Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum sadece 1 gün korunma verdi. Deneyin bu ay olma olasılığı yüksek dedirahim filminden sonraki bir ay korunun diyor kimi doktorlar sizin doktorlarınız nededi bilgilendirebilecek olan var mı?
Ben çektirdiğimde 5 sene önce 500 liraydı ama şehirden şehire farklılık gösterebilir. Ben urfada özelde çektirdimMerhaba rahim filmi çektirmem lazım colormed görüntüleme merkezinde çektiripte ücret konusunda bilgisi varmı yada başka daha uygun fiyatına nerelerde çektirebilirim
Hiç korkma. Anesteziden de korkma işlemden de. Samimiyetle söylüyorum. Bitince boşuna endişe etmişim diyeceksinBende pazartesi hgs çektirecem 1000 TL aneztezili şimdiden korkuyorum
Merhaba birşey sormak istiyorum. O filmi ne olursa gerek görüyorlar hani tersbi sonuç olunca mi herkesten isterlermi bende haftaya gidicem ilk defa nasıl ne şekilde bakar biraz korkuyorumNe lokal ne genel anesteziye ihtiyaç yok. Sadece 10 dk süren bir operasyon. Ben iki kere çektirdim.Hiç korkma.
Adet bitiminin 3. Veya 4. Günü çekiliyor ama bence 5. Gün de olabilir. Ben samsunda çektirdim liv hospitalda 1300 tl idi ve anestezili. Eğer istanbula gitme şansınız varsa bence echomar daha iyi bir yer hsg içinKızlar adet bitişim bayrama denk geliyor. Adet bittikten sonra 5. Gün hsg çekilebilir miyim? Aradım echomarı olur dedi ama para için mi tamam diyorlar bilmiyorum. 800 tl dediler işleme de. Sizce uygun mu? Samsunda veya Amasyada bildiğiniz bir yer var mı?
Çok teşekkür ederim cevap için İstanbulda yaşıyoruz ama malum bayram falan memlekete gitmemiz gerekiyor. Orada çektireyim olmazsa diye düşündüm. Peki ama samsunda liv hospitalde siz bir sıkıntı mı yaşadınız? Normalde önceden echomarda çekilmiştim ancak ağrısızdı anesteziye gerek olmadı. Liv hospitalde anestezisiz çekim yapılmıyor mu? Onların sistemi ağrılı mı?Adet bitiminin 3. Veya 4. Günü çekiliyor ama bence 5. Gün de olabilir. Ben samsunda çektirdim liv hospitalda 1300 tl idi ve anestezili. Eğer istanbula gitme şansınız varsa bence echomar daha iyi bir yer hsg için
renglininz bitince hemen gidin çektiirnArkadaşlar bu rahim filmi ne zaman cekilir? Ilk gittigim doktor adetin 10. Gunu dedi yeni gittigim doktor ise adetin ilk gunu olacak diyor. Bem dun regl oldum bu ay cekilir kurtulurum diyordum yeni doktora gore obur aya kaldi. Sizinkiler ne zaman cekildi?
Çekildin mi canımBen de Çarşamba cekilecegim anestezisiz, özele gittim bin TL alacaklar
Samsunda kadın doğum hastanesi çekiyor. Samsunluyum. Ablam orda çekildiKızlar adet bitişim bayrama denk geliyor. Adet bittikten sonra 5. Gün hsg çekilebilir miyim? Aradım echomarı olur dedi ama para için mi tamam diyorlar bilmiyorum. 800 tl dediler işleme de. Sizce uygun mu? Samsunda veya Amasyada bildiğiniz bir yer var mı?