Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

arkadaşlar sanırım her bünye farklı tepki veriyo.benim acayip canım yandı.hatta tansiyonum düştü acıdan.ben en büyük hatayı hastaneye yalnız giderek yaptım sanırımm.dönüşte arabamı kullanamadım minübüsle eve geldim .yakın bi arkadaşımda çektirdi cok hafif bi ağrısı olmuş.tavsiyemmm hastaneye yalnız gitmeyin, erkek radyoloğ olmasına izin vermeyin,ve o gece özellikle şehir dışından yakın akraba kabul etmeyin.....özellikle eşinizin akrabalarııı :)

HSG kabusum oldu resmen....Ama büyük gün pazartesi...
Korksammı yoksa rahatmı olsam bilmiyorum...Aklım çok karışık.....
Umarım bende ağrıyı hafif hissedenlerden olurum...gamyoncuiremsu

bende adet oldugumda yaptiracakmisim. dr adet olunca beni ara adetinin son gunleri yapalim dedi. ayrica rahim filmi cekerken uyutuyolarmis hastayi agri oluo die. uyutularak filmi cekilen var mi?

arkadaşlar kaç gündür siteye giremiyordum işlerin yoğunluğu yüzünden.. akşam eve geç geldiğim için evde de giremedim... neyse... cevaplarınız için çoook teşekkür ederim... antibiyotik vermemesine hala kafam yatmış değil ama şükürler olsun ki hsg'den sonra 9 gün geçti ve iltihaplanma vb çağrıştıran herhangi bir sıkıntım yok... yalnızca perşembe günü yumurta takibi için kontrol gittim ve doktor bir küçük bişr büyük iki yumurta tespit etti ve büyük olanın boyutu iyiymiş o nedenle de çatlatma iğnesi yaptılar... valla birkaç gündür de işte çalışmalaramızı sürüyor malum::)) bu ay bakıcaz... inşallah işe yarar... şimdilik bu kadar... hepinize kucak dolusu sevgiler...

bende adet oldugumda yaptiracakmisim. dr adet olunca beni ara adetinin son gunleri yapalim dedi. ayrica rahim filmi cekerken uyutuyolarmis hastayi agri oluo die. uyutularak filmi cekilen var mi?

Canım geçen hafta ben anestezili olarak çektirdimm.uyudumm uykuyaa daldım ohh çok güzeldiii sonra 15.dk.sonra uyandırdılarr beni bir gıdım agrı olmadı sankı bana flım cekmemıs gıbıydılerr:eek:

Canım geçen hafta ben anestezili olarak çektirdimm.uyudumm uykuyaa daldım ohh çok güzeldiii sonra 15.dk.sonra uyandırdılarr beni bir gıdım agrı olmadı sankı bana flım cekmemıs gıbıydılerr:eek:

ne kadar şanslısın bir bilsen ... benim doktora o kadar dil döküp name yaptım nuh deyip peygamber demedi valla kötükedihüso kavga dövüş çektirdim.. doktordan soğudum bu yüzden de yeni doktor arıyorum... niye ısrarla anesteziden kaçımndı anlamıyorum... kişiden kişiye fark eder böyle durumlar... biraz empati göstermesini beklerdim...

ne kadar şanslısın bir bilsen ... benim doktora o kadar dil döküp name yaptım nuh deyip peygamber demedi valla kötükedihüso kavga dövüş çektirdim.. doktordan soğudum bu yüzden de yeni doktor arıyorum... niye ısrarla anesteziden kaçımndı anlamıyorum... kişiden kişiye fark eder böyle durumlar... biraz empati göstermesini beklerdim...

Canım ben dr söyledğimde hiç acımıcak dedi ama istersenn çekereiz dedii.Bende aşırı derecede korku vardıı kabusumdu diyebilirm bu flimm düşün anestezden bile korkutuğumu söyledim drr oda tamam dedi :)Ve işin ilginç yanıı dr rizede ilk defa bana anestezili flim çekti.Radyolog kız bile şaşırdıı.Böyle birşey oldugu bilelim evlenınce bızde böyle cektırırız dedi :1rolleyes:doktorum flimden sonra bana şunu demesi çok komiğime gitttii..Dr acı hissettinmi dedi bana HAYIRRRR dedimm..Tabi adam ne bilsin ilk tecrubesi bendim :roflol:

bakalim bende anestezi yapilarak rahim filmi cektircekmisim.dr bana uyutucaz dedi ama antibiyotik veririm demedi hic

demek ki hepsi farkli farkli yapio bu uygulamayi.bana hicbisi demedi.adet olunca ara yapariz dedi. bende pko cikti bide :KK43:

Bugün HSG çektirdim sonunda....
işlemle ilgili hiçbirşey söylemek istemiyorum....
sadece yeni çektirecek arkadaşlar varsa Anaestezi için dokrununzu ikna edin....

geçmiş olsun bende şubatın 2 inde çektireceğim ama çok korkuyorum.Kim ne derse desin stres yapıyorum elimde deil.Bütün özellerde anestezi uyguluyorlarmı acaba bilen varmı?:1no2:

geçmiş olsun bende şubatın 2 inde çektireceğim ama çok korkuyorum.Kim ne derse desin stres yapıyorum elimde deil.Bütün özellerde anestezi uyguluyorlarmı acaba bilen varmı?:1no2:

canim dr sana adet bitiminde yaparis demedi mi?CADIARZU bana adet ol beni ara dedi o zaman yaparis dedi.anestezi isini dr ne bi sor istersen

Saol canım,Ben adetimden 4 gün sonra çekildim ne olursa olsun bunu yaptırmak zorundaydım,hsg den kimse ölmedi dedim cesaretlendim ama şimdi hatırlamak dahi istemiyorum...
Anestezi için çok pişmanım birdaha ölümüne ilaç deseler asla ama asla....

:1rolleyes:Canım ben özelde anestezili çektirdim sonuçta senın isteğine bağlı dr ikna ett korktuğunu söyle.Bence özel hastanelerde çekiyorlar diye biliyorum :1rolleyes:

kızlar yapmayın anesteziye gerek bile yok
2dakika bile surmeyen islem icin bir dunya kimyasal verdirmeyin bedeninize
genel anesteziden ayılmak icin gereken hormonunuz az salgılanıyorsa ki bilemessiniz
masadan klakamazsınız bir daha allah korusun
bence cesur olun ve 2 dakika katlanın
ben oyle yaptım
cok agrımıyor ama basıncın verdigi agrı var o da 30 sanıye bıle surmuyor

kızlar yapmayın anesteziye gerek bile yok
2dakika bile surmeyen islem icin bir dunya kimyasal verdirmeyin bedeninize
genel anesteziden ayılmak icin gereken hormonunuz az salgılanıyorsa ki bilemessiniz
masadan klakamazsınız bir daha allah korusun
bence cesur olun ve 2 dakika katlanın
ben oyle yaptım
cok agrımıyor ama basıncın verdigi agrı var o da 30 sanıye bıle surmuyor

Malefes herkesin böyle olmuyor canım...
Burdan okuduklarımla gittim belki bende o az ağrı çekenlerden olurum diye...
Ama hiç beklediğim gibi olmadı ben hiç acıdan bayıldığımı hatırlamıyorum
normalde acıya dayanıklı bir insanım kürtajdan sonra kramp şeklinde çok ağrım oldu,adet sancılarım olur hep ama bunun gibi acı çektiğimi hatırlamıyorum...

arkadaşlar size bişey sorcam rahim filmi çektirdiğiniz ay adetinizde gecikme oldumu benim 3 gün geciktide

arkadaşlar dün rahim içi filmi çektirdim. Hiçbir ağrı hissetmedim. Çok az regl ağrısına benzeyen bir bel ağrısı. Sabah 8 de filmi çektirdim. eşimle bir yerde oturup kahvaltı yaptık. 9:30 da işe geldim. Hafif regl ağrısı gibi bir ağrı hissettim. doktorum antibiyotik ve ağrı kesici vermişti. 1 kere ağrı kesici içtim.Rahat çalışayım diye. Başka da hiçbir şikayetim olmadı. Film temiz çıktı çok şükür.

birde şunu merak ettim. Film çekilen ay hamile kalma şansı var mı acaba kızlar? bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum. Bir de kesinlikle korkmayın filmden. Daha doğum yapıcaz kızlar...

X