini falan söylemedi. Umarım önümüzdeki ay tutar sizin de

Sanırım doktorların bu konuda görüşleri farklı. Zaten şimdi adet oluyorsam ben bu ay yumurtlmamış gibi oluyorum. Umarım önümüzdeki ay güzel gelir iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…